Προς το περιεχόμενο

Ανακοινώθηκε το νέο iPhone SE με τιμές από $399

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτι δεν θυμάσαι καλά φίλε μου το πρώτο SE ήταν το σασί του iPhone 5 που ηταν ένα 4 με μεγαλύτερη οθόνη και με τελείως διαφορετικό σχεδιασμό από του 6...

7 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Αυτό ακριβώς.

Το 1st gen SE ήταν και μικρό, φτηνό, κλασικό design και όχι δραματικά διαφορετικό concept από 6S/7. Τώρα αυτό είναι προβλέψιμο και απέναντι στα μοντέλα από το X και μετά φαίνεται παλιακό κι όχι κλασικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί φοβούνται τόσο να δείξουν την συσκευή από μπροστά; Επίσης γιατί τόσο μεγάλα bezels ρε παιδιά; Θα έχανε σε εργονομία εάν το σώμα της συσκευής ήταν πιο μικρό;

2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Κάτι δεν θυμάσαι καλά φίλε μου το πρώτο SE ήταν το σασί του iPhone 5 που ηταν ένα 4 με μεγαλύτερη οθόνη και με τελείως διαφορετικό σχεδιασμό από του 6...

Μια χαρά τα θυμάμαι :)

Είχε "κλασικό κι αγαπημένο" design, αυτό του 5/5S όπως λες και το concept δεν ήταν τόσο διαφορετικό από τα 6/6S/7 δηλαδή top/bottom bezels, touch id etc. Από το Χ και μετά άλλαζει αρκετά η εμπειρία.

Για να μην παρεξηγηθώ πάντως, είναι ξεκάθαρα ανώτερη συσκευή από το 1ο SE. Είναι και λίγο βαρετό ως iPhone όμως, ίσως να είναι και το τελευταίο αυτού του τύπου.

2 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Μια χαρά τα θυμάμαι :)

Είχε "κλασικό κι αγαπημένο" design, αυτό του 5/5S όπως λες και το concept δεν ήταν τόσο διαφορετικό από τα 6/6S/7 δηλαδή top/bottom bezels, touch id etc. Από το Χ και μετά άλλαζει αρκετά η εμπειρία.

Για να μην παρεξηγηθώ πάντως, είναι ξεκάθαρα ανώτερη συσκευή από το 1ο SE. Είναι και λίγο βαρετό ως iPhone όμως, ίσως να είναι και το τελευταίο αυτού του τύπου.

20200415_223014.jpg.7abd4acc1ba3db5248843cb25ae580cf.jpg

Καμία σχέση το ένα με το άλλο...

• Like 2

26 λεπτά πριν, ektorme είπε

Ποιο μοντέλο εννοείς? Με μπέρδεψες! Εννοώ το σασί του SE1 σε fullscreen με την ισχυ του νέου (SE2).

Σορρυ γράψε λάθος , νόμιζα ότι μιλάς για αυτό το μοντέλο, δεν μου πήγε ο νους για το παλιό μιας και είναι αρκετά μικρό. Αρκετοί θέλουν μια καλή μικρή συσκευή, είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς  αλλά οι 4 ίντσες παραείναι μικρές 😕

Μόλις τώρα, AtiX είπε

Καμία σχέση το ένα με το άλλο...

Δες το λίγο πιο αφηρημένα please. Δεν μιλάω για το πόσο στρογγυλεμένες είναι οι άκρες ή για το μέγεθος.

Το πιο  γελοίο τηλέφωνο του 2020 , φαντάζομαι και η μπαταρία για γέλια θα είναι, δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο από την Apple. Σίγουρα βέβαια θα υπάρξουν τα πρόβατα που θα το αγοράσουν γιατί είναι μήλο.

• Sad 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Δες το λίγο πιο αφηρημένα please. Δεν μιλάω για το πόσο στρογγυλεμένες είναι οι άκρες ή για το μέγεθος.

Μα αν το δω έτσι όλα τα κινητά από 2010 ως και το 2018 είναι ακριβός ίδια...

22 λεπτά πριν, chios είπε

Το πιο  γελοίο τηλέφωνο του 2020 , φαντάζομαι και η μπαταρία για γέλια θα είναι, δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο από την Apple. Σίγουρα βέβαια θα υπάρξουν τα πρόβατα που θα το αγοράσουν γιατί είναι μήλο.

Εδώ υπάρχουν πρόβατα που αγοράζουν συσκευές android χωρίς Google services, με security updates να δίνονται οπότε αξιωθεί και τα δώσει η κατασκευάστρια, μετά από έξη μήνες οι τιμές τους να είναι στο μισό και μετά από έναν χρόνο να μην αξίζει ούτε καν να το πουλήσεις και δεν μιλάω και για την εμπειρία χρήσης μετά το δεύτερο μεγάλο update... το ποιός πιάνεται πραγματικά κορόιδο είναι πραγματικά άξιο απορίας...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 14
  • Thanks 1

21 λεπτά πριν, chios είπε

Το Chios, απλή συνωνυμία?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, chios είπε

Ναι απο μία άποψη μπορεί να μοιάζει γελοίο για κάποιον που δε κατανοεί τι αγοράζει...Το μοναδικό πρόβλημα της συσκευής, μάλλον θα είναι η αυτονομία όπου δυστυχώς είναι πολυ πίσω για τα σημερινά στάνταρτς... 

Κατά τα άλλα είναι άριστο για αυτόν που θα το πάρει θα του κρατήσει πολλά χρόνια με άνεση. 

Εδεικτικά το S10e που αναφέρουν πολλοί είναι το μοναδικό τηλ. στο ίδιο μέγεθος και κατηγορία, το οποίο επίσης έχει αρκετά κακή αυτονομία... κατά τα άλλα δεν υπάρχει ανταγωνισμός από κανέναν οπότε θέλοντας και μη θα πουλήσει καλά.

Το SE1 δεν υστερούσε σε κανένα βασικό κομμάτι (οθονη-μπατ.-κάμερα) για τα δεδομένα της εποχής άρα νομίζω ήταν καλύτερη επιλογή από ότι έιναι σήμερα το σε2 ...

Το ΧR είναι το entry lvl iphone για τα σημερινά δεδομένα...και το μέγεθος συνηθίζεται εύκολα.

Επεξ/σία από cpgr
  • Like 3

11 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μα αν το δω έτσι όλα τα κινητά από 2010 ως και το 2018 είναι ακριβός ίδια...

Ωραία, κι έρχεσαι στα λόγια μου... Γι αυτό λοιπόν το SE του 2020 μου φαίνεται κάπως βαρετή συσκευή και προβλέψιμη κίνηση από την Apple, γιατί το design paradigm του έρχεται από εκείνη την εποχή.

Θα το βρει το κοινό του πάντως, αν είχαν κάνει κάτι καλύτερο στην κύρια κάμερα θα ήταν προτιμότερο (δεν έχει Night Mode π.χ.) αλλά...

Το iPhone 8 τώρα στο istorm κανει 589 ευρώ που αποσύρεται. Το iPhone SE το πιθανότερο να ειναι γύρω στα 500. Είναι ολοφάνερο ότι η apple θέλει να ρίξει τις τιμές και να βασιστεί παραπάνω στις υπηρεσίες της. Ο ανταγωνισμός θα αναγκαστεί να μειώσει τις τιμές στη μεσαία κατηγορία αλλιώς δεν επιβιώνει.

4 λεπτά πριν, cpgr είπε

Ναι απο μία άποψη μπορεί να μοιάζει γελοίο για κάποιον που δε κατανοεί τι αγοράζει...Το μοναδικό πρόβλημα της συσκευής, μάλλον θα είναι η αυτονομία όπου δυστυχώς είναι πολυ πίσω για τα σημερινά στάνταρτς... 

Κατά τα άλλα είναι άριστο για αυτόν που θα το πάρει θα του κρατήσει πολλά χρόνια με άνεση. 

Εδεικτικά το S10e που αναφέρουν πολλοί είναι το μοναδικό τηλ. στο ίδιο μέγεθος και κατηγορία, το οποίο επίσης έχει αρκετά κακή αυτονομία... κατά τα άλλα δεν υπάρχει ανταγωνισμός από κανέναν οπότε θέλοντας και μη θα πουλήσει καλά.

Το SE1 δεν υστερούσε σε κανένα βασικό κομμάτι (οθονη-μπατ.-κάμερα) για τα δεδομένα της εποχής άρα νομίζω ήταν καλύτερη επιλογή από ότι έιναι σήμερα το σε2 ...

Το ΧR είναι το entry lvl iphone για τα σημερινά δεδομένα...και το μέγεθος που συνηθίζεται έυκολα.

Για την αυτονομία του ομολογουμένως έχω έναν προβληματισμό.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα σώζει την κατάσταστη η λιθογραφία του Α13. Αναμένουμε το gsmarena.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...