Herald Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Τότε πως εξηγείτε; Πήρα Thermalright AMD ASF AMD AM5 CPU Secure Frame,Full Aluminum Alloy,Intel 12th/13th Lga1700 Pressure Resistant Protector Bracket| | - AliExpress Ίσως το frame να έκανε διαφορά, δεν έχω ιδέα τι παίζει με αυτά σε am5. Aio έχεις η σε αέρα? Σε aio που είναι flat τα frame παίζει να κάνουν καλή δουλίτσα, σε αέρα παπατζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Ίσως το frame να έκανε διαφορά, δεν έχω ιδέα τι παίζει με αυτά σε am5. Aio έχεις η σε αέρα? Σε aio που είναι flat τα frame παίζει να κάνουν καλή δουλίτσα, σε αέρα παπατζες AIO 280 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Μου έπαιξε το cb23 με -35 uv που δεν έπαιζε. Ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση και θερμοκρασία. Μένει να δω αν μπορεί να μείνει σταθερό με -35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε AIO 280 Ε λογικά απτό frame είναι η διαφορά. Καλά ρε για επιστημονικους λόγους δεν δοκίμασες και με κανονική πάστα μόνο με το frame? Τστς, αυτές τις πατέντες για την επιστήμη τις κάνουμε 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Herald είπε υπεργρήγορος ο 7700x σε compiling κάτι κάνουν τα 8core, μόλις 5sec διαφορά από τα 24κορ του 13900κ στα τριπλάσια Watt. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2023 από nick0lis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Herald είπε Ε λογικά απτό frame είναι η διαφορά. Καλά ρε για επιστημονικους λόγους δεν δοκίμασες και με κανονική πάστα μόνο με το frame? Τστς, αυτές τις πατέντες για την επιστήμη τις κάνουμε 😁 Επειδή έλυσα όλο το σύστημα για να κάνω καλά την δουλειά, πραγματικά βαρέθηκα. Πάντως με το frame σκέτο, από τι βλέπω στα reviews, έχει 5-6 βαθμούς. Οπότε μάλλον πήγε 50-50 η διαφορά στη θερμοκρασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 15 minutes ago, Retromaniac said: Επειδή έλυσα όλο το σύστημα για να κάνω καλά την δουλειά, πραγματικά βαρέθηκα. Πάντως με το frame σκέτο, από τι βλέπω στα reviews, έχει 5-6 βαθμούς. Οπότε μάλλον πήγε 50-50 η διαφορά στη θερμοκρασία. Απλά στο test που ανέβασες έχει πέσει και η κατανάλωση λίγο, οπότε αν η διαφορά είναι 10 βαθμούς σε παρόμοια watt οκ, με τα 5-6 που λες ότι κάνει το frame θα έβγαζε νόημα να σε έριξε 4 βαθμούς η lm. Που και πάλι πολλά μου φαίνονται για 120w αλλά οκ, δεν είναι απίθανο. Εξαρτάται και τι πάσα είχες πριν, αν ήταν καμιά arctic mx ναι οκ, άνετα 😁 Στα 170w που είναι ο 12900k είδα οριακά 4 βαθμούς με lm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Μου έπαιξε το cb23 με -35 uv που δεν έπαιζε Αν βρεις τρόπο να κάνεις αποσυμφόρηση της συσσωρευμένης θερμοκρασίας καλυτερεύει κατά πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 7 hours ago, Herald said: Και τα 16core του 7950 πάστα φάγανε 😭 Απλά στο test που ανέβασες έχει πέσει και η κατανάλωση λίγο, οπότε αν η διαφορά είναι 10 βαθμούς σε παρόμοια watt οκ, με τα 5-6 που λες ότι κάνει το frame θα έβγαζε νόημα να σε έριξε 4 βαθμούς η lm. Που και πάλι πολλά μου φαίνονται για 120w αλλά οκ, δεν είναι απίθανο. Εξαρτάται και τι πάσα είχες πριν, αν ήταν καμιά arctic mx ναι οκ, άνετα 😁 Στα 170w που είναι ο 12900k είδα οριακά 4 βαθμούς με lm. Λογικό που έπεσαν τα watt, αφού μένει κρύα η cpu και καταναλώνει λιγότερο. Εγώ δεν τα άλλαξα. Με pbo κάνω o/c και δεν βάζω watt μόνο πόσο uv θέλω. Η διαφορά που έβαλα ήταν με -30. Για να καταλάβεις την διαφορά με πριν, με -35uv δεν έπαιζε καν. Τώρα με -35 και ανεβάζοντας του στόχους του pbo, μου έβγαλε 21319. Δεν είχε βγάλει ποτέ τέτοιο score με τόσο μικρή κατανάλωση.΄Άσε που ποτέ δεν πήγαινε πάνω από 5500... Προφανώς αν δεν είχε κάνει την μαλακία η amd να κρατήσει την συμβατότητα με τις παλιές ψύκτρες, όλα αυτά θα γινόντουσαν χωρίς όλα αυτά που έκανα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Προφανώς αν δεν είχε κάνει την μαλακία η amd να κρατήσει την συμβατότητα με τις παλιές ψύκτρες, όλα αυτά θα γινόντουσαν χωρίς όλα αυτά που έκανα. Δυστυχώς, θεωρώ αυτό κόστισε 20C πάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Λογικό που έπεσαν τα watt, αφού μένει κρύα η cpu και καταναλώνει λιγότερο. Εγώ δεν τα άλλαξα. Με pbo κάνω o/c και δεν βάζω watt μόνο πόσο uv θέλω. Η διαφορά που έβαλα ήταν με -30. Για να καταλάβεις την διαφορά με πριν, με -35uv δεν έπαιζε καν. Τώρα με -35 και ανεβάζοντας του στόχους του pbo, μου έβγαλε 21319. Δεν είχε βγάλει ποτέ τέτοιο score με τόσο μικρή κατανάλωση.΄Άσε που ποτέ δεν πήγαινε πάνω από 5500... Προφανώς αν δεν είχε κάνει την μαλακία η amd να κρατήσει την συμβατότητα με τις παλιές ψύκτρες, όλα αυτά θα γινόντουσαν χωρίς όλα αυτά που έκανα. Ναι λογικό είναι να έπεσε η κατανάλωση, δεν διαφωνώ, απλά την ψύξη την μετράμε με watt και temps, αν πέσουν τα watts δεν έχει νόημα η σύγγκριση. Κατα τα άλλα συμφωνώ, είναι αρκετά καλά τα αποτελέσματα σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Το single score τσίμπησε αρκετά 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konik Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Να ρωτήσω ρε παιδιά νέα cpu θα βγάλει φέτος τέλη της χρονιάς ή σε 2 χρόνια πάλι όπως έγινε με τους 5000 σε 7000 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Ναι Zen-4c up to 128c/256t. To 2024 Zen5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konik Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 20 λεπτά πριν, nick0lis είπε Ναι Zen-4c up to 128c/256t. To 2024 Zen5 Εννοώ τύπου πως είναι ο 7600 να βγάλει πχ 8600 πριν το 2024. Εσύ αυτό εννοείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα