Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιός είναι ο καλύτερος συνδυασμός κάρτας γραφικών και επεξεργαστή για μητρική Asus H170-PRO ?  Δεν έχω αρκετές γνώσεις επί του θέματος. Το pc προορίζεται για gaming με τις απαιτήσεις του σήμερα.

spacer.png 

Επεξ/σία από Mam
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για επεξεργαστη θα προτεινα σιγουρα i5 6600k ή i7 6700k αναλογα την τσεπη σου παντα

Οσο αναφορα καρτα γραφικων ειναι υποκειμενικο την μαρκα, προσωπικα τεινω προς nvidia και σε μοντελο geforce 1060 και ανω 

Επεξ/σία από steliosdim
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα αξίζει να τον πουλήσω. Εννοώ δε θα πιάσει τιμή. 

Ψάχνοντας για την geforce 1060 βρήκα πολλά αποτελέσματα διαφορετικά μεταξύ τους. Μπορείς να δώσεις κάποιο συγκεκριμένο λινκ? 

Επίσης βλέπω σε κάποια σημερινά παιχνίδια και ζητάει ως προτεινόμενες απαιτήσεις κάρτα γραφικών 8 gb. Θα ήταν συμβατή μια τέτοια κάρτα με το σύστημα μου? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Mam said:

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα αξίζει να τον πουλήσω. Εννοώ δε θα πιάσει τιμή. 

Ψάχνοντας για την geforce 1060 βρήκα πολλά αποτελέσματα διαφορετικά μεταξύ τους. Μπορείς να δώσεις κάποιο συγκεκριμένο λινκ? 

Επίσης βλέπω σε κάποια σημερινά παιχνίδια και ζητάει ως προτεινόμενες απαιτήσεις κάρτα γραφικών 8 gb. Θα ήταν συμβατή μια τέτοια κάρτα με το σύστημα μου? 

Για να πάρεις τον 6700 7700 7600 6600 κλπ πρεπει να δωσεις 150 με 300 ευρο (μεταχειρισμένα δεν υπάρχουν). Με 170 περνεις τον 3600 ο οποίος τους βαζει κατω. Αν την πουλήσεις 50 με 80 ευρο ειναι μια χαρα. Δεν υπάρχει κανένας λογος να φτιάξεις pc με αυτην την μητρική. Ουτε έλλειψη χρημάτων αφου φτιάχνεις καλύτερο με ryzen στα ιδια.

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.

Κρατάω τα υπολοιπα δηλαδή (τροφοδοτικό, μνήμες, δίσκο) και ψάχνω για κάτι τέτοιο ας πούμε ?

spacer.png

Θα ήθελα και κάποια πρόταση για κάρτα γραφικών.

Δημοσ.
51 minutes ago, Mam said:

Κρατάω τα υπολοιπα δηλαδή (τροφοδοτικό, μνήμες, δίσκο) και ψάχνω για κάτι τέτοιο ας πούμε ?

spacer.png

Θα ήθελα και κάποια πρόταση για κάρτα γραφικών.

Money και τι εχεις απο σσδ psu.

Δημοσ.

Δίσκο έναν απλό hdd.

Το τροφοδοτικό δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι. Αλλά φαντάζομαι κανει δουλειά.

Τωρά  budget... ας πούμε μέχρι 500 ευρώ

Δημοσ.
3 hours ago, Mam said:

Δίσκο έναν απλό hdd.

Το τροφοδοτικό δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι. Αλλά φαντάζομαι κανει δουλειά.

Τωρά  budget... ας πούμε μέχρι 500 ευρώ

Κουτι? Να μάθεις τι τροφοδοτικό είναι. Τι παιχνίδια θες να παίζεις?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp44christos είπε

Κουτι? Να μάθεις τι τροφοδοτικό είναι. Τι παιχνίδια θες να παίζεις?

Υπάρχει κουτί. Tower  μεγαλό.

Απο παιχνίδια θέλω να μπορεί να βγάλει μια πενταετία στο περίπου.  Ακόμη και με ΑΑΑ τίτλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...