thetiesthatbind Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Grisos είπε Να τσεκάρεις IO και lanes στο site της μητρικής και πάνω απ'ολα συμπεριφορές αν κουμπώσεις κάπου για παράδειγμα τον ένα NVMe. Τώρα επειδή λες για Micro ATX, σκέψου ότι αγοράζεις μητρική που θα την κρατήσεις καιρό. Οπότε, θα σε καλύψει σε μελλοντικές ανάγκες; Θεωρητικα οποιαδηποτε αλλαγη γινει στο μέλλον θα είναι είτε GPU side, είτε CPU, οποτεκ οιταω για καλα vrm. Ανάμεσα σε 3 επιλογές είμαι για μητρική. CPU πήρα τον 7800Χ3D και RAM τις Neo5 6000/30 Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από thetiesthatbind 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Κατέληξα στην Elite 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου οχι gigabyte ρε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 21 ώρες πριν, akoinonitos είπε οχι gigabyte ρε Resizeable bar θα έχω στο μεταξύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε Resizeable bar θα έχω στο μεταξύ; Ναι ,γτ να μην εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δε ξερω πως λειτουργει το feauture για αυτο, ειναι GPU bound ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 14 hours ago, akoinonitos said: Ναι ,γτ να μην εχεις? Gigabyte πηρε.. ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς..🤣 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Δε ξερω πως λειτουργει το feauture για αυτο, ειναι GPU bound ε; οχι ρε δινει ασχετως αν εισαι gpu bound αλλα ειναι αναλογα καιβμε υο game απλα το εχεις on και δρν κανεις κατι αλλο. Φανταζομαι και η μητρικη on θα το εχει απο default Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Όχι εντάξει υπάρχει Δε ξέρω πως μπερδεύτηκα έτσι, νομιζα οτι μονο οι Ιντελ εχουν σαπορτ το BAR :p Γέρασα, δεν ασχολούμαι πλέον με τα details RAM και μητρικη περιμενω να παραλάβω. Το Πλαίσιο απο οπου πηρα το CPU μου εστειλε ηδη τον κωδικο για τα games χωρις καν να πληρώσω ακομη λολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Δε ξέρω πως μπερδεύτηκα έτσι, νομιζα οτι μονο οι Ιντελ εχουν σαπορτ το BAR Η πλακα ειναι οτι η AMD το εφερε και μετα ακολουθησαν οι αλλοι 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Η πλακα ειναι οτι η AMD το εφερε και μετα ακολουθησαν οι αλλοι 😅 Και αντίστοιχα οι AMD το SAM μη βαράτε Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από thetiesthatbind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Τι Windows να βάλω ρε σεις; Με τον Ιντελ ειχα 11αρια, να το γυρισω σε 10αρια τωρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Τι Windows να βάλω ρε σεις; Με τον Ιντελ ειχα 11αρια, να το γυρισω σε 10αρια τωρα; Σιγα μην βαλεις και 7 ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Σιγα μην βαλεις και 7 ρε Διαβάζω κάτι τρέλες για performance hit των 11 σε συγκριση με τα 10 και απορώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Διαβάζω κάτι τρέλες για performance hit των 11 σε συγκριση με τα 10 και απορώ ναι σε 720p με 4090 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα