Herald Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε Όχι να ανεβάσεις score στα 60W με 6C 12T , γιατί στα 89W ο 12500 βγάζει 12.5Κ 60w είναι το CPU, όχι το PPT. Όταν δούμε και το PPT το συζητάμε. Αλλά έστω ότι τρέχω και περνάω τον 7600x, τι γίνεται τότε? Τι σημασία έχει τι κάνουν 6 GC cores όταν τα 6 zen 4 cores κοστίζουν 50% πάνω? Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Herald είπε 60w είναι το CPU, όχι το PPT. Όταν δούμε και το PPT το συζητάμε. Και τα 89W του i5 12500 είναι στο CPU όχι το PL1/2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε Και τα 89W του i5 12500 είναι στο CPU όχι το PL1/2 Ποια 89w, δεν έχω ιδέα τι λές. Το powerlimit στα Intel είναι το όριο του package. Στα amd το CPU power δεν δείχνει τι καταναλώνει το package. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Herald είπε Ποια 89w, δεν έχω ιδέα τι λές. Το powerlimit στα Intel είναι το όριο του package. Στα amd το CPU power δεν δείχνει τι καταναλώνει το package. Αυτό που είπες ότι είναι fail έχει φωτογραφεία με 60W στο CPU package. Επίσης, το PL2 στον i5 12500 είναι 117W Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Aten-Ra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε Αυτό που είπες ότι είναι fail έχει φωτογραφεία με 60W στο CPU package. Ναί, έχει φώτο με 60 και 110 στο cpu package. Και τα 2 σκορ megafail είναι για CPU 300€. Και δεν ξέρουμε και πόσο θα είναι η πραγματική κατανάλωση = PPT. Οπότε...που θες να καταλήξεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Herald είπε Ναί, έχει φώτο με 60 και 110 στο cpu package. Και τα 2 σκορ megafail είναι για CPU 300€. Και δεν ξέρουμε και πόσο θα είναι η πραγματική κατανάλωση = PPT. Οπότε...που θες να καταλήξεις; Η πραγματική κατανάλωση είναι στο CPU Package, το PPT είναι το μέγιστο που μπορεί να πάρει το socket, όπως είναι το PL2 στους Intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε Η πραγματική κατανάλωση είναι στο CPU Package, το PPT είναι το μέγιστο που μπορεί να πάρει το socket, όπως είναι το PL2 στους Intel. Νope, δεν ισχύει αυτό που λές σε καμία περίπτωση αλλά δεν βαριέσαι. Πάρε 54.1w PPT με 6gc cores 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Herald είπε Νope, δεν ισχύει αυτό που λές σε καμία περίπτωση αλλά δεν βαριέσαι. Πάρε 54.1w PPT με 6gc cores Μπράβο ρε man, έβγαλες καλύτερο efficiency από 5nm ZEN4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε Μπράβο ρε man, έβγαλες καλύτερο efficiency από 5nm ZEN4 Λογικό είνια, το λέμε τόσο καιρό και εγώ και ο razor. GC cores είναι τέρατα efficiency ^^ Το έχω γράψει κιόλας πολλές φορές, η διαφορά με zen 3 ήταν τόσο μεγάλη που δύσκολα θα τους περάσουν τα zen 4 σε efficiency. Να σου βρώ πόστς μου αν θες 4-5 μήνες πίσω που το λέω Αλλά πραγματικά τι σημασία έχουν αυτά τα test? Με τα χρήματα του 7600x παίρνεις ή 6+4 ή 6+8, και τα δύο τον διαλύουν σε MT performance με τον 2ο να βγάζει διπλάσιο σκόρ σχεδόν Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Herald είπε Λογικό είνια, το λέμε τόσο καιρό και εγώ και ο razor. GC cores είναι τέρατα efficiency ^^ Του χρόνου μην πας σε Meteor Lake, θα έχει χειρότερο efficiency από τον δικό σου 12900Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε Του χρόνου μην πας σε Meteor Lake, θα έχει χειρότερο efficiency από τον δικό σου 12900Κ. Αμά είναι ναι αρχίζουμε το trolling όποτε ανεβάζω αριθμούς που σε βγάοζυν λάθος δεν έχει νόημα. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο περίμενες τα zen 4 να είναι καλύτερα σε efficiency από GC cores, και ειδικά στο CBR23. Η ψαλίδα ήταν τεράστια, 8 GC cores @ 65w βγάζουν σκορ 16500, για να ματσάρουν 8 zen 3 πυρήνες θέλουν πάνω από 140-150w. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί περίμενες τα zen 4 να είναι από πάνω... Τέσπα, όλα αυτά δεν έχουν σημασία, σημασία έχει τι πληρώνεις και τι παίρνεις. 80-90% πάνω σε MT θα είναι ο 13600k, nough said νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Του χρόνου μην πας σε Meteor Lake, θα έχει χειρότερο efficiency από τον δικό σου 12900Κ. Δεν είμαι εγώ αυτός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Οκ ο συνδυασμός Intel + R23 είναι η καλύτερη επιλογή, παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Οκ ο συνδυασμός Intel + R23 είναι η καλύτερη επιλογή, παρακάτω. Όσο νόμιζες ότι είναι μπροστά ο 7600x δεν ήταν ο συνδυασμός amd + cbr23 ε, ήταν απλά επεξεργασταρά ο 7600x Tέσπα, αν μιλάμε για efficiency συγκεκριμένα, έκανε μεγάλο άλμα η amd σε watt normalized - δεν το περίμενα - αλλά η ψαλίδα ήταν τεράστια μεταξύ GC και zen 3, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν έχει φτάσει τα GC cores σε efficiency. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Herald είπε Ναί, έχει φώτο με 60 και 110 στο cpu package. Και τα 2 σκορ megafail είναι για CPU 300€. Και δεν ξέρουμε και πόσο θα είναι η πραγματική κατανάλωση = PPT. 11 ώρες πριν, Herald είπε Νope, δεν ισχύει αυτό που λές σε καμία περίπτωση αλλά δεν βαριέσαι. Πάρε 54.1w PPT με 6gc cores Στους Zen 3 (αλλά και στους προηγούμενους) το CPU package = PPT +- 1W Άρα τα 60W που είδαμε εκεί είναι πραγματικά 60W. Αυτό που σε μπερδεύει είναι το TDP. Λέει η AMD TDP = 65W και έχει 77W package ή 105W και έχει 142W πραγματικό. Δε μας αφορά αυτό 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα