vasilissouvlaki Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, alexakos89 είπε iPhone 7 δηλαδη εκσυχρονισμενο .. Θα ήθελα να είναι bezeless με μεγαλυτερη οθονη αλλα 4.7 form factor Τότε θες αλλο κινητο και οχι iphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Το κινητό θα πουλήσει και πολύ καλά μάλιστα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, MetroStar είπε Κίνηση ματ, τελειώνει το Android. Είναι γεγονός ότι η πολύ καραντίνα σε ωθεί να λες εξωπραγματικές μ@@@@@ες αλλά ας βάλουμε ένα μέτρο αδέλφια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μια χαρα η συσκευη.Στα θετικα το δυνατο soc προφανος.3gb ram με προβληματιζει παντως.Γιατι οχι 4 ? Βλέποντας μακροχρόνια πάντα. Για την καμερα δεν πολυκαταλαβα που στέκεται να πω την αλήθεια(βεβαια για μονη καμερα ελπιζω να εχει ολα τα καλουδια της σειρας 11) Ο σχεδιασμος τωρα οκ σε πολλους δεν αρεσει.Προσωπικα δεν εχω θέμα. Επισης η αυτονομία είναι και αυτό ενα μεγαλο ερωτηματικό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freename1964 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, tiniakos είπε Ετοιμάζω ποπκορν και παίρνω θέση. Μεγάλη Εβδομάδα έχουμε να είμαστε συγκρατημένοι αδέλφια. Κάνε μου θέση στον καναπέ νά κάτσω καί εγώ. Γουστάρω χαβαλέ χαχαχαχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axidousgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Αν , λεω ΑΝ το ειχε στα 400-430 ευρω θα πουλαγε σαν τρελο !! αλλα το βλεπω περιπου στα 500 εδω στο Ελλαντα ! Ειναι δυνατο μηχανημα , πιστευω με τα καλουδια της καμερας του 11 , αν τα εχει !! θα δουμε τελος του μηνα θα βγουν καποια συμπερασματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seseji Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 η camera ειναι αυτη του iphone 8 ,τουλαχιστον ετσι λεει ο Unbox Therapy https://www.youtube.com/watch?v=OE-Y-PotqTQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 το επόμενο κινητό μου όταν πέσει η τιμή του . Τηλέφωνο θέλουμε και όχι παντόφλες. Θα αντικαταστήσει το απλό SE που έχω τώρα. 600 όμως δεν δίνω για κινητό ,ούτε με bullets . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, seseji είπε η camera ειναι αυτη του iphone 8 ,τουλαχιστον ετσι λεει ο Unbox Therapy https://www.youtube.com/watch?v=OE-Y-PotqTQ κανει λαθος. Η καμερα ειναι απο το 11. το εχει πει και η apple Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από markos9 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G3orge_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Ειναι διφορουμενο το κινητο. Ντιζαιν παλιο κ κυριως πολυφορεμενο. Επιδοσεις κορυφη. Μπαταρια μικρη. Οθονη αδιαφορη. Στα 500ε οτι αντροιντ κ να παρεις δεν κολλαει κ το κρατας ευκολα 2 χρονια. 5 χρονια ποιος κραταει κινητο; κ ενταξει αναβαθμισεις θα παιρνει. Η μπαταρια ομως θα αντεξει; η θυρα; η αδιαβροχοποιηση; Τετοια τηλεφωνα τα παραγει η αππλε γιατι το κανει πολυ φτηνα. Κ απευθυνεται σε οσους δεν θελουν να αλλαξουν το 6 γιατι εκαναν 1 χρονο να μαθουν να το ξεκλειδώνουν κ δεν παιζει να το ξεμαθουν. Κατι μεσηλικες κ ανω που κάνουν βασικες εργασιες με το κινητο. Με τετοια χρηση φτουραει η μπαταρια, δεν ενοχλει η αργη φορτιση και το ντιζαιν ειναι πλεονεκτημα. Επισης οσοι θελουν 2ο τηλεφωνο για δουλεια πχ οπωσδήποτε αππλε κ δεν θελουν να ξοδεψουν 800ε. Να μην ξεχναμε οτι εχει κ τεραστιο περιθωριο κερδους απκ τη συσκευή 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias Manolis Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Phoenix4 είπε Mi A1 από το 17 κινητό των 180 ευρώ και ακόμα παίρνει updates, μηνιαία. Πρώτον όχι ακριβώς μηνιαία updates και δεύτερον μην ξεχνάμε πως στο Mi A3 ανέβηκε και κατέβηκε το update του Android 10 τρεις φορές ενώ στο Mi A2 δύο φορές. Είμαι κάτοχος του Mi A2 και σε επίσημο update android 10 η συσκευή δεν άνοιξε ξανά, το πήγα σε τεχνικό. Έχω και πρόσφατα ένα iPhone 7. Η αίσθηση χρήσης των δύο κινητών δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση. Τέλος πάντων η αγορά έχει τεράστιο εύρος από συσκευές για τα προσωπικά γούστα του καθενός. Το se 2020 είναι μια χαρά και σε μέγεθος και πολύ περισσότερο σε δυνατότητες. Αν ενοχλεί η μια κάμερα να θυμίσω ότι μιλάμε για κινητό. Στην γκάμα της apple και όχι μόνο, υπάρχουν και άλλα κινητά για αυτόν που θέλει να βάλει το κινητό με την οθόνη στο τραπέζι και να τις δείξει. Φωτογραφικά ποιος αξιοποιεί το κινητό του στο έπακρο; Νομίζω ένα πολύ μικρό ποσοστό. Μην ξεχνάμε ότι η ποιότητα της φωτογραφίας δεν εξαρτάται από τον αριθμό των φακών αλλά από άλλους παράγοντες. Τώρα όσον αφορά την οθόνη είναι λογικό να μη βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους. Μεγαλύτερη οθόνη έχει το 11 όπως και σαφώς μεγαλύτερη τιμή. Αν τα θέλουμε και τα δύο μάλλον κοιτάμε λάθος εταιρία... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από Ilias Manolis 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purespyros Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, iYannis είπε Απο πληροφορίες μου, Ελλάδα, τιμές 499€ το 64Gb 549€ το 128Gb και 678€ το 256Gb στις 24/4, προπαραγγελία από Μ. Παρασκευή 17/4 399x1.24=494.76 ε να μην βγάλουν και σχεδον 5 ευρώ κέρδος; Καλά είναι σε αυτή την τιμή, έτσι κι αλλιώς παρακάτω δεν πιστεύω να το πούλαγε έτσι κι αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_BMW Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Λοιπόν το τηλέφωνο σε αυτή την τιμή για τα δεδομένα της Apple είναι τούμπανο . Κάμερα με Smart hdr ( μεγάλο + όσοι έχουν εμπειρία από 8 άρια και X και πήγαν σε Xs και μετά με καταλαβαίνουν ) και με λειτουργία πορτραίτου και στις δυο κάμερες ! Α13 με ότι συνεπάγεται . Θέλω να πιστεύω πως έχει 3 Gb ram για να είναι future proof. Στο κλιπ αναφέρει καλή μπαταρία !Αν είναι λίγο πάνω από τα 2000 τότε ναι θα έχει καλή διάρκεια . Με όλα τα παραπάνω και αν ισχύουν η καλή μπαταρία και το 3 ram τότε θα πω πως η Apple ΝΑΙ η Apple έφτιαξε το φετινό flagship killer!!! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 πάντως πρέπει να έχουν κάνει απίστευτη δουλειά με τον Α13 και πως “χώρεσαν” αυτό το τερατάκι σε ένα σώμα αρκετά μικρότερο από του 11 pro... 2 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Λοιπόν το τηλέφωνο σε αυτή την τιμή για τα δεδομένα της Apple είναι τούμπανο . Κάμερα με Smart hdr ( μεγάλο + όσοι έχουν εμπειρία από 8 άρια και X και πήγαν σε Xs και μετά με καταλαβαίνουν ) και με λειτουργία πορτραίτου και στις δυο κάμερες ! Α13 με ότι συνεπάγεται . Θέλω να πιστεύω πως έχει 3 Gb ram για να είναι future proof. Στο κλιπ αναφέρει καλή μπαταρία !Αν είναι λίγο πάνω από τα 2000 τότε ναι θα έχει καλή διάρκεια . Με όλα τα παραπάνω και αν ισχύουν η καλή μπαταρία και το 3 ram τότε θα πω πως η Apple ΝΑΙ η Apple έφτιαξε το φετινό flagship killer!!! Αυτό με την μπαταριά και εγώ το σκεφτόμουνα, αν ακολουθήσει την τακτική των 11 θα δούμε λογικά μεγαλύτερη χωρητικότητα... όσο για την μνήμη λογικά 3GB αν και δεν θα έλεγε κανένας όχι στα 4GB κάτι που είχε κάνει στο πρωτο SE δίνοντας του 2 όπως και στο 6S τότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, AtiX είπε πάντως πρέπει να έχουν κάνει απίστευτη δουλειά με τον Α13 και πως “χώρεσαν” αυτό το τερατάκι σε ένα σώμα αρκετά μικρότερο από του 11 pro... Ταχύτητα και φυσικό μέγεθος, όταν μιλάμε για διαφορετικές γενιές επεξεργαστών, δεν πάνε μαζί, φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα