Alex21121988 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, xartemporas είπε Ναι όντως υπάρχει το μεμονωμένο install του Aura sync, βέβαια θέλει λίγο ψάξιμο για να το βρεις, δεν στο δίνει απλόχερα η asus.. Yπάρχει και το openrgb εναλλακτικά. To ΟpenRGB το χρησιμοποιώ για την AIO για να μην έχω τον άλλο καρκίνο το CAM της NZXT. To ΑURA όπως ανέφερα αναγκαστικά για την αλλαγή μπλιμπικίων στο mobo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Strategos είπε Τι πρόβλημα έχετε με το armory crate? Εμενα μια χαρά μου λειτουργεί. H αλήθεια είναι οτι μέσα στο Armour Crate έχεις registered user events, bonus points, προτεινόμενες apps, anime animations, community wallpapers, προσφορές παιχνιδιών, ενημέρωση για ότι καινούργιο harware κυκλοφορεί η Asus μέσα στο News section, κλπ... Πλήρης εξυπηρέτηση... (Δεν ξέρω αν λέει τα αποτελέσματα της Α εθνικής)... Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από Eloy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warlord1981 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Και πηγα και εδωσα 6μιση κατοσταρικα για την Hero.. Ξεφτιλες.. Επιστροφη τωρα? αντε ξαναστηνε απτην αρχη.. Βρηκα και λιγο χρονο χθες βραδυ και εκανα re-install τα win, αντε παλι ξανα μανα? Βαριεμαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Warlord1981 είπε Οσοι έχετε Asus, τι κανετε με τα Armoury Crate, Sonic Studio και ενα καρο bloatware app & services της Asus? Τα βαζετε ή οχι? Eγω το ειχα περασει γτ το ηθελα και για τα led και για να φτιαξω τα fans να ακολουθουν ξεχωριστα vrm ,cpu ,gpu ,ολα καλα μεχρι καποια στιγμη που το πισι φριζαρε οταν πηγαινα να παιξω κανα game. Ρε τι φταιει ρε τι φταιει ,ειναι η καρτα ? ειναι το τροφοδοτικο? ειναι κατι αλλο? Τελικα ηταν αυτη η σαβουρα το armoury. Εφαγε σβου και ολα καλα. Εβαλα παλι το Open rgb (το expirimental για να δουλευει σωστα τα led της μητρικης) και το fan control για να ρυθμιζω τα fans και ειμαι μπομπα. ps: και το aura ligthing να περασεις σαν stand alone στο 99% των περιπτωσεων δεν θα δουλευει σωστα Το open rgb ειναι λιγο δυσκολο στο να καταλαβεις πως δουλευει αλλα αν το βρεις ειναι οκ Spoiler Spoiler Κανε ολες τις μλκιες της asus uninstall να βρεις την υγεια σου. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warlord1981 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Thanks! - Για RGB ταχω ολα στα default rainbow puke οποτε δε θα βαλω κατι. - Για fan control ειναι οντως το fan control το καλυτερο? - Για driver updates (lan, audio, wifi, bluetooth κλπ) του mobo τι χρησιμοποιειτε? H' απλα ελεγχετε manually καθε λιγο το site της asus για νεους? Διοτι απο ενα σημειο και περα δεν ανανεωνουν, το αμελουν. - Στους audio drivers βαζετε και αυτο το a-volut, ss3, sonic studio/radar Κλπ? Εβαλα μονο τους realtek drivers αλλα δεν εχω EQ. θελει a-volut λογικα. Οκ μπορω να βαλω Equalizer APO + PEACE αλλα ειπα να μην ασχοληθω με 3rd party app για τον ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Thanks! - Για RGB ταχω ολα στα default rainbow puke οποτε δε θα βαλω κατι. - Για fan control ειναι οντως το fan control το καλυτερο? - Για driver updates (lan, audio, wifi, bluetooth κλπ) του mobo τι χρησιμοποιειτε? H' απλα ελεγχετε manually καθε λιγο το site της asus για νεους? Διοτι απο ενα σημειο και περα δεν ανανεωνουν, το αμελουν. - Στους audio drivers βαζετε και αυτο το a-volut, ss3, sonic studio/radar Κλπ? Εβαλα μονο τους realtek drivers αλλα δεν εχω EQ. θελει a-volut λογικα. Οκ μπορω να βαλω Equalizer APO + PEACE αλλα ειπα να μην ασχοληθω με 3rd party app για τον ηχο. το fan control ειναι τουμπανο ,επαθα πλακα μπορεις να κανεις τα παντα. Για drivers παντα ελεγχω μονος μου απο το site. Για τον ηχο εχω usb dac οποτε η Onboard μου ειναι αχρηστη δεν εχω περασει καν driver Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 17 ώρες πριν, Warlord1981 είπε Οσοι έχετε Asus, τι κανετε με τα Armoury Crate, Sonic Studio και ενα καρο bloatware app & services της Asus? Τα βαζετε ή οχι? Στο laptop που έχω (asus) τo armory crate ήταν ευχάριστη έκπληξη.Παλιά ήταν για πέταμα, χωρίς συζήτηση, αλλά το έχουν φτιάξει - θα έλεγα είναι άψογο πλέον. Τρέχουν πολλά services στο background αλλά το CPU usage που βλέπω σε idle είναι κυριολεκτικά 0%, δεν τρώει τίποτα. Δοκίμασε το και εσύ πριν το πετάξεις. Βέβαια σε desktop γιατί το χρειάζεσαι; Για τα RGB? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Herald είπε Στο laptop που έχω (asus) τo armory crate ήταν ευχάριστη έκπληξη.Παλιά ήταν για πέταμα, χωρίς συζήτηση, αλλά το έχουν φτιάξει - θα έλεγα είναι άψογο πλέον. Τρέχουν πολλά services στο background αλλά το CPU usage που βλέπω σε idle είναι κυριολεκτικά 0%, δεν τρώει τίποτα. Δοκίμασε το και εσύ πριν το πετάξεις. Βέβαια σε desktop γιατί το χρειάζεσαι; Για τα RGB? ετσι ελεγα και εγω ρε ,το εχουν φτιαξει και επαθα οτι επαθα μετα απο το τελευταιο του update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warlord1981 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Κανε ολες τις μλκιες της asus uninstall να βρεις την υγεια σου. 5 λεπτά πριν, Herald είπε Στο laptop που έχω (asus) τo armory crate ήταν ευχάριστη έκπληξη.Παλιά ήταν για πέταμα, χωρίς συζήτηση, αλλά το έχουν φτιάξει - θα έλεγα είναι άψογο πλέον. Τρέχουν πολλά services στο background αλλά το CPU usage που βλέπω σε idle είναι κυριολεκτικά 0%, δεν τρώει τίποτα. Δοκίμασε το και εσύ πριν το πετάξεις. Βέβαια σε desktop γιατί το χρειάζεσαι; Για τα RGB? Εκανα χθες complete reinstall τα win11 το οποιο χρειαζοταν το PC μιας και το installation ήταν απο το 2017 αλλα και εφόσον εβαλα πανω 3D. Φυσικα αυτη τη φορα ουτε που ακούμπησα τα bloatware της Asus. Θα το χρησιμοποιουσα κυριως για fan control και driver updates. Αλλα μετα τα οσα ειδα τα αποφευγω σαν το διαολο το λιβανι Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από Warlord1981 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Και εγώ αφαίρεσα το Armoury Crap από το σύστημα της υπογραφής. Πάρα πολλά services και γενικά αδικαιολόγητα βαρύ. Άφησα το RGB της μητρικής και της RAM στο default. @noFEARgr Με την ROG Strix B650E-E είμαι ευχαριστημένος πάντως. Προτείνω να την έχεις στα υπόψην. Για audio drivers έβαλα από εδώ: https://rog-forum.asus.com/t5/intel-700-600-series/drivers-realtek-usb-audio-intel-5xx-6xx-7xx-amp-amd-5xx-6xx/td-p/845528 Ο ίδιος τύπος βγάζει και άλλους drivers εδώ: https://rog-forum.asus.com/t5/hardware-build-advice/index-all-my-firmware-drivers-software-threads/m-p/827232 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 21 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ετσι ελεγα και εγω ρε ,το εχουν φτιαξει και επαθα οτι επαθα μετα απο το τελευταιο του update Στο λαπτοπ έχουνε μια πιο light έκδοση από την μπουρουχα που έχουν στο desktop, οπότε ίσως να το έχουν κάνει optimize εκει να δουλεύει πιο στρωτά. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγάλει θέμα και γενικά δεν τρώει resources. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Herald είπε Στο λαπτοπ έχουνε μια πιο light έκδοση από την μπουρουχα που έχουν στο desktop, οπότε ίσως να το έχουν κάνει optimize εκει να δουλεύει πιο στρωτά. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγάλει θέμα και γενικά δεν τρώει resources. δεν ηταν οτι ετρωγε resources ελαφρι ηταν σε σχεση με παλια ,απλα μετα το τελευταιο Update και ενω ολα ηταν μια χαρα για μηνες παω να βαλω να παιξω tlou ,παταω Α για να τρεξει παραλληλα το benchmark του ab ,το πισι φριζαρει και θελει restart. Λεω τι στον που... Δοκιμαζω μερικα αλλα παιχνιδια και εκει τα ιδια. Κοιταω event viewer εβγαζε κατι σφαλματα σε kernel κλπ . Με τα πολλα λεω θα εχει κλασει το τροφοδοτικο. Περιμενω να μου στειλουν ενα αλλο. Στο ενδιαμεσο λεω δεν σβηνω το armoury γτ μου εκανε κατι κουλα με τα led τα εσβηνε και τα ξανα ανοιγε στο ακυρο. Ε απο την στιγμη που το εσβησα δεν ξανα εκανε κιχ. Θα πληρωνα και καινουριο τροφοδοτικο οχι τπτ αλλο. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε δεν ηταν οτι ετρωγε resources ελαφρι ηταν σε σχεση με παλια ,απλα μετα το τελευταιο Update και ενω ολα ηταν μια χαρα για μηνες παω να βαλω να παιξω tlou ,παταω Α για να τρεξει παραλληλα το benchmark του ab ,το πισι φριζαρει και θελει restart. Λεω τι στον που... Δοκιμαζω μερικα αλλα παιχνιδια και εκει τα ιδια. Κοιταω event viewer εβγαζε κατι σφαλματα σε kernel κλπ . Με τα πολλα λεω θα εχει κλασει το τροφοδοτικο. Περιμενω να μου στειλουν ενα αλλο να δοκιμασω. Στο ενδιαμεσο λεω δεν σβηνω το armoury γτ μου εκανε κατι κουλα με τα led τα εσβηνε και τα ξανα ανοιγε στο ακυρο. Ε απο την στιγμη που το εσβησα δεν ξανα εκανε κιχ. Θα πληρωνα και καινουριο τροφοδοτικο οχι τπτ αλλο. Χμ, θα έχω το νου μου, αν και χωρίς το armory crate το laptop είναι ψιλό άχρηστο, τα limits κλπα ρυθμίζονται από εκεί. Το radeon software δυστηχως δεν δουλεύει - δουλεύει οπότε του καπνίσει, καμία φορά σβήνει μόνο του και θέλει ξανά πέρασμα, καμία φορά κρασάρι. Γενικά συναρπαστικες καταστάσεις 😁😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warlord1981 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Επισης αλλη ερώτηση, να περασω amd igpu driver tou 7950x3d ή το μονο που θα κανω ειναι να τρωω παλι resources ασκοπα και θα γινεται conflict amd/nvidia? Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτε την igpu (λογικά). Θα βοηθούσε σε κάτι άλλο τον cpu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα