Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα laptop dell με windows 10 φορεμένα από τη μάνα του. Συμβαίνει το εξής: όταν ανάβω πρώτα το wifi και μετά επιλέγω "λειτουργία πτήσης", τότε κόβεται το wifi. Όταν ανάβω πρώτα τη λειτουργία πτήσης και μετά το wifi (έχει μείνει αναμένη η λειτουργία πτήσης από πριν), τότε το wifi λειτουργεί κανονικά με τη λειτουργία πτήσης αναμένη. Λογικά δε θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει ή τι έχω κάνει λάθος;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lasombra είπε

Καλησπέρα, έχω ένα laptop dell με windows 10 φορεμένα από τη μάνα του. Συμβαίνει το εξής: όταν ανάβω πρώτα το wifi και μετά επιλέγω "λειτουργία πτήσης", τότε κόβεται το wifi. Όταν ανάβω πρώτα τη λειτουργία πτήσης και μετά το wifi (έχει μείνει αναμένη η λειτουργία πτήσης από πριν), τότε το wifi λειτουργεί κανονικά με τη λειτουργία πτήσης αναμένη. Λογικά δε θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει ή τι έχω κάνει λάθος;

Έτσι πρέπει να δουλεύει… κάνε μια αντίστοιχη δοκιμή και στο κινητό σου τηλέφωνο…

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lasombra είπε

Σωστά λειτουργεί.

Δημοσ.

Δε λειτουργεί όπως το κινητό, ένα honor... Στο κινητό αν ανάψω τη λειτουργία πτήσης, τότε δεδομένα και wifi τερματίζονται. Αν είναι αναμένη η λειτουργία πτήσης, τότε τα δεδομένα δεν ανάβουν ενώ αν πατήσω το wifi τότε σβήνει η λειτουργία πτήσης...

Εφόσον είστε 2 πάντως οφείλω να ρωτήσω: δε θα έπρεπε η λειτουργία πτήσης να τερματίζει οτιδήποτε ασύρματο ή να μην επιτρέπει σε κανένα ασύρματο να λειτουργεί όταν είναι ενεργοποιημένη;; Καταλαβαίνω κάτι λάθος σχετικά με τη λειτουργία πτήσης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...