Hal9000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, stafaf είπε Ανακοινώθηκαν επίσημα; μέσα στην ημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 56 λεπτά πριν, haHa είπε Συμφωνω και επαυξανω, το point μου εξαρχης ειναι να μην ακουμε τις δικαιoλογιες τυπου "πηρα το SE γιατι ηθελα μικρη οθονη/μαζεμενες διαστασεις". Υπάρχει ηδη το iphone 11 pro/XS με πολυ παρομοιες διαστασεις. Το SE θα το παρει καποιος λογω κοστους, οχι και καλα λογω μαζεμενων διαστασεων. Tελος, με αρχικη τιμη $399 ειναι ουσιαστικα πιο φθηνο απο αρκετα mid-range, οποτε ψιλοσταματαει και η δικαιλογια που ακουμε οτι τα android επικρατουν στα midrange γιατι η apple δεν εχει βγαλει κινητο και αν εβγαζε θα τα σαρωνε κλπ. Φίλε μου το παλιό SE ήταν όντως πολύ πιο μαζεμένο γιαυτο και ακουγες αυτη τη "δικαιολογία". Δεν ήταν δικαιολογία, ήταν πραγματικότητα. Εγώ γιαυτο το πήρα το παλιό SE και μάλλον δεν θα πάρω το νέο για το γεγονός ότι το περίμενα πιο μαζεμένο σε μέγεθος. Τώρα κάνει στροφή σε ελάχιστα διαφορετικό κοινό για να πιάσει τα mid-range όπως αναφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baiosss Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 35 λεπτά πριν, koutsis είπε Κάνει το one plus 8 399€? Όχι. 699 όπως και το άντιστοιχο 256αρι SE όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, baiosss είπε Όχι. 699 όπως και το άντιστοιχο 256αρι SE όμως. 699 θα έχει το SE? Ή τόσο σε βολεύει; Ελεος μ’αυτές τις άκυρες συγκρίσεις. A και το op8 256gb, 800€ θα έχει. Και εκεί να το «φτιάχνουμε» για να μας βγει το επιχείρημα; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από stafaf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
songless_bird Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, mourlos είπε Δεν μπαίνει γιατί οι φόροι είναι πολύ μικροί. Αν θυμάμαι καλά στην Νεα Υόρκη ο φόρος είναι στο 9%, άρα παει στα 327 δολάρια Δεν μπαινει γιατι καθε πολιτεια εχει διαφορετικους φορους οχι επειδη ειναι μικρος ο φορος. Και υπαρχουν εκτος απο τα state vat και τα Local vat που ειναι φορος κομητείας σε καποιες περιοχες . Οποτε αναγκαστικά ανακοινωνουν τιμη προ φορων και ο φορος μπαινει στο ταμειο. ΥΓ μαλλον ηθελες να γραψεις αλλη τιμή. 434$ βγαινει στην Νεα Υορκη με τον φορο Πολιτειας. 4 λεπτά πριν, stafaf είπε 699 θα έχει το SE? Ή τόσο σε βολεύει; Ελεος μ’αυτές τις άκυρες συγκρίσεις. Τοσο θα εχει το 256GB SE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baiosss Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, stafaf είπε 699 θα έχει το SE? Ή τόσο σε βολεύει; Ελεος μ’αυτές τις άκυρες συγκρίσεις. Διάβασε λίγο πιο πάνω τις τιμές που αναμένονται. Επίσης τα 400 για τα οποιά αναφέρεστε μερικοί, είναι και αυτό ότι μας συμφέρει; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από baiosss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 25 minutes ago, stafaf said: Ανακοινώθηκαν επίσημα; Επιβεβαιώνω (από Apple Reseller) για 499 το 64άρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, songless_bird είπε Δεν μπαινει γιατι καθε πολιτεια εχει διαφορετικους φορους οχι επειδη ειναι μικρος ο φορος. Και υπαρχουν εκτος απο τα state vat και τα Local vat που ειναι φορος κομητείας σε καποιες περιοχες . Οποτε αναγκαστικά ανακοινωνουν τιμη προ φορων και ο φορος μπαινει στο ταμειο. ΥΓ μαλλον ηθελες να γραψεις αλλη τιμή. 434$ βγαινει στην Νεα Υορκη με τον φορο Πολιτειας. Ενημερωτικά υπάρχουν πολιτείες χωρίς sales tax πχ Alaska, Delaware, New Hampshire, Oregon, Montana.... Οι τυχεροί κάνουν ένα μπραφ και ψωνίζουν από τις διπλανές πολιτείες (και όχι μόνο iPhones αλλά και αλλά αμαρτωλά είδη όπως tobaccos, booze etc...και αλλά είδη με υψηλή φορολόγηση) Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από flyer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, baiosss είπε Διάβασε λίγο πιο πάνω τις τιμές που αναμένονται. Επίσης τα 400 για τα οποιά αναφέρεστε μερικοί, είναι και αυτό ότι μας συμφέρει; Εννοείται αναφερόμαστε στο 400ρι γιατί αυτό συμφέρει. Τί δεν καταλαβαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baiosss Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, stafaf είπε Εννοείται αναφερόμαστε στο 400ρι γιατί αυτό συμφέρει. Τί δεν καταλαβαίνεις. Γιατί δεν υπάρχει 400αρι καρδιά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, baiosss είπε Γιατί δεν υπάρχει 400αρι καρδιά μου. Υπάρχει καρδιά μου. Αγορά από skroutz και όχι από Κώτσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baiosss Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, stafaf είπε Υπάρχει καρδιά μου. Αγορά από skroutz και όχι από Κώτσο. Για το 64άρι, που δεν φτάνει ούτε για ζήτω. Η σύγκριση πιο πάνω έγινε με το 256GB μοντέλο του Oneplus 8 ζουζουνάκι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Ζουζούνια μου τιν'τούτο που μου έβγαλε εδώ; Πρώτη φορά το βλέπω. Εχει μπει όριο στα reactions; 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, baiosss είπε Για το 64άρι, που δεν φτάνει ούτε για ζήτω. Η σύγκριση πιο πάνω έγινε με το 256GB μοντέλο του Oneplus 8 ζουζουνάκι μου. Δεν μας ενδιαφέρει φίλε μου η προσπάθεια της κάθε βιοτεχνίας. Μπορείτε να συγκρίνεστε με την xiaomi, μια χαρά. Προσοχή μόνο μη σου πέσει καμία σταγόνα στο κινητό των 700€ ε; Κρίμα θα είναι. 1 λεπτό πριν, whoever81 είπε Ζουζούνια μου τιν'τούτο που μου έβγαλε εδώ; Πρώτη φορά το βλέπω. Εχει μπει όριο στα reactions; 🤔 Έχεις δικάσει κόσμο, γι’αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baiosss Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, stafaf είπε Δεν μας ενδιαφέρει φίλε μου η προσπάθεια της κάθε βιοτεχνίας. Μπορείτε να συγκρίνεστε με την xiaomi, μια χαρά. Προσοχή μόνο μη σου πέσει καμία σταγόνα στο κινητό των 700€ ε; Κρίμα θα είναι. Ποιο Xiaomi; Για Xiaomoταλιμπάν με πέρασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα