Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, George1tsn είπε

Ναι, μαλον το δικό σου ποστ ειχα δει και το ανεφερα. Αντε να δούμε αν και πότε θα το κάνουν σε μένα.
Εμένα από πρωτη μέρα κλειδώνει 49999down και 4999up, που σημαίνει οτι πιάνω 44,5 και 4,57 σε speedtest αλλα και οταν κατεβάζω για τόσο είναι η ταχυτητα.
Έχω την συνδεση αρκετό καιρό αλλά πάντα έτσι ήταν.

Απο οτι διαβαζω κ εγω εδω μεσα αν παιρνεις απο αστικο κεντρο δεν το εχοθν κανει ακομα κ αν παιρνεις απο kv ( καφαο ) τοτε το εχουν κανει. Οποτε εγω λογικα παιρνω απο καφαο κ εσυ ΑΚ 😁 Δεν ξερω κ εγω πολλα οτι εχω μαθει απο εδω μεσα 

Εχω κ εγω ενα φιλο εδω κοντα κ ουτε αυτος το εχει ακομα το 10% παραπανω 

Εγω ειμαι 54.999down και 5.503up μεσα στο ρουτερ 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, malias4 είπε

Απο οτι διαβαζω κ εγω εδω μεσα αν παιρνεις απο αστικο κεντρο δεν το εχοθν κανει ακομα κ αν παιρνεις απο kv ( καφαο ) τοτε το εχουν κανει. Οποτε εγω λογικα παιρνω απο καφαο κ εσυ ΑΚ 😁 Δεν ξερω κ εγω πολλα οτι εχω μαθει απο εδω μεσα 

Εχω κ εγω ενα φιλο εδω κοντα κ ουτε αυτος το εχει ακομα το 10% παραπανω 

Εγω ειμαι 54.999down και 5.503up μεσα στο ρουτερ 

Δεν παίρνω σιγουρα απο ΑΚ γιατι παλιοτερα με adsl είχα τεραστιο line attenuation ενώ αφότου ενεργοποιηθηκαν τα KV και μου προτειναν να βάλω 50αρα είναι κάτω του 5. Εκτός και αν ανοιξε κανα κέντρο εδώ τριγυρο και δεν πηρα χαμπαρι :P
Θεωρητικά με τα στατιστικα της adsl ήμουν πανω απο 2km μακριά απο το κέντρο, ενώ τώρα είμαι λιγότερο απο 100μετρα (προφανώς απο τo καινουριo KV)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, George1tsn είπε

Δεν παίρνω σιγουρα απο ΑΚ γιατι παλιοτερα με adsl είχα τεραστιο line attenuation ενώ αφότου ενεργοποιηθηκαν τα KV και μου προτειναν να βάλω 50αρα είναι κάτω του 5. Εκτός και αν ανοιξε κανα κέντρο εδώ τριγυρο και δεν πηρα χαμπαρι :P
Θεωρητικά με τα στατιστικα της adsl ήμουν πανω απο 2km μακριά απο το κέντρο, ενώ τώρα είμαι λιγότερο απο 100μετρα (προφανώς απο τo καινουριo KV)

Ισως τοτε να μην εχει ενεργοποιηθει ακομα στην καμπινα σου 😟 παντως ειναι καλο γιατι ετσι πιανεις καθαρα οσα πληρωνεις !!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, malias4 είπε

Απο οτι διαβαζω κ εγω εδω μεσα αν παιρνεις απο αστικο κεντρο δεν το εχοθν κανει ακομα ...

Άλλοι λένε ότι έχουν γίνει δοκιμές από πολλούς μήνες πριν και σε Α/Κ, οπότε είναι μάλλον καλύτερα να περιμένουμε...

Δημοσ.

Για να μη ανοίγω άλλο θέμα, 

ζήτησα να μου κάνουν την γραμμή fast path και μετά από 2 μέρες με κάλεσαν και μου είπαν ότι η γραμμή μου δεν υποστηρίζει. 
Να καλέσω ξανά σε καμιά βδομάδα;

50.png.f96b4dd2cbe3fe6a892d8def59f799c2.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!
(λίγο άσχετο με το θέμα άλλα... 😁)

Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με αυτό 1232.png.25fb9748362e3a5ea9cff264dbc790fb.png 

Από κοσμοτε κορυδαλλό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/4/2020 στις 7:51 ΜΜ, bblaw20 είπε

Απλα σε βαλανε στα καινουρια προφιλ που καλυπτουν το overheard του VDSL2. Εχουν αρχισει να το κανουν σε ολους τους καινουριους και σιγα σιγα αλλαζουν και τους παλιους. Και φαστ να ξαναπας θα μεινει η αυξηση.

Φιλε μου εγω ειχα αυτο το 10% overhead κ κλειδωνα 55000/5500 . Σημερα ζητησα να μπω σε fast path κ το παλικαρι απο το τηλ κεντρο μου το εκανε κατευθειαν. Με το που εκανε επανεκινηση το router κλειδωσε 49999/4999 . Οποτε μηπως αν παμε fast path χανουμε αυτο το 10% αυξησης ταχυτητας. Ειμαι με vdsl 50 ote.

Ειναι καποιος που να ειναι σε fast path κ να εχει 55000 απλα για να μου φυγει η απορια!!!

Επεξ/σία από malias4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΚ εχω θέμα με τη καλωδίωση μου που ακόμα δεν εχω φτιάξει λόγω του ιού κλπ ώστε να ερθει ηλεκτρολόγος ή τεχνικός να περάσουμε 4 μ εξωτερική καθώς δεν εχω τις γνώσεις να το φτιάξω μόνος μου.

Ήμουν 2.5 up/ 29 κατι down ( fast path , ενώ σε interleaved απλά 3αριζε το up )- αναβάθμισα το συμβόλαιο σε 50αρα, σήμερα έγινε επανεκκίνηση και επιασα τα παρακάτω αλλά χάθηκε το fast path, στέλνω μήνυμα να γίνει η αλλαγή

πριν

Capture.PNG

και τώρα έπεσα στα 

Capture.PNG.7e240f3311ec5871155bb19c64110680.PNG

Τι λούσαν άσχημα?

Πώς να τους ζητήσω εστω να μου δώσουν αυτά που είχα πριν μέχρι να διορθώσω το θέμα με τη γραμμή μου; Σημειώνεται οτι 2.5 / 29 down ενα μήνα+ τώρα δεν ειχε πέσει καθόλου (46 ημέρες) και γενικότερα δύο χρόνια τώρα δεν είχα καμία αποσύνδεση

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
Στις 15/4/2020 στις 9:47 ΜΜ, nikos_k1 είπε

Ακριβώς όταν έχει γίνει η αλλαγή σε καμπίνα απλά μπαίνει ο κόφτης στα 24 και λειτουργεί στο μέγιστο η γραμμή.

Μηπως ξέρετε αν θα παιρνω απο καμπινα ή Α/Κ; (Οταν το γυρίσω σε vdsl) Υπαρχει τροπος να ξερω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...