ICE-T Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Αν δεν πας για κανένα xtreme mem tuning οπότε θα αφήσεις το mcr=on, θα είσαι μια χαρά γρήγορος. το κλασικό 6000CL30 kit της g.skill έχω παραγγείλει,δεν είμαι φαν του extreme mem oc . Επεξ/σία 24 Ιουλίου από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, ICE-T είπε το κλασικό 6000CL30 kit της g.skill έχω παραγγείλει,δεν είμαι φαν του extreme mem oc . Εύκολα το σφιγγεις λίγο, χωρίς να θυσιάσεις χρόνους εκκίνησης κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Τελικα δεν αντεξα ( εσκασε και ενα bonus απο την δουλεια).. αντε να δουμε 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Με γειες!! Ποιο είναι το cpu; Δεν φαίνεται καλά στη φώτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7800x3d νομίζω. King. 😉 Επεξ/σία 24 Ιουλίου από xartemporas 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 1 hour ago, just_a_dude said: Με γειες!! Ποιο είναι το cpu; Δεν φαίνεται καλά στη φώτο. Ναι ο 78003D ειναι...μια χαρά και ήδη βρήκα και αγοραστη για τον 58003d. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Μου φαίνεται, ή οι tomahawk έχουν συντριπτική πλειοψηφία εδώ στο φόρουμ? 😂 Πάντως και σε ένα φιλαράκι μου που την έβαλα τέλη Οκτωβρίου μαζί με τις gskill 6000cl30, πέρα από το memory context restore που έπρεπε να ανοίξει, όλα κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου (επεξεργασμένο) είπα να τον δοκιμάσω και εγώ,να δω τι ψάρια πιάνει. Επεξ/σία 25 Ιουλίου από ICE-T 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ICE-T είπε είπα να τον δοκιμάσω και εγώ,να δω τι ψάρια πιάνει. με γειες τι γινεται ρε αποκλειστικοτητα με την tomahawk εχει κανει το insomnia? Επεξ/σία 25 Ιουλίου από akoinonitos 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, just getting started said: Μου φαίνεται, ή οι tomahawk έχουν συντριπτική πλειοψηφία εδώ στο φόρουμ? 😂 Πάντως και σε ένα φιλαράκι μου που την έβαλα τέλη Οκτωβρίου μαζί με τις gskill 6000cl30, πέρα από το memory context restore που έπρεπε να ανοίξει, όλα κομπλέ. Γαμω το memory context restore μεσα ... χαχαχαχα , ερχομενος απο am4 που ολα bootaran αμεσως επαθα κατι εγκεφαλικα με τις μνημες , να μην μου παιρνει το AMD profile να κανει 2 λεπτα να αναψει και αλλα τετοια σπαστικα.. Για δωστε γνωση για ρυθμισεις για 78003D για θερμοκρασιες κλπ , τα εχω δει ολα σημερα επειδη δουλευα και επρεπε ταυτοχρονα να ξεστισω το am4 για να μπει το am5 .. Επεξ/σία 25 Ιουλίου από enable_your_mind 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου (επεξεργασμένο) χαχα και άλλος με tomahawk + 7800Χ3D, με γεια! Πολλοί βασιλιάδες μαζευτήκαμε @enable_your_mind τέρμα στοκ τον έχω και με το ζόρι φτάνει 60-65 βαθμούς σε games και 80αρι σε cinebench με την απλή 12αρα ψήκτρα της υπογραφής. Και είναι και καλοκαίρι, άρα worst case. Επεξ/σία 25 Ιουλίου από just_a_dude 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 28 λεπτά πριν, ICE-T είπε είπα να τον δοκιμάσω και εγώ,να δω τι ψάρια πιάνει. με γεια αδερφέ αν και μας πρόδωσες με το χειρότερο τρόπο τα αδέρφια σου τους δεξιούς.. με βάζετε να μπαίνω και εδώ μέσα να σχολιάσω και φοβάμαι μη κολλήσω φτώχεια... 26 λεπτά πριν, akoinonitos είπε τι γινεται ρε αποκλειστικοτητα με την tomahawk εχει κανει το insomnia? tomahawk μονο και σε μητρικές αλλα και σε μπριζόλες 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Μόλις τώρα, Tambas91 είπε με γεια αδερφέ αν και μας πρόδωσες με το χειρότερο τρόπο τα αδέρφια σου τους δεξιούς.. με βάζετε να μπαίνω και εδώ μέσα να σχολιάσω και φοβάμαι μη κολλήσω φτώχεια... tomahawk μονο και σε μητρικές αλλα και σε μπριζόλες Σε ευχαριστώ αδερφέ, κοίτα άμα δω ιστορίες και φάω φόλα σε 2 μήνες θα φύγει μπορεί και μέσα στο μήνα και θα την βγάλω σε κονσόλα μέχρι να βγουν οι νέοι επεξεργαστές. 31 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Γαμω το memory context restore μεσα ... χαχαχαχα , ερχομενος απο am4 που ολα bootaran αμεσως επαθα κατι εγκεφαλικα με τις μνημες , να μην μου παιρνει το AMD profile να κανει 2 λεπτα να αναψει και αλλα τετοια σπαστικα.. Για δωστε γνωση για ρυθμισεις για 78003D για θερμοκρασιες κλπ , τα εχω δει ολα σημερα επειδη δουλευα και επρεπε ταυτοχρονα να ξεστισω το am4 για να μπει το am5 .. Το τελευταίο bios έχεις περάσει? 33 λεπτά πριν, akoinonitos είπε με γειες τι γινεται ρε αποκλειστικοτητα με την tomahawk εχει κανει το insomnia? Ευχαριστώ αδερφέ, σκεφτόμουν να έπαιρνα gigabyte αλλά έχει ένα μενού που νομίζεις ότι βρίσκεσαι στην δεκαετία το 90 , οπότε επειδή με είχε βολεψει του μενού της MSI γι'αυτό την προτίμησα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 4 minutes ago, ICE-T said: Σε ευχαριστώ αδερφέ, κοίτα άμα δω ιστορίες και φάω φόλα σε 2 μήνες θα φύγει μπορεί και μέσα στο μήνα και θα την βγάλω σε κονσόλα μέχρι να βγουν οι νέοι επεξεργαστές. Το τελευταίο bios έχεις περάσει? Nαι το τελευταίο περασα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Nαι το τελευταίο περασα Ευχαριστώ για ενημέρωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα