takoulou Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Καλησπερα... Εχω προβλημα με τον ηχο... Βαζω τα ηχεια σε εναν σταθερο υπολογιστη και δεν βγαινει ο ηχος... Τα ηχεια δουλευουν κανονικα τα εχω δοκιμασει.. Τι φταει; Μου εχει αυτο εδω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Λείπει ο οδηγός (driver) από την κάρτα ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Και τι μπορω να κανω;; Τι γινεται;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Αν έχεις το cd της μητρικής σου βάλε το στο cd-rom και εγκατέστησε το driver του ήχου. Αν δεν έχεις το cd έχεις δύο επιλογές. α. Αυτόματα. Από την διαχείριση συσκευών: Διπλό κλικ στο "Ελεγκτής ήχου πολυμέσων" με το θαυμαστικό. Στο παράθυρο που ανοίγει στην καρτέλα "Πρόγραμμα οδήγησης" αρχικά επιλέγεις "Ενημέρωση" και μετά "Αυτόματη αναζήτηση ..." για να εγκατασταθεί ο driver. α. Χειροκίνητα. Πηγαίνεις στη σελίδα του κατασκευαστή της μητρικής σου. Βρίσκεις τη σελίδα της μητρικής σου και από εκεί κατεβάζεις τον driver και τον εγκαθιστάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 39 λεπτά πριν, afm είπε Αν έχεις το cd της μητρικής σου βάλε το στο cd-rom και εγκατέστησε το driver του ήχου. Αν δεν έχεις το cd έχεις δύο επιλογές. α. Αυτόματα. Από την διαχείριση συσκευών: Διπλό κλικ στο "Ελεγκτής ήχου πολυμέσων" με το θαυμαστικό. Στο παράθυρο που ανοίγει στην καρτέλα "Πρόγραμμα οδήγησης" αρχικά επιλέγεις "Ενημέρωση" και μετά "Αυτόματη αναζήτηση ..." για να εγκατασταθεί ο driver. α. Χειροκίνητα. Πηγαίνεις στη σελίδα του κατασκευαστή της μητρικής σου. Βρίσκεις τη σελίδα της μητρικής σου και από εκεί κατεβάζεις τον driver και τον εγκαθιστάς. Δεν εχω το cd της μητρικης...Το εκανα αυτοματα και δεν εγινε κατι στο α...Χειροκινητα;; Ποιο driver να κατεβασω... https://www.asus.com/gr/Motherboards/P5QLE/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν είπες τι λειτουργικό έχεις. Η realtek που είναι παρακάτω τι είναι; Έχεις δύο κάρτες ήχου; Μήπως να έβαζες τα ηχεία στην άλλη κάρτα; Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Όπως γράφει και ο micos000 παραπάνω η κάρτα ήχου του υπολογιστή σου είναι η Realtek High Definition Audio και όχι αυτό που αναφέρεται σαν "Ελεγκτής ήχου Πολυμέσων". Η Realtek είναι εγκατεστημένη σωστά και κανονικά θα έπρεπε να έχεις ήχο. Ο "Ελεγκτής ήχου Πολυμέσων" πρέπει να είναι κάποια άλλη κάρτα πολυμέσων πχ κάποιος δέκτης tv ο οποίος δεν είναι εγκατεστημένος σωστά ή υπήρχε και τώρα έχει αφαιρεθεί. Βγάλε και βάλε ξανά το βύσμα του ήχου. Λογικά θα σου εμφανιστεί το πλαίσιο διαλόγου για επιλογή της εξόδου. Επιλέγεις ηχεία ή ακουστικά (ανάλογα τι έχεις) και λογικά πρέπει να έχεις ήχο. Αν δεν έχεις ήχο ελέγχεις πρώτα την υποδοχή μήπως έχει πρόβλημα: Βάλε το βύσμα των ηχείων - ακουστικών σε κάποια άλλη υποδοχή. Αν σου εμφανίσει το πλαίσιο διαλόγου επιλογής επίλεξε πάλι ηχεία ή ακουστικά και δες αν έχεις ήχο. Επίσης έλεγξε αν η συσκευή σου είναι η προεπιλεγμένη συσκευή ήχου: Δεξί κλικ στο μεγαφωνάκι του ήχου ------> Συσκευές Αναπαραγωγής -----> Επιλέγεις τα Ηχεία σου (Realtek High Definition Audio) -----> Κλικ στο Ορισμός Προεπιλογής -----> Ο.Κ. Θα πρέπει να εμφανιστεί ένα τικ μέσα σε πράσινο κυκλάκι στην επιλογή σου. Οι τελευταίοι drivers για την κάρτα ήχου σου είναι για win7. Από εδώ επιλέγεις το λειτουργικό σου 32 ή 64 bit και θα σου εμφανίσει το bios και τους drivers οι οποίοι όμως είναι πολύ παλιοί (5/10/2009). Στο σίτε της Realtek ή στο windows update σίγουρα θα βρεις νεότερους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Καλημερα παιδια... Που υπαρχει το προβλημα... Τι εχω κανει και δεν μου βγαζει ηχο απο ηχεια μου;; Ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημερα παιδια... Που υπαρχει το προβλημα... Τι εχω κανει και δεν μου βγαζει ηχο απο ηχεια μου;; Ευχαριστω.. Εχεις επιλέξει ως default έξοδο ήχου το ψηφιακό. Αν τα ηχεία σου είναι αναλογικά και συνδεδεμένα στο πράσινο jack, πρέπει να ορίσεις ως προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής ήχου το αναλογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 55 λεπτά πριν, snbblp είπε Εχεις επιλέξει ως default έξοδο ήχου το ψηφιακό. Αν τα ηχεία σου είναι αναλογικά και συνδεδεμένα στο πράσινο jack, πρέπει να ορίσεις ως προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής ήχου το αναλογικό. Δηλαδη; Πως το αλλαζω; Απο που;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Δηλαδη; Πως το αλλαζω; Απο που;; «Eπιλογή συσκευής εξόδου» 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, takoulou είπε Δηλαδη; Πως το αλλαζω; Απο που;; Να λέει "ηχεία". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, snbblp είπε Να λέει "ηχεία". Αυτο εχω βαλει.. Αυτο λεει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Να μην λέει "digital", analog realtek speakers να λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, snbblp είπε Να μην λέει "digital", analog realtek speakers να λέει. Που φαινεται αυτο; Σε πιο σημειο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα