Προς το περιεχόμενο

Fallout 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τι θα γινει με την παρτυ σου? μεριδιο απο τις πωλησεις παιρνεις? νταξει το ειπες μια, δυο, τρεις ΟΚ Το καταλαβαμε εισαι υπερμαχος των δικαιωματων των αυθεντικων μπραβο μας συγκινησες! παιδια μην κατεβαζετε torrents Πια, ενοχλειται ο toufas..

• Super Moderators
Δημοσ.
ειναι που σας αρεσει το παιχνιδι και το αγοραζετε επειδη ειναι καλο :D

μέχρι στιγμής μόνο κράξιμο ρίχνουμε, άρα όπως καταλαβαίνεις euro δεν πρόκειται να πέσει...

Δημοσ.

Ξενέρωσα που δεν έχει κανένα όχημα η μηχανή να καβαλάς για να κάνεις κάποιες διαδρομές.. Μια σκουριασμένη mustang να γουστάρω.. Κατάρα.. Πάντως έχω μια φαντασιώσει και αν γίνει πραγματικότητα θα δαγκώσω το τέτοιο μου.. Να βρεiς σε καμιά μάντρα μεσα στο game το '74 XB GT Falcon το αυτοκίνητο του Mad Max.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ισχύει, και ΠΛΕΟΝ δουλεύει.

(Κοιτάς επιφανειακά FarCry, δες στα ενδότερα ;) )

στα έλεγα εγώ. στην επίσημη λίστα είναι μονο του reloaded ;)

no idea...

πάντως η έκδοση που έχει βγει σε clonedvd είναι με english sound αλλά russian text...

reloaded the only team that can crack starforce ;)

Κυκλοφόρησε και Reloaded.

καλά το περίμενα. ξεφτιλίστηκαν οι trivium :P

EDIT

τώρα είδα ότι securom είναι τον reloaded όχι starforce. μάλλον πρέπει να βγαίνει σε άλλες χώρες με διαφορετική προστασία

οψόμεθα για το κύρος τον trivium

Επεξ/σία από FarCry
Δημοσ.

Εγώ στα έλεγα ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ Κ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ, άσε τις επίσημες λίστες ;)

Κοίτα στο φόρουμ να δεις τι παίζει ακριβώς (άσε που αργεί λίγο να βγει στο πρωτοσέλιδο η κάθε ανακοίνωση :P )

Μόνο ο Installer ήταν στα Ρώσικα, όλα τα άλλα οκ ;)

Δημοσ.

εχω την εκδωση του θειουμ την αγγλικη.

με το που φορτωνουν τα μενου (το πολυ πολυ στο Load) τρωω ενα ωραιοτατο restart στο pc..

συνεβει σε αλλον? η ξερει κανεις γιατι μπορει να συμβενει?

xp sp3 εχω και καρτα ΑΤΙ 4870.

Δημοσ.

Η ιδέα μου είναι η το παιχνίδι ειναι πολύ δύσκολο ; Οταν βγαίνεις στον έξω κόσμο σου επιτίθενται ένα σωρό εχθροί και σε χτυπάνε και απο μίλια μακριά... λες και έχουν βάλει όλοι στόχο εσένα...

Γρήγορη εναλλαγη όπλων δεν έχει ; Πρέπει κάθε φορά να πατάω tab για να επιλέγω το όπλο ;

Δημοσ.

κι εγώ το ίδιο παθαίνω..το σύστημα μου είναι: amd 9850 quad,8Gb 1066 ram,4870X2.

Είχα κατεβάσει και την ρωσικη έκδοση του παιγνιδιού και την δοκίμασα,το απίθανο είναι ότι εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα...το παιγνίδι έτρεχε μια χαρά..

σε S-vista64

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Η ιδέα μου είναι η το παιχνίδι ειναι πολύ δύσκολο ; Οταν βγαίνεις στον έξω κόσμο σου επιτίθενται ένα σωρό εχθροί και σε χτυπάνε και απο μίλια μακριά... λες και έχουν βάλει όλοι στόχο εσένα...

Γρήγορη εναλλαγη όπλων δεν έχει ; Πρέπει κάθε φορά να πατάω tab για να επιλέγω το όπλο ;

Πατας το "V" για να μπεις σε tactic mode?

ετσι ειναι σαφος πιο ευκολα τα πραγματα (αν εχεις σφαιρες)

-----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 07 : 38 : 59-----

κι εγώ το ίδιο παθαίνω..το σύστημα μου είναι: amd 9850 quad,8Gb 1066 ram,4870X2.

Είχα κατεβάσει και την ρωσικη έκδοση του παιγνιδιού και την δοκίμασα,το απίθανο είναι ότι εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα...το παιγνίδι έτρεχε μια χαρά..

σε S-vista64

σου κανει και εσενα restart?

εμενα τελικα σε vista 32bit παιζει κανονικα.

σε xp ομως λυση δεν βρηκα...

Επεξ/σία από activex
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...