this.is.elia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 @noFEARgr άρα είσαι οκ 🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 15 minutes ago, DimitrisMax said: Καλημέρα είμαι εντάξει με αυτές τις ραμ ???θέλω σταθερότητα πάνω από όλα και όχι τόσο απόδοση Δεν τίθεται ιδαίτερα θέμα σταθερότητας πλέον αν δεν ψάχνεσαι. Σίγουρα μην πάρεις 5600 όμως ρε συ. https://www.skroutz.gr/s/38641748/G-Skill-Trident-Z5-Neo-32GB-DDR5-RAM-me-2-Modules-2x16GB-kai-Tachytita-6000-gia-Desktop-F5-6000J3038F16GX2-TZ5N.html Κατά τη γνώμη μου, υτά είναι τα πιο ταμάμ μνημάκια για Ryzen από θέμα τιμής/ταχύτητας/timings+1click and they work. Τώρα έχουν πάρει και αύξηση... βλέπω έχουν πέσει και στα 110...τσάμπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Zaknafein είπε Για async clock δεν βρήκα εύκολο τρόπο να δω ποιες έχουν / ποιες δεν έχουν, είναι μόνο σε 670E αυτό; Κοίταζα κυρίως 650Ε μέχρι τώρα. 6 ώρες πριν, Teddy77 είπε Δεν το έχω πετύχει σε μη 670 και δεν το έχουν καν όλα. Στα MSI το έχουν νομίζω μόνο τα ace&godlike. Asus από Strix 670E-E και πάνω. (to -A δεν φαίνεται να το'χει) https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NQHkDEcgDPm34Mns3C93K6SJoBnua-x9O-y_6hv8sPs/edit#gid=0 5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 16 hours ago, akoinonitos said: βλεπω οι τιμες στις μητρικες συνεχιζουν να ειναι παραλογες εντελως Ναι όσο οι άνθρωποι είναι παράλογοι και συνεχίζουν να αγοράζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Ναι όσο οι άνθρωποι είναι παράλογοι και συνεχίζουν να αγοράζουν. Αν δώσει τίποτα τρεις γενιές υποστήριξη πάλι η amd σου λέει οι κατασκευαστές μητρικών «ας πληρώσουν από τώρα διπλή τη μητρική γιατί στο am4 την πατήσαμε, οι περισσότεροι αγοράσαν μια και έμειναν εκεί για όλη την ζωή του socket». Αυτούς στο χωριό μου τους λέμε πονηρόβλαχους.😎 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από dimoskoutr 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Με έχει πιάσει η χαζομάρα μου και θα πάω full retard όπως το βλέπω, με τον 7800Χ3δ να κάααααααθεται να σπρώχνει 2.500fps στο HoMAM V και στο Wcraft3RF... Καθαρά σαν "να'χαμε να λέγαμε" κουβέντα, χάνω κάτι ουσιαστικό από αυτή σε σχέση με αυτή? Με διαολίζει η μπούρδα της AS με τις εξόδους ήχου. Έχει λίγο καλύτερο PCB η AS, και λίγο πιο φορτωμένη τροφοδοσία, πέρα από τις PCIX5 (δεν νομίζω πως θα λείψει από την όποια gpu στον ωφέλιμο χρόνο ζωής της μητρικής). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Με έχει πιάσει η χαζομάρα μου και θα πάω full retard όπως το βλέπω, με τον 7800Χ3δ να κάααααααθεται να σπρώχνει 2.500fps στο HoMAM V και στο Wcraft3RF... Καθαρά σαν "να'χαμε να λέγαμε" κουβέντα, χάνω κάτι ουσιαστικό από αυτή σε σχέση με αυτή? Με διαολίζει η μπούρδα της AS με τις εξόδους ήχου. Έχει λίγο καλύτερο PCB η AS, και λίγο πιο φορτωμένη τροφοδοσία, πέρα από τις PCIX5 (δεν νομίζω πως θα λείψει από την όποια gpu στον ωφέλιμο χρόνο ζωής της μητρικής). Τι σε χαλάει στις εξόδους ήχου; Πάντως ο 7800 θέλει external clock αν θες να κάνεις o/c και καμία από τις 2 δεν έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Τι σε χαλάει στις εξόδους ήχου; Έχει μόνο δύο εξόδους πίσω και αν θες 5.1/7.1 πρέπει να βάλεις τα επιπλέον jacks στο fp. 2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Πάντως ο 7800 θέλει external clock αν θες να κάνεις o/c και καμία από τις 2 δεν έχει. Λες για BaseClock OC ε? Δεν νομίζω πως θα το ακουμπήσω ποτέ...CO+uv και λίγο πείραγμα τα όρια από ΡΒΟ και τέλος. Δεν μου χρειάζεται ούτε η γενιά αυτή, ούτε ο 3δ...με 6700ΧΤ είμαι και το πιο βαρύ που προβλέπεται να πιάσω τους επόμενους μήνες (μη σου πω χρόνο) θα είναι το BG3. Απλά η διαφορά τιμής από 7700(Χ) παραείναι μικρή αυτή τη στιγμή και με δελεάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Έχει μόνο δύο εξόδους πίσω και αν θες 5.1/7.1 πρέπει να βάλεις τα επιπλέον jacks στο fp. Λες για BaseClock OC ε? Δεν νομίζω πως θα το ακουμπήσω ποτέ...CO+uv και λίγο πείραγμα τα όρια από ΡΒΟ και τέλος. Δεν μου χρειάζεται ούτε η γενιά αυτή, ούτε ο 3δ...με 6700ΧΤ είμαι και το πιο βαρύ που προβλέπεται να πιάσω τους επόμενους μήνες (μη σου πω χρόνο) θα είναι το BG3. Απλά η διαφορά τιμής από 7700(Χ) παραείναι μικρή αυτή τη στιγμή και με δελεάζει. Θα κάνεις 5.1 στο pc; Μπορείς με το HDMI 2.1 της κάρτας να το συνδέσεις απευθείας πάντως σε ενισχυτή. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Θα κάνεις 5.1 στο pc; Έχω 5.1 στον υπολογιστή κοντά 20 χρόνια πια. Καλά, τρόποι πάντα υπάρχουν, απλά η συγκεκριμένη υλοποίηση της ΑS αυτή τη στιγμή στερείται οποιασδήποτε λογικής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Έχω 5.1 στον υπολογιστή κοντά 20 χρόνια πια. Καλά, τρόποι πάντα υπάρχουν, απλά η συγκεκριμένη υλοποίηση της ΑS αυτή τη στιγμή στερείται οποιασδήποτε λογικής. Ναι και εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί το έκαναν έτσι. Τουλάχιστον η δικιά μου έχει και optical. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Τουλάχιστον η δικιά μου έχει και optical. Σε AS έχει μόνο η LiveMix από τις "χαμηλές" και μετά πάμε στο 300ρι για να το βάλουν. Δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Σε AS έχει μόνο η LiveMix από τις "χαμηλές" και μετά πάμε στο 300ρι για να το βάλουν. Δεν... Χεστους. Παρε asus, είναι και πιο όμόρφη. Στο μόνο που έχω ενδοιασμό είναι ότι η άλλη έχει φτιαχτεί για καλύτερο ρεύμα και έχει ψύχτρες, αλλά δεν νομίζω ότι θα τα χρειαστείς.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 16 minutes ago, Πέτρος said: Σε AS έχει μόνο η LiveMix από τις "χαμηλές" και μετά πάμε στο 300ρι για να το βάλουν. Δεν... Κι εγώ τελικά πήρα Asus (που δεν ήθελα) λόγω optical. Όσον αφορά το PCIE5 για μελλοντικές κάρτες γραφικών όμως, η μόνη πιθανότητα να χρησιμέψει το μεγαλύτερο bandwidth, είναι το GPU Direct storage. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Χεστους. Παρε asus, είναι και πιο όμόρφη. Στο μόνο που έχω ενδοιασμό είναι ότι η άλλη έχει φτιαχτεί για καλύτερο ρεύμα και έχει ψύχτρες, αλλά δεν νομίζω ότι θα τα χρειαστείς.... 1 ώρα πριν, Teddy77 είπε Κι εγώ τελικά πήρα Asus (που δεν ήθελα) λόγω optical. Όσον αφορά το PCIE5 για μελλοντικές κάρτες γραφικών όμως, η μόνη πιθανότητα να χρησιμέψει το μεγαλύτερο bandwidth, είναι το GPU Direct storage. Από άποψη "μέλλοντος", η PG δίνει μια εξασφάλιση παραπάνω, ομολογουμένως. Την asus την είχα γενικά off, αλλά δεν υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές (την msi την κόψαμε λόγω gd, η giga για κάποιο λόγο δεν μου κάθεται, ενώ τα στοιχεία λένε το αντίθετο, biostar δεν βλέπω Ελλάδα, η DFI τί κάνει άραγε?), οπότε όπως ξυπνήσω τις επόμενες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα