Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Έχω σύνδεση στη COSMOTE το πρόγραμμα Double Play 24. Παρατήρησα πρόσφατα πως μου δώσανε λίγο παραπάνω ταχύτητα στο ιντερνετ. Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι από 1024 kbps upload που είχα, μου δώσανε ~2700 kbps. Επίσης, παρατήρησα ότι από Fast Path με αλλάξανε σε Interleave χωρίς να το ζητήσω καν. Να υποθέσω ότι κάνανε μια δωρεάν, χωρίς χρέωση, αναβαθμισούλα σε αυτούς με 24; Δεν ασχολούμαι με gaming οπότε δεν με πειράζει η αύξηση του ping. Ελπίζω η αλλαγή αυτή να είναι μόνιμη και όχι προσωρινή λόγω κορωναϊού, καθώς η αύξηση του upload θα μου είναι πολύ χρήσιμη. Να αναφέρω ότι ενώ ήμουν σε 24 έπιανα ακριβώς τόσο καθώς με γυρίσανε κάποια στιγμή σε VDSL από ADSL2 που ήμουν. Στατιστικά πριν την αλλαγή σε Interleave: Μετά την αλλαγή σε interleave με ελαφρώς αυξημένο download και σημαντική και αναγκαία αύξηση της ταχύτητας upload: Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bblaw20 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Απλα σε βαλανε στα καινουρια προφιλ που καλυπτουν το overheard του VDSL2. Εχουν αρχισει να το κανουν σε ολους τους καινουριους και σιγα σιγα αλλαζουν και τους παλιους. Και φαστ να ξαναπας θα μεινει η αυξηση. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από bblaw20 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Πως γινετε αφου εισαι με adsl 24αρα να γραφει vdsl2 μεσα στο ρουτερ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_k1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, malias4 είπε Πως γινετε αφου εισαι με adsl 24αρα να γραφει vdsl2 μεσα στο ρουτερ ? Η γραμμή του λειτουργεί μέσω καμπίνας και λειτουργεί στο μέγιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε Η γραμμή του λειτουργεί μέσω καμπίνας και λειτουργεί στο μέγιστο. Δηλδη αν εισαι σε καμπινα σε γυριζουν σε vdsl απλα σου βαζουν κοφτη στα 24 πχ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_k1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, malias4 είπε Δηλδη αν εισαι σε καμπινα σε γυριζουν σε vdsl απλα σου βαζουν κοφτη στα 24 πχ ; Ακριβώς όταν έχει γίνει η αλλαγή σε καμπίνα απλά μπαίνει ο κόφτης στα 24 και λειτουργεί στο μέγιστο η γραμμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε Ακριβώς όταν έχει γίνει η αλλαγή σε καμπίνα απλά μπαίνει ο κόφτης στα 24 και λειτουργεί στο μέγιστο η γραμμή. Το κανουν ολες οι εταιριες αυτο; Πολυ καλο γιατι ετσι οτι πληρωνεις πιανεις.! εγω πριν μια εβδομαδα πηγα σε vdsl 50 αλλα πριν δεν το ειχα αυτο κ επιανα πχ 16. Ημουνα vodafone Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από malias4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goana12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Οχι. Το κανει μονο ο ΟΤΕ, γιατι ειναι ο μονος που δινει ADSL (VDSL με κοφτη στα 24) απο καμπινα. Τους ενναλακτικους δεν τους συμφερει και δινουν ADSL απο το δικο τους Αστικο Κεντρο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George1tsn Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Αυτό το κόλπο θα το κάνει και στις άλλες συνδέσεις? Δηλαδή στην 50αρα την δικιά μου θα μου δώσει συχρονισμό 55000down και 5500up ας πούμε? Σε κάποιο άλλο ποστ εδώ στο φόρουμ είδα του δώσαν αυτό ακριβώς με καινούρια συνδεση 50αρα, αλλά εγώ είμαι παλιός. Θέλουν κανα τηλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, bblaw20 είπε Απλα σε βαλανε στα καινουρια προφιλ που καλυπτουν το overheard του VDSL2. Εχουν αρχισει να το κανουν σε ολους τους καινουριους και σιγα σιγα αλλαζουν και τους παλιους. Και φαστ να ξαναπας θα μεινει η αυξηση. Κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό που παρατηρώ όμως τώρα είναι ότι εμφανίζονται μερικά FEC errors (0/4878), ενώ προηγουμένως δεν είχα καθόλου (0/0). Αυτό οφείλεται στην αύξηση της ταχύτητας ή στην αλλαγή σε interleave; Το interleave προσφέρει ή όχι καλύτερη σταθερότητα γραμμής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goana12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, George1tsn είπε Αυτό το κόλπο θα το κάνει και στις άλλες συνδέσεις? Δηλαδή στην 50αρα την δικιά μου θα μου δώσει συχρονισμό 55000down και 5500up ας πούμε? Σε κάποιο άλλο ποστ εδώ στο φόρουμ είδα του δώσαν αυτό ακριβώς με καινούρια συνδεση 50αρα, αλλά εγώ είμαι παλιός. Θέλουν κανα τηλ? Κανεις πιστευω δεν μπορει να σου απαντησει με σιγουρια (τουλαχιστον αυτη την στιγμη). Δεν εχει ανακοινωσει τιποτα επισημα, και δεν γνωριζουμε τον προγραμματισμο του. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από goana12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, George1tsn είπε Αυτό το κόλπο θα το κάνει και στις άλλες συνδέσεις? Δηλαδή στην 50αρα την δικιά μου θα μου δώσει συχρονισμό 55000down και 5500up ας πούμε? Σε κάποιο άλλο ποστ εδώ στο φόρουμ είδα του δώσαν αυτό ακριβώς με καινούρια συνδεση 50αρα, αλλά εγώ είμαι παλιός. Θέλουν κανα τηλ? Στις VDSL συνδέσεις θα μπεί ενα +10% σε download και upload σε ολες τις συνδέσεις ανεξαρτήτως παρόχου (σταδιακα). Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από prometheas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goana12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, startrekdiscovery είπε Κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό που παρατηρώ όμως τώρα είναι ότι εμφανίζονται μερικά FEC errors (0/4878), ενώ προηγουμένως δεν είχα καθόλου (0/0). Αυτό οφείλεται στην αύξηση της ταχύτητας ή στην αλλαγή σε interleave; Το interleave προσφέρει ή όχι καλύτερη σταθερότητα γραμμής; Τα FEC errors ειναι διορθωμενα σφαλματα και υπαρχουν μονο σε interleave, το οποιο ανεβαζει λιγο το PING (χρονος αποκρισης), αλλα κανει πολυ πιο σταθερη την γραμμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, George1tsn είπε Αυτό το κόλπο θα το κάνει και στις άλλες συνδέσεις? Δηλαδή στην 50αρα την δικιά μου θα μου δώσει συχρονισμό 55000down και 5500up ας πούμε? Σε κάποιο άλλο ποστ εδώ στο φόρουμ είδα του δώσαν αυτό ακριβώς με καινούρια συνδεση 50αρα, αλλά εγώ είμαι παλιός. Θέλουν κανα τηλ? Εγω εκανα πριν καμμια 10αρια μερες συνδεση vdsl 50αρα οτε κ κλειδωνω 55/5.5 φιλε μου ! Πολυ καλο γιατι ακομα κ με wifi πιανω καθαρα 50 mbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George1tsn Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 50 λεπτά πριν, malias4 είπε Εγω εκανα πριν καμμια 10αρια μερες συνδεση vdsl 50αρα οτε κ κλειδωνω 55/5.5 φιλε μου ! Πολυ καλο γιατι ακομα κ με wifi πιανω καθαρα 50 mbps Ναι, μαλον το δικό σου ποστ ειχα δει και το ανεφερα. Αντε να δούμε αν και πότε θα το κάνουν σε μένα. Εμένα από πρωτη μέρα κλειδώνει 49999down και 4999up, που σημαίνει οτι πιάνω 44,5 και 4,57 σε speedtest αλλα και οταν κατεβάζω για τόσο είναι η ταχυτητα. Έχω την συνδεση αρκετό καιρό αλλά πάντα έτσι ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα