snbblp Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Που είναι βυσματωμένα τα ηχεία σου, στο μπρος ή πίσω πράσινο;
snbblp Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Και δεν έχει "πατήσει καλά". Πρέπει να τερματίσει μέσα, να κάνει κλικ. Συσκευή θα ορίσεις "realtek rear speakers analog". Πάτησε το βελάκι εκεί που γράφει "digital", και διάλεξε τα πίσω μεγάφωνα
takoulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, snbblp είπε Και δεν έχει "πατήσει καλά". Πρέπει να τερματίσει μέσα, να κάνει κλικ. Συσκευή θα ορίσεις "realtek rear speakers analog". Πάτησε το βελάκι εκεί που γράφει "digital", και διάλεξε τα πίσω μεγάφωνα Την συσκευη που την βρισκω;;
snbblp Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 ΠΡΩΤΑ: Εσπρωξες το βύσμα να τερματίσει; ΜΕΤΑ: Εκεί που μας έδειξες να λέει "digital"
takoulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, snbblp είπε ΠΡΩΤΑ: Εσπρωξες το βύσμα να τερματίσει; ΜΕΤΑ: Εκεί που μας έδειξες να λέει "digital" Ναι φυσικα το εσπρωξα... Σε αυτο εδω;;;
snbblp Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Ναι φυσικα το εσπρωξα... Σε αυτο εδω;;; ΕΔΩ:
takoulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, snbblp είπε ΕΔΩ: Ετσι ειναι....Το εχω κανει...Δειχνει οτι παιζει η μουσικη αλλα εγω δεν ακουω τιποτα..
takoulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, snbblp είπε ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΜΕ !!! Και πως αλλαζει;; Ευχαριστω πολυ..
snbblp Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Και πως αλλαζει;; Ευχαριστω πολυ.. Μα αυτό σου λέω τόση ώρα. Θα πας εκεί που λέει digital, θα πατήσεις πάνω στο βελάκι που σου έχω σημαδέψει μπλε, θα διαλέξεις την συσκευή analog REAR speakers. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από snbblp
hp8 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, takoulou είπε Και πως αλλαζει;; Ευχαριστω πολυ.. Spoiler 19 λεπτά πριν, snbblp είπε ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΜΕ !!! για την υπομονή σου 1
takoulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, snbblp είπε Μα αυτό σου λέω τόση ώρα. Θα πας εκεί που λέει digital, θα πατήσεις πάνω στο βελάκι που σου έχω σημαδέψει μπλε, θα διαλέξεις την συσκευή analog REAR speakers. Παιδια δεν αλλαζει αυτο... Το προσπαθω να το κανω...Ευχαριστω..
snbblp Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Παιδια δεν αλλαζει αυτο... Το προσπαθω να το κανω...Ευχαριστω.. Πρέπει να βρεις τρόπο να γίνει. Μπορώ να το κάνω σε 3 λεπτά με τηλεχειρισμό, όμως δεν θα το προτείνω γιατί αν δεις πως, θα χαλαρώσεις τις άμυνές σου απέναντι σε πιθανά κακόβουλα άτομα. Δεν ξέρεις ποιος μπορεί να κάθεται στην άλλη πλευρά του πληκτρολογίου και τι προθέσεις έχει. Οποιος θέλει να βοηθήσει, ας αναλάβει. Τα νεύρα μου... ξέφτια.
takoulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, snbblp είπε Πρέπει να βρεις τρόπο να γίνει. Μπορώ να το κάνω σε 3 λεπτά με τηλεχειρισμό, όμως δεν θα το προτείνω γιατί αν δεις πως, θα χαλαρώσεις τις άμυνές σου απέναντι σε πιθανά κακόβουλα άτομα. Δεν ξέρεις ποιος μπορεί να κάθεται στην άλλη πλευρά του πληκτρολογίου και τι προθέσεις έχει. Οποιος θέλει να βοηθήσει, ας αναλάβει. Τα νεύρα μου... ξέφτια. Καλα... Εγω το προσπαθω... Αλλα δεν γινεται..Το προσπαθω...Το κανω...Μηπως υπαρχει καποιο προβλημα και δεν αλλαζει...Λεω εγω!!!!!Δεν μου δινει αυτη την επιλογη...(το ξερω αυτο που λες.......) Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από takoulou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα