BabisTs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Πέτρος είπε Δυο μόνο γρήγορα, ενδεικτικά των κουλών. CBR23 (5600X tuned 11.700-12.100, ανάλογα το "στήσιμο"), normal pr. CBR24 (5600Χ tuned 688 με τελευταίες 24/7 ρυθμίσεις), normal pr. καλορίζικος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Έστησα το pc και έβαλα προσωρινά μια bequiet pure rock 2 fx γυρω στο 40ευρο.με την προϋπόθεση να βαλω υδροψυξη μετα για να μην πέσουν όλα μαζί. Είναι νορμαλ αυτές οι θερμοκρασίες με cinebench 2023 στον 7800x3d? Ακόμα δεν μου ήρθε η κάρτα για να δω στο gaming Ναι, καλά είσαι, ειδικά αν δεν έχεις κάνει καθόλου tuning. Έπιασα τους 84 εγώ, με Noctua D-15 (με έναν ανεμιστήρα και ανοικτό κουτί προς το παρόν, οπότε airflow για τ' ανάθεμα) ακριβώς στο ίδιο test. Θα δούμε και τις επόμενες μέρες τί/πόσο μπορεί να μαζευτεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 CB23 τερματίζει από θέμα θερμοκρασιών, οπότε αν εκεί βλέπετε 80-85, λογικά είστε εντάξει, σε οποιοδήποτε σενάριο νορμάλ χρήσης θα είστε 10-15 βαθμούς κάτω τουλάχιστον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Σε, ας πούμε, στημένο απλά σύστημα (EXPO+fan profile, όλα τα άλλα stock), μια τέρμα cpu lim σύγκριση. 5600Χtuned+3733/16 tightish... Spoiler 7800X3dstock+6000/30Expo Spoiler 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Σε, ας πούμε, στημένο απλά σύστημα (EXPO+fan profile, όλα τα άλλα stock), μια τέρμα cpu lim σύγκριση. 5600Χtuned+3733/16 tightish... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 7800X3dstock+6000/30Expo Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου εισαι για καρτα τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εισαι για καρτα τωρα Βάλε τους εσύ φωτιά προς το παρόν, βλέπουμε και για εμένα πιο μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Με περνάει τόσο πολύ ο 7800x3d ή είναι χάλια η nvidia σε αυτό το game. Γιατί βλέπω ότι βγάζω όσο ο 5600x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, Retromaniac said: Με περνάει τόσο πολύ ο 7800x3d ή είναι χάλια η nvidia σε αυτό το game. Γιατί βλέπω ότι βγάζω όσο ο 5600x 0% GPU bound σου γράφει, οπότε δεν είναι η κάρτα. Στο SOTR μην κοιτάς τα αποτελέσματα στο Results, κοίτα τον πίνακα κάτω δεξιά. Το CPU game είναι το πόσα FPS βγάζει η CPU άσχετα με το αν έχεις GPU bottleneck ή όχι. Δηλαδή και 4090 να βάλεις πάνω τα ίδια περίπου θα γράφει το CPU game. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Με περνάει τόσο πολύ ο 7800x3d ή είναι χάλια η nvidia σε αυτό το game. Γιατί βλέπω ότι βγάζω όσο ο 5600x Έτσι κι αλλιώς οι 3δ σε αυτό ξετινάζουν, αλλά έχω κόψει κι άλλα πράγματα με το χέρι και κακώς δεν τα έδειξα. Αυτές είναι οι πλήρεις ρυθμίσεις: Δες αν/πόσο αλλάζουν τυχόν τα αποτελέσματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Πάντως δεν μου φτάνει σε 100% cpu. Μπορεί να κάνει μπουκάλα χωρίς 100% ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Πάντως δεν μου φτάνει σε 100% cpu. Μπορεί να κάνει μπουκάλα χωρίς 100% ε; δεν εχει σχεση ακριβως ,αλλα τσαμπα το ψαχνεις με τετοια settings που εχει βαλει ο πετρος δεν υπαρχει περιπτωση cpu να μην τρωει μεγιστη μπουκαλα ,απλα προσπαθει να εξαλειψει την πιθανοτητα να τον κοψει η καρτα ωστε να δει την διαφορα των δυο cpu Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Γιατί βλέπω ότι βγάζω όσο ο 5600x Η 505 που έχεις, αν θυμάμαι καλά είναι η demo και βγάζει άλλα νούμερα μη συγκρίσιμα με τις κανονικές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε δεν εχει σχεση ακριβως ,αλλα τσαμπα το ψαχνεις με τετοια settings που εχει βαλει ο πετρος δεν υπαρχει περιπτωση cpu να μην τρωει μεγιστη μπουκαλα ,απλα προσπαθει να εξαλειψει την πιθανοτητα να τον κοψει η καρτα ωστε να δει την διαφορα των δυο cpu Το ψάχνω μην έχω κάνει καμία μαλακία, αλλά από τι βλέπω online εκεί παίζω, οπότε εντάξει είμαι. Εντυπωσιακός ο 3d πάντως Μόλις τώρα, Xoroxronis είπε Η 505 που έχεις, αν θυμάμαι καλά είναι η demo και βγάζει άλλα νούμερα μη συγκρίσιμα με τις κανονικές. Ναι είναι η demo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε Η 505 που έχεις, αν θυμάμαι καλά είναι η demo και βγάζει άλλα νούμερα μη συγκρίσιμα με τις κανονικές. ναι ισχυει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα