Pantaz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Για πρώτη φορά μετά από μια ζωή στη μπλε ήρθε η ώρα να αλλαξοπιστήσω και να πάω στην κόκκινη! Περιμένω με ανοιχτές αγκαλιές τον 7950x ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο! Οποιος μπορεί να προτείνει και καμία Μητρικη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, Pantaz είπε Για πρώτη φορά μετά από μια ζωή στη μπλε ήρθε η ώρα να αλλαξοπιστήσω και να πάω στην κόκκινη! Περιμένω με ανοιχτές αγκαλιές τον 7950x ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο! Οποιος μπορεί να προτείνει και καμία Μητρικη! Το ιδιο και εγώ φιλε μου (εάν και ειχε περάσει κάποτε απο τα χερια μου ενας athlon xp) Από μητρική λεω να παω σε x670e και συγκεκριμένα σε ASRock X670E Taichi (650 εύρω) λόγω pci-e 5 και usb 4 (πρώτη φορα σε ASRock ,ελπίζω να μην έχουν θέματα, γιατί η αντίστοιχη ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO θα ξεφεύγει πάνω από 1000ευρω...MSI KAI GIGABYTE δεν θα υποστηρίζουν usb4 ... Υπολογίζω 7950x+x670e 1500euro το λιγότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tolisrx8 είπε Το ιδιο και εγώ φιλε μου (εάν και ειχε περάσει κάποτε απο τα χερια μου ενας athlon xp) Από μητρική λεω να παω σε x670e και συγκεκριμένα σε ASRock X670E Taichi (650 εύρω) λόγω pci-e 5 και usb 4 (πρώτη φορα σε ASRock ,ελπίζω να μην έχουν θέματα, γιατί η αντίστοιχη ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO θα ξεφεύγει πάνω από 1000ευρω...MSI KAI GIGABYTE δεν θα υποστηρίζουν usb4 ... Υπολογίζω 7950x+x670e 1500euro το λιγότερο. Εμένα το oc δεν με ενδιαφέρει καθόλου! Γι αυτό λέω θέλω μια μητρική που να κάνει σωστά τη δουλειά της! Μια ASU’s Prime ας πούμε! Την asrock τη φοβάμα! Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2022 από Pantaz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Pantaz είπε Εμένα το oc δεν με ενδιαφέρει καθόλου! Γι αυτό λέω θέλω μια μητρική που να κάνει σωστά τη δουλειά της! Μια ASU’s Prime ας πούμε! Την asrock τη φοβάμα! και εγω την φοβάμαι, αλλά εχω φαει κόλλημα με το usb 4... Θα ψαξω για την αξιοπιστια της ASRock και εαν αποθαρρυνθώ θα παω σε ASUS.. Ας δουμε και το b650e... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, tolisrx8 είπε και εγω την φοβάμαι, αλλά εχω φαει κόλλημα με το usb 4... Θα ψαξω για την αξιοπιστια της ASRock και εαν αποθαρρυνθώ θα παω σε ASUS.. Ας δουμε και το b650e... Για να δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Οι τιμές των μητρικών όπως όλα δείχνουν θα πονέσουν φέτος. Οπότε δεν θα εξαρτηθεί από το ποια θα είναι καλύτερη αλλά από το ποια θα δίνει τι και σε τι λεφτά. Βλέπω πάλι το Q-Code LED να το θεωρούν uber premium feature, το οποίο εποχές 2600x και 3600x στάθηκε πολύ χρήσιμο στην Hero. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Grisos είπε Οι τιμές των μητρικών όπως όλα δείχνουν θα πονέσουν φέτος. Οπότε δεν θα εξαρτηθεί από το ποια θα είναι καλύτερη αλλά από το ποια θα δίνει τι και σε τι λεφτά. Βλέπω πάλι το Q-Code LED να το θεωρούν uber premium feature, το οποίο εποχές 2600x και 3600x στάθηκε πολύ χρήσιμο στην Hero. Για "'έμπειρους" χρήστες που αρέσκονται στα πειράγματα ναι είναι πολύ χρήσιμο. Uber premium feat δε θα το έλεγα - είναι κάτι που υπάρχει πολλά χρόνια. Γενικά στις μητρικές έχει κυριαρχήσει ένα ανεξήγητο hype για να δικαιολογήσει το "ridiculous pricing" στο οποίο διατίθενται. Θα πάρει λίγο χρόνο να σκάσει η φούσκα που δημιουργήθηκε λόγω covid-καραντίνας/ crypto frenzy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, TR-909 είπε Για "'έμπειρους" χρήστες που αρέσκονται στα πειράγματα ναι είναι πολύ χρήσιμο. Uber premium feat δε θα το έλεγα - είναι κάτι που υπάρχει πολλά χρόνια. Γενικά στις μητρικές έχει κυριαρχήσει ένα ανεξήγητο hype για να δικαιολογήσει το "ridiculous pricing" στο οποίο διατίθενται. Θα πάρει λίγο χρόνο να σκάσει η φούσκα που δημιουργήθηκε λόγω covid-καραντίνας/ crypto frenzy. Δεν με κατάλαβες. Το Q-Code Led θα πρεπε να ειναι de facto. Εγώ απλα λέω ότι πλέον ψαχνουν να πετυχουν segmentation και το θεωρουν feature για να στο χρεώσουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 AMD Ryzen 9 7900X CPU-Z Benchmarks show its behind Core i7-12700K in ST https://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-9-7900x-cpu-z-benchmarks-show-its-behind-core-i7-12700k-in-st.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 H amd εδειξε καθολου Ipc gain για το cpu-z σε σχεση με zen 3 αρα λογικο στο συγκεκριμενο προγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Yeah 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Ενώ το Dolphin Bench με +32 είναι αντιπροσωπευτικό και λαμβάνει μέρος στο avg. Ούτε ο Σπιλμπεργκ δεν έχει τόση φαντασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν μίλησε κάποιος για αντιπροσωπευτικό, απλά ότι το είχε δείξει εδώ και καιρό η ίδια η AMD πως θα ήταν ελάχιστη η βελτίωση στο IPC, κοινώς δεν ήταν κάποια έκπληξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, morehp είπε Ενώ το Dolphin Bench με +32 είναι αντιπροσωπευτικό και λαμβάνει μέρος στο avg. Ούτε ο Σπιλμπεργκ δεν έχει τόση φαντασία Καλά, χαλάρωσε λίγο και εσύ. Έχεις σπαμάρει όλα τα σχετικά threads με την "αντικειμενικότητα" σου. 😂 49 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε AMD Ryzen 9 7900X CPU-Z Benchmarks show its behind Core i7-12700K in ST https://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-9-7900x-cpu-z-benchmarks-show-its-behind-core-i7-12700k-in-st.html Εδώ πάλι λέει ταχύτερος και σε ST και σε MT από τον 13700KF https://www.notebookcheck.net/AMD-Ryzen-9-7900X-Penultimate-Zen-4-behemoth-outedges-the-Intel-Core-i7-13700KF-on-Geekbench.652906.0.html και εδώ αρκετά ταχύτερος: https://browser.geekbench.com/v5/cpu/17337799 Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από kkatzos 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα