taslikos Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Καλησπέρα στο Φορουμ! Θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας, για ένα δίκτυο που έχω στήσει από σημείο Α σε σημείο Β με απόσταση 4km, μέσω κεραιών litebeam 5ac gen 2 της ubnt. Περνάω κανονικά Internet στο σημείο Β από το Α, με πολύ ικανοποιητικές ταχύτητες. Θα ήθελα σαν επόμενο βήμα να περάσω και τον τηλεφωνικό αριθμό και στο σημείο Β ώστε να κουμπωθεί συναγερμός & να υπάρχει μια συσκευή τηλεφώνου στον χώρο(μιας και σήμα κινητής είναι είδος προς εξαφάνιση). Την περίοδο αυτή, έχω τηλέφωνο από Vodafone χωρίς voip. Αυτό που ψάχνω, είναι να μεταφερθεί η απλή αναλογική γραμμή τηλεφώνου μέσω Ίντερνετ. Με πολύ ψάξιμο, συνάντησα μια λύση μέσω raspberry Pi και με freepbx (στο σημείο Α) και μια συσκευή μιας εταιρίας grandstream για να δώσει πάλι αναλογικό τηλέφωνο (στο σημείο Β). Ουσιαστικά, εάν έχω καταλάβει σωστά πρέπει να στήσω έναν voip server στο Α, και έναν δεκτή - μετατροπέα από VoIP, σε αναλογικό στο σημείο Β. θα ήθελα, από κάποια γνωστή, να ρίξει ‘φως’ στην υπόθεση, καθώς με google δεν βρήκα κάτι ξεκάθαρο. Έυχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα