GBorb Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν εχεις εγκαταστησει κανονικα την καρτα ηχου. Δοκιμασε αυτους εδω. https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/Realtek_HDAudio_V51005859_V6015859_XPVistaWin7.zip Δες αν εβαλες σωστα στο βυσμα απο πισω. Κανονικα οταν το βαλεις θα πρεπει να σου βγαλει μηνυμα στο λειτουργικο τί συσκευη συνδεσες. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από GBorb
snbblp Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δεν εχεις εγκαταστησει κανονικα την καρτα ηχου. Δοκιμασε αυτους εδω. https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/Realtek_HDAudio_V51005859_V6015859_XPVistaWin7.zip Δες αν εβαλες σωστα στο βυσμα απο πισω. Κανονικα οταν το βαλεις θα πρεπει να σου βγαλει μηνυμα στο λειτουργικο τί συσκευη συνδεσες. Δεν χρειάζεται άλλους drivers ο άνθρωπος, η συσκευή έχει εγκατασταθεί σωστά. Ρύθμιση και επιλογή default εξόδου χρειάζεται.
takoulou Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα... Τελικα δεν εκανα τιποτα με τον ηχο....Δεν ακουω κατι απο τα ηχεια μου...Ενω μου δειχνει οτι παιζει η μουσικη εγω δεν την ακουω...Μπορει να φταιει η εξοδος που εχω επανω στην μητρικη;;;; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από takoulou
micos000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Εγώ θα επαναφέρω αυτό που σου είπαν και πριν. Δεν πρέπει να είναι digital η έξοδος αλλά speakers, headphones, analog ή κάτι τέτοιο. Κάνε αριστερό κλικ στην ένταση ήχου και δες μήπως έχει ένα βελάκι πάνω από την ένταση. Αν έχει πάτα το και δες τι επιλογές βγάζει.
takoulou Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Εγώ θα επαναφέρω αυτό που σου είπαν και πριν. Δεν πρέπει να είναι digital η έξοδος αλλά speakers, headphones, analog ή κάτι τέτοιο. Κάνε αριστερό κλικ στην ένταση ήχου και δες μήπως έχει ένα βελάκι πάνω από την ένταση. Αν έχει πάτα το και δες τι επιλογές βγάζει. true Καλησπερα....Αυτο το εκανα... Και παλι τιποτα...
micos000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Τους drivers τους έκανες εγκατάσταση εσύ ή τους έστησε μόνο του; Δεν είναι λογικό να έχεις μόνο digital out σαν επιλογή. Θα έλεγα να κάνεις πλήρη απεγκατάσταση το πακέτο της realtek, να διαγράψεις την συσκευή ήχου και να κάνεις επανεκκίνηση και να το αφήσεις να το στήσει μόνο του. 1
takoulou Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Τους drivers τους έκανες εγκατάσταση εσύ ή τους έστησε μόνο του; Δεν είναι λογικό να έχεις μόνο digital out σαν επιλογή. Θα έλεγα να κάνεις πλήρη απεγκατάσταση το πακέτο της realtek, να διαγράψεις την συσκευή ήχου και να κάνεις επανεκκίνηση και να το αφήσεις να το στήσει μόνο του. Οκ... Το καλυτερο δηλαδη ειναι αυτο..Δεν εκανα εγω την εγκατασταση τους drivers.. Μονο του μαλλον..
Mene Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Επίσης (επειδή δεν το είδα να αναφέρεται) πάτα win+R , γράψε mmsys.cpl και δείξε μας τι σου εμφανίζει. (Εναλλακτικά, Πίνακας ελέγχου - Ήχος)
takoulou Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Επίσης (επειδή δεν το είδα να αναφέρεται) πάτα win+R , γράψε mmsys.cpl και δείξε μας τι σου εμφανίζει. (Εναλλακτικά, Πίνακας ελέγχου - Ήχος) Το εκανε και μου εβγαλε αυτο...
snbblp Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εδώ είμαστε! Ηχεία, -> ορισμός προεπιλογής. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από snbblp
takoulou Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Εδώ είμαστε! Ηχεία, -> ορισμός προεπιλογής. Με δεξι κλικ γινεται; Γιατι το προσπαθησα..
snbblp Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Με αριστερό μαρκάρεις "ηχεία" και μετά πατάς κάτω εκεί που γράφει "ορισμός προεπιλογής". Πρέπει επίσης να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ανίχνευση σύνδεσης, όμως αυτό γίνεται από αλλού.
takoulou Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Με αριστερό μαρκάρεις "ηχεία" και μετά πατάς κάτω εκεί που γράφει "ορισμός προεπιλογής". Πρέπει επίσης να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ανίχνευση σύνδεσης, όμως αυτό γίνεται από αλλού. Πατησα οπως μου ειπες και δεν οριζει την προεπιλογη... Δεν κλικαρεται... Πως γινεται η απενεργοποιηση την αυτοματη αχνινευση συνδεσης; Απο που;;; Σας ευχαριστω πολυ... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από takoulou
snbblp Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Πατησα οπως μου ειπες και δεν οριζει την προεπικογη... Δεν κλικαρεται... Πως γινεται η απενεργοποιηση την αυτοματη αχνινευση συνδεσης; Απο που;;; Σας ευχαριστω πολυ... Από εδώ, σε κάποιο από τα μικρά κουμπάκια όπως πχ στο "i":
takoulou Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Από εδώ, σε κάποιο από τα μικρά κουμπάκια όπως πχ στο "i": true Αυτο το ειχα... Τωρα δεν υπαρχει στον υπολογιστη μου...Δεν ξερω που πηγε;;Πως το βρισκω παλι;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα