BlueBlood7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Εδώ γράφει ότι έχει. https://nanoreview.net/en/cpu/amd-ryzen-9-7950x 1
kostas_anes Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 42 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Εδώ γράφει ότι έχει. https://nanoreview.net/en/cpu/amd-ryzen-9-7950x Γράφει επίσης ότι υποστηρίζει και DDR4.
Eloy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Mπα... Είτε είναι παραμύθιασμα τόνωσης ηθικού, είτε κακώς δεσμεύουν bandwidth στο ιντερνετ με ψευδείς πληροφορίες. Και να σκεφτεί κανείς οτι η δουλειά τους είναι ακριβώς το να συγκρίνουν προιόντα τεχνολογίας μεταξύ τους... Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από Eloy
kostas_anes Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Φαίνεται πως ο 7950Χ σε multi ξεπερνά ελαφρώς τον 13900K και ισοφαρίζει σε single τον 12900K στο CB23, αν ισχύουν αυτά τα νούμερα. https://nanoreview.net/en/cpu-list/cinebench-scores 1
nick0lis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Κάτι είχα υποψιαστεί από την τιμή, 700€ 24κορ περίμενα 1000€ το λιγότερο.
Herald Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, kostas_anes είπε Φαίνεται πως ο 7950Χ σε multi ξεπερνά ελαφρώς τον 13900K και ισοφαρίζει σε single τον 12900K στο CB23, αν ισχύουν αυτά τα νούμερα. https://nanoreview.net/en/cpu-list/cinebench-scores Με 5.7 ghz απλα ισοφαριζει 12900k? Περίεργο μου φαίνεται και δεν νομίζω να στέκει
adtakhs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 27 λεπτά πριν, ShooterX είπε Τι κουμουτσες είναι αυτές; Υποτίθεται πως τα πάντα είναι ενσωματωμένα πλέον σε APU/CPU ..
kostas_anes Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Πάντως να πω ότι το τουίτ ήταν on spot Μόλις έστειλα mail στην επαφή μου στην Gigabyte, να δω αν θα μπορέσουν να μας παραχωρήσουν review sample. Let's hope for the best, αν και θα είμαι under NDA, οπότε δεν νομίζω να μπορώ να σποϊλάρω πολλά. 3 ώρες πριν, Herald είπε Με 5.7 ghz απλα ισοφαριζει 12900k? Περίεργο μου φαίνεται και δεν νομίζω να στέκει Τι να σου πω, ούτε εγώ εμπιστεύομαι τίποτα από αυτά που βλέπω pre-release, γι αυτό και δεν σχολίασα αξιοπιστία. Μπορεί να ισχύει το MC score και το SC να είναι ότι να 'ναι πχ ή να μην ισχύει τίποτα από τα δύο. 4
Herald Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kostas_anes είπε Πάντως να πω ότι το τουίτ ήταν on spot Μόλις έστειλα mail στην επαφή μου στην Gigabyte, να δω αν θα μπορέσουν να μας παραχωρήσουν review sample. Let's hope for the best, αν και θα είμαι under NDA, οπότε δεν νομίζω να μπορώ να σποϊλάρω πολλά. Τι να σου πω, ούτε εγώ εμπιστεύομαι τίποτα από αυτά που βλέπω pre-release, γι αυτό και δεν σχολίασα αξιοπιστία. Μπορεί να ισχύει το MC score και το SC να είναι ότι να 'ναι πχ ή να μην ισχύει τίποτα από τα δύο. Πάρε μνήμες της προκοπής να τεστάρις στην gigabyte. Πριν τα bios update διάβαζα κάτι τραγικά για 5200 ταβάνι σε ddr5 και 3200 σε ddr4 στις z690 Γιγαμπαιτες. Για το SC score μου φαίνεται μούφα, σε σχέση με τον 5950x που πιάνει 4.9ghz δηλαδή έχει 0% IPC increase? Δύσκολο.Βέβαια και τα raptorlake μάλλον για 0% IPC το πάνε, στα 5.7ghz o 12900k 2150 περίπου βγάζει, όσο και ο 13900. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από Herald
kostas_anes Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Herald είπε Πάρε μνήμες της προκοπής να τεστάρις στην gigabyte. Πριν τα bios update διάβαζα κάτι τραγικά για 5200 ταβάνι σε ddr5 και 3200 σε ddr4 στις z690 Γιγαμπαιτες. Αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα στείλει Patriot και Kingston 😛 Προφανώς θα στείλω και σε καμιά G.Skill, απλώς με τις προαναφερθέντες έχω ήδη επαφή. Κάτσε πρώτα να κάνουμε secure το mobo/CPU και βλέπουμε για τις μνήμες. Γιατί να έχω μνήμες και μετά να τους κρεμάσω επειδή δεν πήρα sample, το λες και αντιεπαγγελματικό. 1
Herald Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, kostas_anes είπε Γιατί να έχω μνήμες και μετά να τους κρεμάσω επειδή δεν πήρα sample, το λες και αντιεπαγγελματικό. Aμά είναι hynix στείλες από εδώ να στο κάνω εγώ το review Εχω unisex και apex να περιμένουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα