Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να βγει ένας νόμος ταρίφα.  Ιδιοκτήτης 2000 ευρώ,  ενοικιαστής 1000 ευρώ πρόστιμο ανά έτος συμβολαίου που πέφτει το κλέψιμο.

Για να στρώσουμε το λέω.

• Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Προφανώς και μπορεί να τα κάνει. 

Εφόσον το συμβόλαιο λέει 50€, μπορεί να του δίνει 50€ μέχρι να λήξει. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Βέβαια θα πρέπει να είναι έτοιμος για φασαρίες και οτιδήποτε "άλλο" προκύψει. Και φυσικά εφόσον έχει πληρώσει ήδη μέσω τράπεζας ένα σεβαστό ποσό, μπορεί να μην ξαναπληρώσει. Νομικά είναι καλυμμένος. 

Κακώς μπήκε σε αυτή τη διαδικασία από την αρχή. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεστε και μπαίνετε σε τέτοιες καταστάσεις. 

Ναι δεν ειπα οτι δεν μπορει. Ειπα οτι το πιθανοτερο ειναι να βγει χαμενος με τετοιες μεθοδους και εξηγησα το λογο. Οτι μπορει μπορει. Και απο τον 5ο μπορει να πηδηξει υποστηριζοντας οτι ειναι ο σουπερμαν. Δυστυχως ομως δεν ειναι ο σουπερμαν και θα τον μαζευουν με το κουταλακι αν το κανει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, asaltuom είπε

δεν μπορώ να καλυφθώ για τα 700 ευρώ που δεν φαινονται πουθενα (800 εγγύηση - 100 εγγύηση επίσημη) οπότε θα σας βάλω το ενοίκιο που φαίνεται στο συμβόλαιο και όποιοι λογαριασμοί θα πληρωθούν άμεσα μόλις εκδοθούν.

Πάει ο ένας κλέφτης να κλέψει τον άλλο.

Για τα 350 κάθε μηνα γιατί δε σε ανυσηχεί αν μπορείς να "καλυφθείς";

Προσωπικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι και λόγω της μικρής προγραμαμτισμένης διάρκειας της ενοικίασης σκοπεέυεις απλά να πιστολιάσεις τον ιδκιοκτήτη και γι αυτό δε θες την πραγματική εγγύηση. 

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

εγώ πάντως απορώ τι δικλείδα ασφαλείας έχει ο ιδιοκτήτης που έχει κάνει το συμβόλαιο μόνο με 50 ευρώ, ρισκάροντας να μείνει ο άλλος στο σπίτι με 50 ευρώ ενοίκιο για μία τριετία... 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, christos4 είπε

εγώ πάντως απορώ τι δικλείδα ασφαλείας έχει ο ιδιοκτήτης που έχει κάνει το συμβόλαιο μόνο με 50 ευρώ, ρισκάροντας να μείνει ο άλλος στο σπίτι με 50 ευρώ ενοίκιο για μία τριετία... 

Και του βάζει και τα μαύρα λεφτά στην τράπεζα. Μιλάμε για διάνοιες. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Και του βάζει και τα μαύρα λεφτά στην τράπεζα. Μιλάμε για διάνοιες. 

Καλά μην τρελαίνεστε. Υπάρχει και το "λεφτά στο λεπτό" μέσω Πειραιώς. Το καλύτερο θα ήταν να μας πει ακριβώς τι κάνει (κατάθεση στο όνομα του ιδιοκτήτη με αιτιολογία λόγου χάρη; ). Επίσης, εγώ δεν πολυκατάλαβα αυτό το "δεν μπορώ να καλυφθώ για τα 700€" που του είπε ο τι ες. Να καλυφθεί πού; Αφού δηλώνονται μεν στη φορολογική αλλά χωρίς να μπορούν να εκπέσουν.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, christos4 είπε

Εγώ απορώ που πιστεύεις ότι ο ιδιοκτήτης έχει κάποια δικλείδα ασφαλείας...

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, christos4 είπε

13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εγώ απορώ που πιστεύεις ότι ο ιδιοκτήτης έχει κάποια δικλείδα ασφαλείας...

Εχει... το ρευμα στο ονομα του!!!

γελανε και οι πετρες.

Δεν μπορει να σου κανει τιποτα. Ουτε ρευμα να σου κοψει. Συνεχισε κανονικα χωρις να του πεις τιποτα.. τους 3 τελευταιους  μηνες βαλε στην τραπεζα οσα αναλογουν για να καλυψεις την εγγυηση, χωρις καμμια αιτιολογια. Θα παθει και θα μαθει...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bjj-p είπε

Εχει... το ρευμα στο ονομα του!!!

γελανε και οι πετρες.

Δεν μπορει να σου κανει τιποτα. Ουτε ρευμα να σου κοψει. Συνεχισε κανονικα χωρις να του πεις τιποτα.. τους 3 τελευταιους  μηνες βαλε στην τραπεζα οσα αναλογουν για να καλυψεις την εγγυηση, χωρις καμμια αιτιολογια. Θα παθει και θα μαθει...

Ανετα μπορει να του κοψει το ρευμα... Παραμενει το ρευμα στο ονομα του ιδιοκτητη του σπιτιου... Εχει καθε δικαιωμα... Αφου δεν εχει γινει η αλλαγη..Απλως ο ενοικιαστης θα παει να το βαλει στο ονομα του  αφου εχει ενοικιαστηριο... Απλα θα μεινει 2-4 μερες χωρις ρευμα..

Δημοσ.

Σαν ιδοκτητης καποιων διαμερισματων προς ενοικιαση και airbnb θα σου πω τα εξης:

Νομικα εισαι καλυμμένος.-

Ρεύμα στο κόβει ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ και το γυρνας σε σενα την επόμενη μερα.

Δεν μπορεί να σου κάνει ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ αν το 50ρικο στο συμβολαιο ισχυει.

Οτι διαφορετικο και αν ακουσεις ΔΕΝ ισχυει.

Να φοβασαι ΜΟΝΟ την σωματικη απειλή αν ο ιδιοκτητης ειναι απατεωνας ολκης.

ΑΥΤΑ ήρεμα μιλάω 😄

Δημοσ.
2 ώρες πριν, christos4 είπε

Εδώ αρχικά ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε καθόλου συμβόλαιο, τι να λέμε τώρα.

2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Καλά μην τρελαίνεστε. Υπάρχει και το "λεφτά στο λεπτό" μέσω Πειραιώς. Το καλύτερο θα ήταν να μας πει ακριβώς τι κάνει (κατάθεση στο όνομα του ιδιοκτήτη με αιτιολογία λόγου χάρη; ). Επίσης, εγώ δεν πολυκατάλαβα αυτό το "δεν μπορώ να καλυφθώ για τα 700€" που του είπε ο τι ες. Να καλυφθεί πού; Αφού δηλώνονται μεν στη φορολογική αλλά χωρίς να μπορούν να εκπέσουν.

Μάλλον εννοεί ότι αν θελήσει να φύγει δεν θα μπορεί να αποδείξει ότι έδωσε 800 ευρώ που αντιστοιχούν στα δύο πραγματικά νοίκια ως εγγύηση αλλά 100 που είναι τα 2 εικονικά νοίκια. Οπότε μένουν 700 ευρώ χωρίς να μπορεί να τα διεκδικήσει αν κάνει τον ανήξερο ο ιδιοκτήτης.

• Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...