Herald Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, kkatzos said: Ε, εννοείται ότι τρολάρεις. Ο ένας είναι plug n play με < 300€ και χαμηλή κατανάλωση. (Στα ~290€ όπως έπαιζε. Τώρα ανέβηκε στα 315€. Δε λέει) Ο άλλος θέλει αλλαγή στα πάντα και περισσότερα χρήματα. Με αυτή τη λογική προτάθηκε στο Γιάννη. 96% GPU limited. Δε δουλεύει το DLSS. Ναί ναί, ρίξε ανάλυση στα 720p ΥΓ1 Έχεις τα μισά fps εδώ, και ακόμα και στο simulation που ανέφερες ότι είσαι μπροστά - είσαι πίσω. LOL Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Herald είπε Ναί ναί, ρίξε ανάλυση στα 720p Τα ίδια βγάζει. Έχει πρόβλημα το παιχνίδι. Απλά πέφτει το GPU limited στο 85%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Just now, kkatzos said: Τα ίδια βγάζει. Έχει πρόβλημα το παιχνίδι. Απλά πέφτει το GPU limited στο 85%. Αν βγάζει τα ίδια σε 720p μάντεψε τι σε κόβει.... Κλαίω απλά Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Herald είπε Αν βγάζει τα ίδια σε 720p μάντεψε τι σε κόβει.... Κλαίω απλά Μη βιάζεσαι να κλαψεις Τα ίδια στο CPU simulation εννοώ, το οποίο καταλαβαίνεις ότι είναι το CPU Game του SOTTR και όχι το CPU Render όπως έλεγες. "Simulation" λέει δε θα το ερμηνεύουμε κατά το δοκούν,. Παραπάνω βγάζει, απλά πάει στο 87% το limited. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, kkatzos said: Μη βιάζεσαι να κλαψεις Τα ίδια στο CPU simulation εννοώ, το οποίο καταλαβαίνεις ότι είναι το CPU Game του SOTTR και όχι το CPU Render όπως έλεγες. "Simulation" λέει δε θα το ερμηνεύουμε κατά το δοκούν,. Παραπάνω βγάζει, απλά πάει στο 87% το limited. 1oν ) και στο simulation πίσω είσαι 2ον ) όταν από 1440p σε 720p παίρνεις 8 fps, μάντεψε τι σε κόβει. Έλα δεν είσαι άσχετος, ξέρεις... 3oν) στο simulation που δεν έχει καμία σημασία βέβαια αλλά αφού το αναφέρεις είμαι 65% πάνω στα minimum, 165 vs 271 😮 Spoiler Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Herald είπε 1oν ) και στο simulation πίσω είσαι 538 και 540 έβγαλα και παρακάτω βλέπω 534. Άρα; 13 λεπτά πριν, Herald είπε 2ον ) όταν από 1440p σε 720p παίρνεις 8 fps, μάντεψε τι σε κόβει. Έλα δεν είσαι άσχετος, ξέρεις... Εσύ από την άλλη μάλλον είσαι άσχετος για να τα λες αυτά. 😮 Η 4090 είναι περίπου 70-80% ταχύτερη από την 3090Ti; Αν βάλεις τα νούμερα τα δικά μου και του xoroxronis (που θεωρητικά δεν τον κόβει η CPU καθόλου) θα δεις ότι κάπου εκεί βγαίνει η διαφορά στη GPU. Επίσης ... μάλλον δεν έχεις πιει καφέ. Βλέπεις το GPU fps?????? Είναι ακριβώς το ίδιο με το avg fps του bench. Τερματίζει η κάρτα δηλαδή. 😂 18 λεπτά πριν, Herald είπε 3oν) στο simulation που δεν έχει καμία σημασία βέβαια αλλά αφού το αναφέρεις είμαι 65% πάνω στα minimum, 165 vs 271 😮 🤣😂 Μη ζορίζεσαι. Και εγώ το ξανα-έτρεξα και έβγαλε 265+ fps min. Το avg μένει ίδιο. Το min ανεβαίνει αν επαναλάβεις το bench. Μην ανεβάζω κι΄άλλο και κουράζουμε. Ζορίστηκες πάλι, έ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, kkatzos said: 538 και 540 έβγαλα και παρακάτω βλέπω 534. Άρα; Εσύ από την άλλη μάλλον είσαι άσχετος για να τα λες αυτά. 😮 Η 4090 είναι περίπου 70-80% ταχύτερη από την 3090Ti; Αν βάλεις τα νούμερα τα δικά μου και του xoroxronis (που θεωρητικά δεν τον κόβει η CPU καθόλου) θα δεις ότι κάπου εκεί βγαίνει η διαφορά στη GPU. Επίσης ... μάλλον δεν έχεις πιει καφέ. Βλέπεις το GPU fps?????? Είναι ακριβώς το ίδιο με το avg fps του bench. Τερματίζει η κάρτα δηλαδή. 😂 🤣😂 Μη ζορίζεσαι. Και εγώ το ξανα-έτρεξα και έβγαλε 265+ fps min. Το avg μένει ίδιο. Το min ανεβαίνει αν επαναλάβεις το bench. Μην ανεβάζω κι΄άλλο και κουράζουμε. Ζορίστηκες πάλι, έ; Παραδίνομαι, κέρδισες. Killer ο 5800x 3d. Πάω να πάρω έναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 26 λεπτά πριν, Herald είπε Παραδίνομαι, κέρδισες. Killer ο 5800x 3d. Πάω να πάρω έναν φιλαράκι τυγχάνει να έχω έναν στην κατοχή μου θες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 15 hours ago, Steliosviper said: 5800X3D co-35 3080 uv Στα w σας έχω 😂 θέλω κάρτα…😁 45W 😱 Μαλλιά έβγαλε η γλώσσα στα 2W o 12900K λέμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 5 minutes ago, nick0lis said: 45W 😱 Μαλλιά έβγαλε η γλώσσα στα 2W o 12900K λέμε. Ήθελα να το σχολιάσω και εγώ αλλά είπα να μην γίνω κακός Όντως, 45w για 24 fps, δηλαδή 0.5 fps / watt. Μιλάμε efficiency, όχι αστεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steliosviper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 24 λεπτά πριν, Herald είπε Ήθελα να το σχολιάσω και εγώ αλλά είπα να μην γίνω κακός Όντως, 45w για 24 fps, δηλαδή 0.5 fps / watt. Μιλάμε efficiency, όχι αστεία Κάτι είχα κάνει λάθος. 52.1w για 51fps… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 11 minutes ago, Steliosviper said: Κάτι είχα κάνει λάθος. 52.1w για 51fps… E πάλι δεν το λες και καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Από screenshots δύσκολο να βγουν συμπεράσματα. Κάντε αυτή την διαδρομή που έχει λίγο απ όλα. Reset στην αρχή σε min/av/max και τις μετράτε στο τέλος. Έκανα 2 runs μήπως υπάρχει και variation στην ώρα της ημέρας κτλ. Το ένα 1080 native, το άλλο 720 dlss. Πέρα απ το κακό cpu perf που έχει το game, έχει και stutteράκια, αλλά επειδή δεν τα θυμάμαι όταν το είχα παίξει, ίσως και να είναι επειδή το έχω μεταφέρει σ έναν αργό εξωτερικό. https://youtu.be/QAsPGerekXw https://youtu.be/Aflarukq2aY 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Στις 13/10/2023 στις 6:38 ΜΜ, Herald είπε Και τι θα αλλάξει? Αφού σου ανέβασα VIDEO και δεν το παραδέχεσαι Στο SS μπορώ να τρέχω ότι settings θέλω, που ξέρεις εσύ αν έχω το RT ανοιχτό. Stock xmp Settings & ανάλυση εδώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 7 minutes ago, BabisTs said: Settings & ανάλυση εδώ? Όλα τέρμα 1080p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα