lactate Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μου λήγει αυτές τις μέρες η κάρτα μου και μπήκα να δω σήμερα στην τράπεζα και βλέπω ότι έχει εξαφανιστεί η κάρτα. Γενικά θυμάμαι ότι την προηγούμενη φορά κάπως μόνη της ανανεώθηκε. Έχει και επιλογή έκδοσης νέας και πήγα και μου γράφει "already card". Δεν είναι και φλέγον ζήτημα για να πάρω την τράπεζα, αλλά αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει, ανανεώνεται μόνη της; Δλδ θα μπω μια μέρα και θα έχει μια νεα με ημερομηνία λήξης σε 5 χρόνια; Και αν τυχόν είχα τίποτα λεφτά που πήγαν αυτά;
guido Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, έως λίγο καιρό πριν άλλαζε απλά αυτόματα η ημερομηνία λήξης και ο τριψήφιος
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ¨Ασχετη ερώτηση, μπορείς να πληρώσεις με αυτή αν δεν είναι φορτισμένη με λεφτά αλλά ο λογαριασμός έχει λεφτά? Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από aizensama24
HateMe Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 16 ώρες πριν, lactate είπε Μου λήγει αυτές τις μέρες η κάρτα μου και μπήκα να δω σήμερα στην τράπεζα και βλέπω ότι έχει εξαφανιστεί η κάρτα. Γενικά θυμάμαι ότι την προηγούμενη φορά κάπως μόνη της ανανεώθηκε. Έχει και επιλογή έκδοσης νέας και πήγα και μου γράφει "already card". Δεν είναι και φλέγον ζήτημα για να πάρω την τράπεζα, αλλά αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει, ανανεώνεται μόνη της; Δλδ θα μπω μια μέρα και θα έχει μια νεα με ημερομηνία λήξης σε 5 χρόνια; Και αν τυχόν είχα τίποτα λεφτά που πήγαν αυτά; Τσέκαρε μήπως κόλλησε το app. Την ώρα που έγραψες το ποστ, και λιγες ωρες πιο πριν, μου ειχε εξαφανιστεί και μένα και την επόμενη μέρα εμφανίστηκε. Επίσης είχαν θέμα και με τον server τους χθες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα