Πέτρος Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Η ΑSUS, αν κατάλαβα σωστά, ανέλαβε να καλύψει εγγυήσεις σε μητρικές της που "κάτι έπαθαν/έκαναν". Η Giga, είναι Giga. Η MSI είναι για φωτιά αυτή την περίοδο έτσι κι αλλιώς, με τη κλοπή "κλειδιών" και πιστοποιητικών της. Asrock (και Biostar) θα λέτε και θα κλαίτε όλοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 21 hours ago, Strategos said: Η b650e-e σε σχέση με την e-f έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα ότι δεν υποστηρίζει SATA raid. Οπότε στην συγκεκριμενη σειρά δεν ισχύει ότι το ακριβότερο είναι σε όλα καλύτερο. Hardware raid is kinda dead... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 ASUS motherboard warranty will now cover beta BIOSes and memory overclocking profiles. https://videocardz.com/newz/asus-motherboard-warranty-will-now-cover-beta-bioses-and-memory-overclocking-profiles 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Millennium είπε ASUS motherboard warranty will now cover beta BIOSes and memory overclocking profiles. https://videocardz.com/newz/asus-motherboard-warranty-will-now-cover-beta-bioses-and-memory-overclocking-profiles ἀνάγκᾳ καὶ θεοὶ πείθονται Παραδειγματισμός και για τις υπόλοιπες εταιρείες, το κράξιμο που έφαγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Η Asus άρχισε να ρολάρει τα νέα stable BIOS με AGESA 1.0.0.7.a. Αναμένεται νέο βίντεο από Gamers Nexus τις επόμενες ώρες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Τι είναι το a (1.0.07.a) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 45 minutes ago, nickelodeon said: Η Asus άρχισε να ρολάρει τα νέα stable BIOS με AGESA 1.0.0.7.a. Αναμένεται νέο βίντεο από Gamers Nexus τις επόμενες ώρες. 4. EXPO/XMP prompt notice removed Από stable 1416 version που μόλις βγήκε. Χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, Thresh είπε Hardware raid is kinda dead... εγώ έχω raid 1 για φώτο, ταινίες κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 7 minutes ago, Strategos said: εγώ έχω raid 1 για φώτο, ταινίες κλπ. Mirror για ταινίες? 😛 Το οποίο όταν αλλάζει σύστημα τι γίνεται? Το αναγνωρίζει η επόμενη μητρική αν έχει διαφορετικό controller? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Thresh είπε Mirror για ταινίες? 😛 Το οποίο όταν αλλάζει σύστημα τι γίνεται? Το αναγνωρίζει η επόμενη μητρική αν έχει διαφορετικό controller? από Intel σε Intel το αναγνώρισε τώρα με AM5 δεν ήξερα πως πρέπει να το ανοίξω με legacy uefi κλπ και τα έκανα copy από NVME στο sata raid αλλά πιστεύω ότι αν ειχα βάλει εξαρχής σωστά τα settings θα έπαιζε με την μία. έχω 3 στάδια backup, Google Drive, Raid 1 και rsync σε εξωτερικό δίσκο μέσω raspeberrypi. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2023 από Strategos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, Strategos είπε από Intel σε Intel το αναγνώρισε τώρα με AM5 δεν ήξερα πως πρέπει να το ανοίξω με legacy uefi κλπ και τα έκανα copy από NVME στο sata raid αλλά πιστεύω ότι αν ειχα βάλει εξαρχής σωστά τα settings θα έπαιζε με την μία. έχω 3 στάδια backup, Google Drive, Raid 1 και rsync σε εξωτερικό δίσκο μέσω raspeberrypi. Και γιατί δεν κάνεις απλά software raid; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Με 7900x stock, RAM σε EXPO, Aorus Master x670e bios F8c Εδώ είναι το ιστορικό με τις προηγούμενες εκδόσεις bios https://www.station-drivers.com/index.php/en-us/bios-news/13-gigabyte-bios-drivers/308-x670/3441-x570-aorus-xtreme-3 Μια χαρά είμαι δεν αλλάζω τπτ 🙂 Όποιος έχει gigabyte και δεν βαριέται ας δοκιμάσει το bios που είχε το AGESA 1.0.0.3D μήπως και είναι καλύτερο από το τελευταίο που υποτίθεται λύνει το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warlord1981 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Ρε παιδια θα μας τρελανει αυτη η ASUS?? Το μεσημερι ειδα νεο stable BIOS 1415 me agesa 1.0.0.7a για την μητρικη μου, λεω ωραια, παω τωρα το βραδακι να το κατεβασω για να το βαλω και λειπει απτο site. Το πιο προσφατο παλι ειναι το 1410 beta.. Το σβησανε παλι? Τι διαλο κανουν εκει στην ASUS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idonthave Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Ρε παιδια θα μας τρελανει αυτη η ASUS?? Το μεσημερι ειδα νεο stable BIOS 1415 me agesa 1.0.0.7a για την μητρικη μου, λεω ωραια, παω τωρα το βραδακι να το κατεβασω για να το βαλω και λειπει απτο site. Το πιο προσφατο παλι ειναι το 1410 beta.. Το σβησανε παλι? Τι διαλο κανουν εκει στην ASUS? https://rog.asus.com/motherboards/rog-crosshair/rog-crosshair-x670e-hero-model/helpdesk_bios/ up είναι (αν είναι αυτή της υπογραφής σου) για τις b650 απ'όσο έχω δει δεν έχουν ενημερώσει ακόμα τις σελίδες (όποιος θέλει μπορεί να τα βρει στο overclock.net ) Επεξ/σία 16 Μαΐου 2023 από idonthave 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα