tolisrx8 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 με ολα αυτα που ακουγονται (7950x,asus hero x670e) εκανα αναβαθμιση στο τελευταιο bios 1202.(ειχα παραμεινει στο 0805,το οποιο ηταν σταθεροτατο) το 1202 φαινεται επισης σταθερο, bootαρει πιο γρηγορα και φτανει καποιους πυρηνεςστα 5750mhz. Επειδη δεν ειχα προσεξει τοτε το vcore παρατηρω με default ρυθμισεις και curve negative 25 ,max τιμη στο hwifo 1.465v (ddr5 6000 expo II) Πολυ δεν ειναι (εστω και στιγμιαια)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτά τα stutters υπάρχουν απ' την κυκλοφορία του TW3 next-gen(Δεκέμβριος) και 4 μήνες μετά δεν έφτιαξαν τίποτα. Και είναι ο λόγος που προτίμησα τον 13700Κ από έναν 7000X3D, καλύτερα 5-10% κάτω επιδόσεις και ήσυχο κεφάλι παρά τέτοια παρατράγουδα. Αυτό λες να οφείλετε στην σχεδίαση των AMD cpu(CCDs) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Arkin είπε Ποιος το ειπε αυτο? Με 5700x εκανα λιγες ωρες βολτες στο 2077 με path tracing + fg 1 stutter ειχα στις 5 ωρες και αυτο τιποτα σοβαρο. Για πια stutter μιλαμε? Witcher 3 δεν δοκιμασα με 5700χ μονο με 8700κ εχω βιντεο αλλα θα το δω και αυτο και θα ενημερωσω Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Προφανώς δεν push-άρει το ίδιο η 4070Ti με την 4090..Και 'γω με τον 5900Χ είχα πολλά stutters με FG στο TW3, στο CP 2077 πολύ λιγότερα αλλά υπήρχαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 47 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Προφανώς δεν push-άρει το ίδιο η 4070Ti με την 4090..Και 'γω με τον 5900Χ είχα πολλά stutters με FG στο TW3, στο CP 2077 πολύ λιγότερα αλλά υπήρχαν. Θα δοκιμάσω και Witcher 3 σύντομα με 5700χ να δούμε. Στο 2077 πάντως δεν είχα θέματα με stutters και με Psycho που έβαλα στα 100fps με FG πολύ smooth εμπειρία. Να υπάρχει κάποιο πρόβλημα λόγο 2ccd και είχες τα stutters? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 https://videocardz.com/newz/redditors-ryzen-7-7800x3d-cpu-burns-out-gamersnexus-immediately-offers-to-buy-it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 58 λεπτά πριν, Arkin είπε Θα δοκιμάσω και Witcher 3 σύντομα με 5700χ να δούμε. Στο 2077 πάντως δεν είχα θέματα με stutters και με Psycho που έβαλα στα 100fps με FG πολύ smooth εμπειρία. Να υπάρχει κάποιο πρόβλημα λόγο 2ccd και είχες τα stutters? Απ' ότι λέει και ο John εδώ, δεν παίζει ρόλο. Στο CP 2077 ήταν ελάχιστα τα stutters, μόνο στα cutscenes είχα..Στο W3 γίνεται του stutter το κάγκελο, ειδικά όταν ανοίγεις/κλείνεις το map.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, Eloy είπε Το cpu... Επρεπε να κλείσει και να μην ανεβεί πάνω απο ένα όριο. Το cpu επρεπε να κλεινει? τι ειναι το cpu να κλεινει μονο του? Προφανως ειναι θεμα bios-agesa 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ryzen 7 7840U APU CPU: AMD Ryzen Z1 Series RAM: 16 GB LPDDR5 Dual Channel STORAGE: M.2-2230 512 GB PCIe Gen4 AMD Ryzen Z1 series processor on the ASUS ROG Ally is a custom version of the Ryzen 7 7840U APU. The APU is an 8-core/16-thread Zen 4 CPU with a base clock of 3.3GHz and has an AMD Radeon 780M RDNA 3 architecture GPU with 12 Compute Units (CU), or a total of 768 stream processors. The custom Ryzen APU needs to be very efficient as battery life is one of the main downsides of the Steam Deck and the Ryzen 7 7840U APU should fit the bill as it runs anywhere from 15W to 28W. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από nick0lis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 20 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το cpu επρεπε να κλεινει? τι ειναι το cpu να κλεινει μονο του? Προφανως ειναι θεμα bios-agesa Κάτι παρέκαμψε, μάλλον, τα ovp/ocp/ κλπ στο bios. Να έχει να κάνει με εκείνο το θέμα που είδαμε με τους 3δ πριν κανένα μήνα (αντίστοιχα παράκαμψη με s/w) ή είναι ακόμα ένα fail της ASUS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Κάτι παρέκαμψε, μάλλον, τα ovp/ocp/ κλπ στο bios. Να έχει να κάνει με εκείνο το θέμα που είδαμε με τους 3δ πριν κανένα μήνα (αντίστοιχα παράκαμψη με s/w) ή είναι ακόμα ένα fail της ASUS? Το cpu εχει καποιους sensors ,αυτους διαβαζει η μητρικη και πραττει αναλογα. 2 ειναι τα ενδεχομενα ,η μητρικη δεν λειτουργει σωστα bios η hw failure η το cpu κανει report λανθασμενα στοιχεια που το ψιλο κοβω δυσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Η Asus έχει βγάλει νέο BIOS, [με AGESA version to ComboAM5PI 1.0.0.6], στην περιγραφή, για πολλές από τις μητρικές της νέας γενιάς και έχει αφαιρέσει όλα τα παλιά BIOS από την σελίδα της. Δεν μπορείς να βρεις παλιότερο BIOS, ενώ μέχρι χθες σου τα εμφάνιζε όλα από κυκλοφορία της μητρικής. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από nickelodeon 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nickelodeon είπε Η Asus έχει βγάλει νέο BIOS, [με AGESA version to ComboAM5PI 1.0.0.6], στην περιγραφή, για πολλές από τις μητρικές της νέας γενιάς και έχει αφαιρέσει όλα τα παλιά BIOS από την σελίδα της. Δεν μπορείς να βρεις παλιότερο BIOS, ενώ μέχρι χθες σου τα εμφάνιζε όλα από κυκλοφορία της μητρικές. Αυ το δειχνει θεμα με τα παλια bios της asus οποτε. Παντως η asus συνεχιζει τις αποτυχιες της στις τοπ μητρικες της well done Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 26 minutes ago, akoinonitos said: Παντως η asus συνεχιζει τις αποτυχιες της στις τοπ μητρικες της well done Επίσης, μου έκανε εντύπωση στο install μου των windows 11(me φρεσκότατο seed USB), τα windows δεν είχαν drivers ούτε για το LAN, ούτε για το wifi της Asus motherboard. Ομολογώ πως δεν έχω σετάρει άλλο AM5 αλλά με AM4 και intel 1700 δεν είχα τέτοιο θέμα και έχω φτιάξει για φιλαράκια 5-6 τα τελευταία 2 χρόνια. Νόμιζα πως πήρα dud motherboard δηλαδή, μέχρι να κάνω bypass to install και να τα βάλω.... έτσι είναι τα AM5 ή είναι θέμα Asus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Επίσης, μου έκανε εντύπωση στο install μου των windows 11(me φρεσκότατο seed USB), τα windows δεν είχαν drivers ούτε για το LAN, ούτε για το wifi της Asus motherboard. Ομολογώ πως δεν έχω σετάρει άλλο AM5 αλλά με AM4 και intel 1700 δεν είχα τέτοιο θέμα και έχω φτιάξει για φιλαράκια 5-6 τα τελευταία 2 χρόνια. Νόμιζα πως πήρα dud motherboard δηλαδή, μέχρι να κάνω bypass to install και να τα βάλω.... έτσι είναι τα AM5 ή είναι θέμα Asus? Εγκατέστησε το Asus Armoury Crate από την σελίδα τους, άνοιξέ το, πήγαινε στην καρτέλα drivers και θα σου τους βγάλει (πιθανόν) όλους τους διαθέσιμους drivers για αυτόματο κατέβασμα και εγκατάσταση. (Κάτι πρέπει να παίζει με το drivers signature των windows γι' αυτό δεν τους βγάζει το windows update. Είναι όμως κουλό που δεν έχεις Wi-Fi κατά την διάρκεια του setup και δεν μπορείς να κάνεις login με Microsoft account για να προχωρήσεις) Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από nickelodeon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Επίσης, μου έκανε εντύπωση στο install μου των windows 11(me φρεσκότατο seed USB), τα windows δεν είχαν drivers ούτε για το LAN, ούτε για το wifi της Asus motherboard. Ομολογώ πως δεν έχω σετάρει άλλο AM5 αλλά με AM4 και intel 1700 δεν είχα τέτοιο θέμα και έχω φτιάξει για φιλαράκια 5-6 τα τελευταία 2 χρόνια. Νόμιζα πως πήρα dud motherboard δηλαδή, μέχρι να κάνω bypass to install και να τα βάλω.... έτσι είναι τα AM5 ή είναι θέμα Asus? θεμα asus ,το είχε κανει κανει και με τα socket X99, αν θυμαμαι καλα... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από tolisrx8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα