GBorb Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Ένα troll δεν θα τα κατάφερνε τόσο καλά. Γέλασα πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, GBorb είπε Ένα troll δεν θα τα κατάφερνε τόσο καλά. Γέλασα πολύ Αν δεν αλλαζει κατι.... Δηλαδη ψεματα το αναφερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλα... Εγω το προσπαθω... Αλλα δεν γινεται..Το προσπαθω...Το κανω...Μηπως υπαρχει καποιο προβλημα και δεν αλλαζει...Λεω εγω!!!!!(το ξερω αυτο που λες.......) https://support.microsoft.com/el-gr/help/4520288/windows-10-fix-sound-problems Ακολουθείς ένα ένα τα βήματα και όπου δεις ότι έχεις ήχο σταματάς. Υ.Γ. η υπομονή είναι η μεγαλύτερη αρετή που μπορεί να έχει ένας Άνθρωπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, neo80 είπε https://support.microsoft.com/el-gr/help/4520288/windows-10-fix-sound-problems Ακολουθείς ένα ένα τα βήματα και όπου δεις ότι έχεις ήχο σταματάς. Υ.Γ. η υπομονή είναι η μεγαλύτερη αρετή που μπορεί να έχει ένας Άνθρωπος. Το εχω προασπαθησει αλλα δεν εβγαλα ακρη... Κατι γινεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, neo80 είπε Υ.Γ. η υπομονή είναι η μεγαλύτερη αρετή που μπορεί να έχει ένας Άνθρωπος. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από snbblp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Σας παρα ευχαριστω πολυ.. Δεν πειραζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, takoulou είπε Σας παρα ευχαριστω πολυ.. Δεν πειραζει... έκανες κλικ στο λινκ που πόσταρα; Θες να δώσω κανα λινκ σε βίντεο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Σας παρα ευχαριστω πολυ.. Δεν πειραζει... Μήπως στο πάνελ ήχου έχεις απενεργοποιημένες συσκευές; Μήπως μπορείς να ορίσεις default μέσα από το προγραμματάκι της realtek; Οποιος μπορεί ας βοηθήσει, γιατί μάλλον έχουμε αρχάριο πιτσιρικά, αλλά καλή ψυχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 το ποιο πιθανό είναι το βύσμα απο πίσω όπως σου είπαν να μην είναι καλά τοποθετημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Εκανα αυτο..Μηπως φταιει κατι αλλο... (Παντως μικρος δεν ειμαι)...Και παλι ευχαριστω.. 18 λεπτά πριν, neo80 είπε το ποιο πιθανό είναι το βύσμα απο πίσω όπως σου είπαν να μην είναι καλά τοποθετημένο. Εχω βαλει και αλλα ηχεια...Τα εχω δοκιμασει στο laptop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 όπως σου είπα και προηγουμένως ακολούθησε ένα ένα τα βήματα απο το παρακατω λινκ. Βάλε ένα αρχείο ήχου να παίζει και, κάνε κλικ εδώ--> https://support.microsoft.com/el-gr/help/4520288/windows-10-fix-sound-problems Αν το κάνεις θα λυθεί το πρόβλημα σου αν έχεις κάποια απορία στο κάθε βήμα πόσταρε εδώ. Είναι λίγο δύσκολο να εντοπίσεις απο φόρουμ που είναι το πρόβλημα, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάτι μπορεί να πήγε στραβά. Το λίνκ καλύπτει όλες τις περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnwolfgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Στις 15/4/2020 στις 4:49 ΜΜ, takoulou είπε Καλησπερα... Εχω προβλημα με τον ηχο... Βαζω τα ηχεια σε εναν σταθερο υπολογιστη και δεν βγαινει ο ηχος... Τα ηχεια δουλευουν κανονικα τα εχω δοκιμασει.. Τι φταει; Μου εχει αυτο εδω... Δεν μάς είπες τι ηχεία έχεις. Αν είναι παθητικά μην περιμένεις να ακούσεις ήχο. Επίσης με ακουστικά δοκίμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 37 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε Δεν μάς είπες τι ηχεία έχεις. Αν είναι παθητικά μην περιμένεις να ακούσεις ήχο. Επίσης με ακουστικά δοκίμασες? Κανονικα ηχεια ειναι...Τα εχω δοκιμασει σε laptop και παιζουν...Μηπως φταιει καμια μητρικη;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Συγνώμη για τη γενικότητα ,αλλά θυμάμαι ότι η Realtek είχε επιλογή να αναγνωρίζει αυτόματα την έξοδο ήχου και μπορούσε να απενεργοποιηθεί . Δε γνωρίζω αν το πρόγραμμα που είχε ο @takoulouέχει αυτή την επιλογή . Το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις να συνδέσεις πχ ακουστικά να δεις τι παίζει και επίσης να κατεβάσεις τους drivers από το site της μητρικής σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnwolfgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 18 λεπτά πριν, takoulou είπε Κανονικα ηχεια ειναι...Τα εχω δοκιμασει σε laptop και παιζουν...Μηπως φταιει καμια μητρικη;; Συνήθως υπάρχει και μπροστά έξοδος ακουστικών, εκεί δοκίμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα