Προς το περιεχόμενο

Ανακοινώθηκε το νέο iPhone SE με τιμές από $399

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ένα αγοραστικό κοινό που διαφεύγει απο τους σχολιαστές είναι οτι πολλοί γονείς που δεν είναι tech savvy ( ούτε έχουν την όρεξη και το χρόνο να μάθουν ή να γίνουν )  και έχουν παιδιά που σπουδάζουν στο εξωτερικό βλέπουν το iphone  με το  facetime σαν ένα εργαλείο για να μιλούν καθημερινά με τα παιδιά τους οπότε θα τους βολέψει σίγουρα , αυτούς δεν τους ενδιαφέρει αν η οθόνη είναι μικρή ή παλιό το design , έχω τύχει σε συζητήσεις και το μόνο που ξέρουν είναι οτι τα iphone και τα  samsung είναι τα καλύτερα κινητά , ως εκεί

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, handsomegamer είπε

χθες κλαίγαμε για το Oneplus....Σημερα για το iphone...

Αστα να πανε,μεγαλο κλαμα. Παει για κλεισιμο φετος η Apple λογω του Iphone SE 2020.

• Like 1

27 λεπτά πριν, stafaf είπε

Αφού το’πε ο φίλος σου να το κλείσουμε το νήμα. 
Δεν έχει νόημα, η ετημυγορία βγήκε. 
Πριν το κλείσουμε όμως, δε μας γράφεις και αυτές τις δυο σελίδες περί τραγωδιασ να έχουμε να πορευόμαστε;

Τι ακριβώς ετυμηγορία περιμένεις να βγει σε ένα φόρουμ σαν αυτό;;

Αν είναι μήλο ξέρουμε από πριν ποιοι θα τα δουν όλα τέλεια…

Αν είναι σαμσουνγκ πάλι το ξέρουμε από πριν….

μπορείς να μου εξηγήσεις;;;

Και να ξέρεις κάτι, ποτέ μα ποτέ μη περιμένεις για να πορευτείς απόψεις οπαδών…

Γιατί περί αυτού πρόκειται… για κάποιο περίεργο λόγο που αγνοώ πλέον υπάρχουν και οπαδοί εταιριών…. Αλλά τι στα λέω… μάλλον είσαι ένας από αυτούς…

Το κινητό αν πιστεύεις ότι είναι σουπερ να το πάρεις .κουμάντο στη τσέπη σου κάνεις μόνο εσύ…  

Για τον φίλο το έγραψα για να δείξω ότι όσο κολλημένος και να είναι κάποιος. κάποια πράγματα δεν μπορεί να τα παραβλέψει… μάλλον δεν ισχύει για όλους…

Το υπολογίζω γύρω στα 550-600€ στην Ελλάδα , θα σαρώσει το συγκεκριμένο (σε παγκόσμιες πωλήσεις αναφέρομαι ).Εδω ξεπούλησαν τα AirPods Pro που έχουν τα μισά λεφτά , καινούργιο iPhone σε αυτήν την τιμή? Σχεδόν την ίδια τιμή με το Apple Watch !! Πολύ επιθετική τιμολογιακή πολιτική ...για apple συσκευή.

• Like 1

1 ώρα πριν, alfa1312 είπε

Κάθε πολιτεία στις ΗΠΑ έχει δικό της σύστημα (ποσοστό)  φόρων, αλλού μεγαλύτερο ποσοστό και αλλού μικρότερο, όπως στην Νέα Υόρκη,, αλλά και πάλι μπερδεύτηκες, 399$ + 9% = 435$

Έχεις δίκιο, πάτησα 300 αντί για 399. 

• Like 1

7 ώρες πριν, ignome4 είπε

Είμαι εκνευρισμένος που πήρε τον A13 και το iPad Pro εμεινε στον Α12. Το μονο που με χαλαει ειναι η πλαστικογυαλινη πλατη. Θα περιμενω και παλι να πεσει το 7 ❤️

Εννοείς το iPhone 7?

Γιατί αν εννοείς αυτό, τότε καλύτερα να ξανασκεφτείς την αγορα. 

Το iPhone 7 είχε τα περισσότερα, μετά το 6, προβλήματα. 

Οπότε πας στο 8 αν τα υπόλοιπα δεν σου κάνουν. 

Φιλικά πάντα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω ακόμα το 6s γιατί και αναβαθμίσεις παίρνει και μέγεθος μικρό και βολικό έχει και με (αλλαγμένη ορίτζιναλ μπαταρία) βγάζει μια χαρά τη μέρα. Από εμφάνιση οκ, δεν είναι το πλέον σύγχρονο, αλλά εμένα μου αρέσει, όπως μου αρέσει και το νέο se...

ΟΜΩΣ πρόσεξε κανείς ότι στρατηγικα από 3μηνου η Apple αφαίρεσε το xr από τις επίσημες πωλήσεις .; Το εν λόγω κινητό είναι μακράν καλύτερο από το se του 2020...και με ίδια τιμή ..αλλά πλέον μόνο στους resellers... Marketing στο maximum ...ντροπή στο minimum... Apple rules...money or more money...! Well done...again

Επεξ/σία από teovag

7 ώρες πριν, ziaba είπε

για 200-250€ θα ταν καλή περίπτωσή

Ναι φίλε συμφωνώ. Μάλλον καλύτερα να πλήρωνε και τίποτα η Apple για να μας το δώσει 

Χαχα δεν παιζεστε ρε.... 

• Like 2
  • Thanks 1

Ότι και να λένε κάποιοι η Apple κατάφερε να γεμίσει την αγορά με συσκευές. Δεν υπάρχει πλέον η δικαιολογία του ακριβού. Από το νέο SE μέχρι το 11 Pro max καλύπτει σχεδόν όλο το εύρος. 

Το λάθος ξεκίνησε από την πλευρά των Android που ρίχνουν τις συσκευές τους σε τιμές iPhone ( βλέπε Xiaomi) με μηδενική υποστήριξη και αξία μετά πώλησης. 

Προσωπικά είχα Android, μετά iPhone, μετά Android και θα αγοράσω πάλι iPhone πιθανότατα το SE για αλλαγή. 

Κάθε λειτουργικό έχει τα υπέρ και τα κατά. Αλλά πλέον δεν θέλω να αλλάζω συσκευή κάθε χρόνο ούτε να έχω ένα Android που ούτε αναβαθμίσεις ασφαλείας δεν παίρνει μετά από ένα χρόνο. 

• Like 4
  • Thanks 1

22 λεπτά πριν, AggelosTz είπε

Ότι και να λένε κάποιοι η Apple κατάφερε να γεμίσει την αγορά με συσκευές. Δεν υπάρχει πλέον η δικαιολογία του ακριβού. Από το νέο SE μέχρι το 11 Pro max καλύπτει σχεδόν όλο το εύρος. 

Το λάθος ξεκίνησε από την πλευρά των Android που ρίχνουν τις συσκευές τους σε τιμές iPhone ( βλέπε Xiaomi) με μηδενική υποστήριξη και αξία μετά πώλησης. 

Προσωπικά είχα Android, μετά iPhone, μετά Android και θα αγοράσω πάλι iPhone πιθανότατα το SE για αλλαγή. 

Κάθε λειτουργικό έχει τα υπέρ και τα κατά. Αλλά πλέον δεν θέλω να αλλάζω συσκευή κάθε χρόνο ούτε να έχω ένα Android που ούτε αναβαθμίσεις ασφαλείας δεν παίρνει μετά από ένα χρόνο. 

Πολύ σωστή τοποθέτηση, δεν μπορεί να έρχεσαι xiaomi με το beta miui και να ζητάς χιλιάρικο. Όποιος τα σκάσει συγνώμη αλλά λάθος. 

Επισης επειδή οι περισσότεροι δεν ξέρουν πόσο μπροστά είναι η Apple στο θέμα μουσική παραγωγή δεν καταλαβαίνουν ότι το συγκεκριμένο iPhone είναι τζάμπα για κάποιον που παίζει κιθάρα ιδίως. 

Με 500 ευρώ ξεχνάς πετάλια, εφέ και γλυτώνεις πολύ πράγμα ( δεν λέω ότι είναι καλύτερο αλλά μια χαρά κάνει τη δουλειά για μια πρόβα η ερασιτεχνικά live) 

Έχω το πρώτο SE και του άλλαξα μπαταρία πριν κάτι μήνες.

Με δεδομένο ότι η μπαταρία θα μου βγάλει ~2 χρόνια, τότε σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το μοντέλο όπου η τιμή του θα έχει ξεφτιλιστεί!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, ektorme είπε

Συμφωνώ, αν και προσωπικά πιστεύω το τέλειο θα ήταν να έκαναν full screen, εστω και με notch, το τωρινο σασί του SE, το μικρό.

Ισχύει κι εγώ θα το προτιμούσα full screen όπως το X και μετά.

11 ώρες πριν, whoever81 είπε

Οταν πάει στα 400 τέλος πάντων

Τιμολογιάρα only και istorm, μακριά από τους αλήτες του skroutz! Εάν η έκδοση των 128GB φτάσει Ελλάδα τα 550.00€ με τιμολόγιο πληρώνεις -100.00€ (καλά η έκδοση των 64GB τραγικά κρύο αστείο πλέον και ιδίως στη σειρά 11 ακόμα κι εγώ που ΔΕΝ γεμίζω ένα 64GB πήγα στο 128GB εφόσον δεν σου επιτρέπουν την επέκταση με SD).

Επεξ/σία από d4mage
  • Like 2

ελα τωρα ,ολοι ξερουμε τι γινεται εδω

κανεις δεν θα το αγορασει για τα τεραστια bezels κ την μικρη οθονη σε μεγαλο σωμα,ολοι το αγοραζουν για την τιμη κ την μοστρα 

δεχομαι βεβαια οτι το soc ειναι πολυ καλο κ την μακροχρονη υποστηριξη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...