Art20 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Βασικά σύμφωνα με τα σχόλια υπάρχει έκδοση που δουλεύει κανονικά και text και sound...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 5.5gb για την ακρίβεια
Toufas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ειναι που σας αρεσει το παιχνιδι και το αγοραζετε επειδη ειναι καλο
cbr600RR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 τι θα γινει με την παρτυ σου? μεριδιο απο τις πωλησεις παιρνεις? νταξει το ειπες μια, δυο, τρεις ΟΚ Το καταλαβαμε εισαι υπερμαχος των δικαιωματων των αυθεντικων μπραβο μας συγκινησες! παιδια μην κατεβαζετε torrents Πια, ενοχλειται ο toufas..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ειναι που σας αρεσει το παιχνιδι και το αγοραζετε επειδη ειναι καλο μέχρι στιγμής μόνο κράξιμο ρίχνουμε, άρα όπως καταλαβαίνεις euro δεν πρόκειται να πέσει...
Coma_Black Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Ξενέρωσα που δεν έχει κανένα όχημα η μηχανή να καβαλάς για να κάνεις κάποιες διαδρομές.. Μια σκουριασμένη mustang να γουστάρω.. Κατάρα.. Πάντως έχω μια φαντασιώσει και αν γίνει πραγματικότητα θα δαγκώσω το τέτοιο μου.. Να βρεiς σε καμιά μάντρα μεσα στο game το '74 XB GT Falcon το αυτοκίνητο του Mad Max.
FarCry Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Ισχύει, και ΠΛΕΟΝ δουλεύει. (Κοιτάς επιφανειακά FarCry, δες στα ενδότερα ) στα έλεγα εγώ. στην επίσημη λίστα είναι μονο του reloaded no idea... πάντως η έκδοση που έχει βγει σε clonedvd είναι με english sound αλλά russian text... reloaded the only team that can crack starforce Κυκλοφόρησε και Reloaded. καλά το περίμενα. ξεφτιλίστηκαν οι trivium EDIT τώρα είδα ότι securom είναι τον reloaded όχι starforce. μάλλον πρέπει να βγαίνει σε άλλες χώρες με διαφορετική προστασία οψόμεθα για το κύρος τον trivium Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2008 από FarCry
Tuko Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Εγώ στα έλεγα ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ Κ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ, άσε τις επίσημες λίστες Κοίτα στο φόρουμ να δεις τι παίζει ακριβώς (άσε που αργεί λίγο να βγει στο πρωτοσέλιδο η κάθε ανακοίνωση ) Μόνο ο Installer ήταν στα Ρώσικα, όλα τα άλλα οκ
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Όμορφο το game αλλα το tutorial δεν εξηγεί πολλά η εγώ είμαι καθιστός...ευτυχώς υπάρχει guide για το X-Box.
activex Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 εχω την εκδωση του θειουμ την αγγλικη. με το που φορτωνουν τα μενου (το πολυ πολυ στο Load) τρωω ενα ωραιοτατο restart στο pc.. συνεβει σε αλλον? η ξερει κανεις γιατι μπορει να συμβενει? xp sp3 εχω και καρτα ΑΤΙ 4870.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Η ιδέα μου είναι η το παιχνίδι ειναι πολύ δύσκολο ; Οταν βγαίνεις στον έξω κόσμο σου επιτίθενται ένα σωρό εχθροί και σε χτυπάνε και απο μίλια μακριά... λες και έχουν βάλει όλοι στόχο εσένα... Γρήγορη εναλλαγη όπλων δεν έχει ; Πρέπει κάθε φορά να πατάω tab για να επιλέγω το όπλο ;
ksaplostra Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 κι εγώ το ίδιο παθαίνω..το σύστημα μου είναι: amd 9850 quad,8Gb 1066 ram,4870X2. Είχα κατεβάσει και την ρωσικη έκδοση του παιγνιδιού και την δοκίμασα,το απίθανο είναι ότι εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα...το παιγνίδι έτρεχε μια χαρά.. σε S-vista64
activex Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Η ιδέα μου είναι η το παιχνίδι ειναι πολύ δύσκολο ; Οταν βγαίνεις στον έξω κόσμο σου επιτίθενται ένα σωρό εχθροί και σε χτυπάνε και απο μίλια μακριά... λες και έχουν βάλει όλοι στόχο εσένα...Γρήγορη εναλλαγη όπλων δεν έχει ; Πρέπει κάθε φορά να πατάω tab για να επιλέγω το όπλο ; Πατας το "V" για να μπεις σε tactic mode? ετσι ειναι σαφος πιο ευκολα τα πραγματα (αν εχεις σφαιρες) -----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 07 : 38 : 59----- κι εγώ το ίδιο παθαίνω..το σύστημα μου είναι: amd 9850 quad,8Gb 1066 ram,4870X2.Είχα κατεβάσει και την ρωσικη έκδοση του παιγνιδιού και την δοκίμασα,το απίθανο είναι ότι εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα...το παιγνίδι έτρεχε μια χαρά.. σε S-vista64 σου κανει και εσενα restart? εμενα τελικα σε vista 32bit παιζει κανονικα. σε xp ομως λυση δεν βρηκα... Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2008 από activex Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα