Προς το περιεχόμενο

Fallout 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

βασικα εγω εχω τους hotfix απο το farcry 2 (θεωριτικα 8.10 τροποποιημενει ειναι()

αλλα στα vista με αυτους παιζει...

-----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 08 : 13 : 13-----

λυπον μολης το βρεικα το προβλημα.

πρεπει να κλεισει H hardware επιταχυνση τις καρτας ηχου...

ιδιοτητες στον ηχο και : audio properties--->advanced---->performance

σε εμενα ετσι μολης δουλεψε ;)

Δημοσ.

Έκανα ένα rr και όλα ok!!

Δε μπορώ να πω ότι έχω "καταενθουσιαστει"..Γραφικά κάτω του μετριου..Μπήκα στην Atom και μέτραγα κεφαλια(εντελώς ψεύτικα τα εφέ) :P

Δημοσ.
Έκανα ένα rr και όλα ok!!

Δε μπορώ να πω ότι έχω "καταενθουσιαστει"..Γραφικά κάτω του μετριου..Μπήκα στην Atom και μέτραγα κεφαλια(εντελώς ψεύτικα τα εφέ) :P

Ε μήν περιμένεις και πολλά απο την στιγμή που έχεις παίξει Crysis κ' ΣΙΑ.Αν δέν κάνω λάθος έχει την ίδια μηχανή γραφικών του Oblivion (Bethesda γαρ).Για μένα δέν χάνει τόσο στα γραφικά,όσο στο γενικό gameplay,αφού όσο πιο πολύ παίζω τόσο πιο πολύ μου κάνει για ένα post-apocalyptic Oblivion (διάλογοι με NPC/quests/στήσιμο).

Ξαναζεσταμένο φαι...κρίμα.:-(

Δημοσ.

Λίγο έχω παίξει και το παιχνίδι μου θυμίζει έντονα τα elder scrolls. Εμένα αυτό με έχει ενθουσιάσει, σαν total conversion του oblivion μου φαίνεται, αλλά φαντάζομαι οι φίλοι των fallout δε θα είναι και τόσο ευχαριστημένοι.

Τώρα στην αρχή έχω τα γραφικά στο medium και δεν εντυπωσιάζομαι. Μπορεί να φταίει και το ύφος τους, δεν ξέρω. Πάντως καλύτερα που δεν είναι τα γραφικά το ατού του παιχνιδιού ;)

Δημοσ.

Oblivion with Guns δεν ακούγεται και πολύ άσχημο!!! Πότε δεν είμουν οπαδός των Fallout. Απο την άλλη το Oblivion το λάτρεψα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Oblivion with Guns δεν ακούγεται και πολύ άσχημο!!!

Πότε δεν είμουν οπαδός των Fallout.

nothing more to say :o

Δημοσ.
Oblivion with Guns δεν ακούγεται και πολύ άσχημο!!! Πότε δεν είμουν οπαδός των Fallout. Απο την άλλη το Oblivion το λάτρεψα...

πραγματι το oblivion.... ηταν εξαιρετικο

Δημοσ.

έλα παίδες πάμε out of topic. ανοίξτε ένα thread και αναπτύξτε τις απόψεις σας για το Oblivion. Εδώ είναι για το Fallout 3.

Δημοσ.

Μακριά από την έκδοση του skullptura, το fix δεν κάνει τίποτα και το παιχνίδι συνεχίζει να crashάρει στο επίμαχο σημείο :(

Δημοσ.

Τα + του oblivion....για να δουμε...radiant A.I, level scalling, mini games, κατα-πληκτικη ιστορια, συστημα μαχης που δεν εχουμε ξανασυναντησει σε κανενα game ως τωρα, και φυσικα δεν πρεπει να ξεχασουμε να αναφερουμε και την υποθεση που δεν σε αφηνει να ξεκολλησεις απο την οθονη σου.....α και να μην ξεχασω...σε ποιο αλλο παιχνιδι μπορεις να συναντησεις κατι τετοιο.....

post-28887-129062976144_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...