elpenor Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Είναι φοβερό πως η κουβέντα από τα CPU 1000 euro + GPU 2000 euro + gaming monitor 1000 euro + RAM 600 euro πάει στις διαφορές 20 ευρώ στις ψύκτρες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Όχι, το φοβερό είναι ότι πλέον υπάρχουν λύσεις για όλα και για όλες τις τσέπες και ακόμα τσακώνεται ο κόσμος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, hln3 είπε Εγώ έγραψα για τον 7800x3d πως ψύχεται εύκολα, τελικά καταλήξαμε στα σκορ του cinebench, κατάφερες και πήγες εκεί την συζήτηση, μπράβο Το θέμα είναι πως ο 7800x3d σε gaming με ψύκτρα του 30 ευρω τρώει τον 13900Κ, έναν 13900Κ που αν δεν τον φορτώσεις με (πανάκριβές) ραμ στα 7200 και υδρόψυξη, δεν θα βγάλει τα νούμερα που δίνονται στα reviews. Ρε συ, τα γραπτά σου τα κοιτάς? ΕΣΥ ποστάρες το σκορ σου στο cinebench, εγώ το πήγα στο cinebench? Αει καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Herald είπε Ρε συ, τα γραπτά σου τα κοιτάς? ΕΣΥ ποστάρες το σκορ σου στο cinebench, εγώ το πήγα στο cinebench? Αει καλά Εγώ έφερα screenshot με clocks και θερμοκρασίες. Εσύ ρώτησες τι σκορ πιάνει. Για δες πισω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Grisos είπε Όχι, το φοβερό είναι ότι πλέον υπάρχουν λύσεις για όλα και για όλες τις τσέπες και ακόμα τσακώνεται ο κόσμος. Υπάρχουν όντως; Είμαι λίγο εκτός χώρου όσο αφορά το gaming αλλά μου έχει δωθεί η εντύπωση ότι τις GPU που χρειάζονται τα ΑΑΑ μπορεί να τις αγοράσει λιγότερο από το 20% της χώρας μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Η επιλογή του 13600Κ γίνεται από τα 23κ στο cb ενώ είναι λίγο πιο αργός σε πολλές και διάφορες εφαρμογές από τον 7700Χ,μάλιστα. Τόση σοφιά (η επιτυχώς εφαρμοσμένη γνώση του κόσμου και των πραγμάτων) είχα καιρό να συναντήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, hln3 είπε Εγώ έφερα screenshot με clocks και θερμοκρασίες. Εσύ ρώτησες τι σκορ πιάνει. Για δες πισω... Φυσικά, ένας Intel CPU στα ίδια watt με τον δικό σου με ίδιο cooler θα είχε πιο χαμηλές θερμοκρασίες - οπότε σημασία έχει το score. Το να τον συγκρίνεις με τον 13900k που κυριολεκτικά βγάζει 2.5 φορές μεγαλύτερο score είναι ολίγον τι άτοπο σαν σύγκριση. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, elpenor είπε Υπάρχουν όντως; Είμαι λίγο εκτός χώρου όσο αφορά το gaming αλλά μου έχει δωθεί η εντύπωση ότι τις GPU που χρειάζονται τα ΑΑΑ μπορεί να τις αγοράσει λιγότερο από το 20% της χώρας μας. Ότι πληρώνεις παίρνεις και ρυθμίζεις ανάλογα settings και αναλύσεις... Από 5600 με 6750 XT, μέχρι 7800x3d με 4090, υπάρχουν επιλογές ενδιάμεσα, όσο αντέχει η τσέπη 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, hln3 είπε (πανάκριβές) ραμ στα 7200 και υδρόψυξη, δεν θα βγάλει τα νούμερα που δίνονται στα reviews. Μία υποσημείωση.... δεν χρειάζεσαι ακριβές ddr5 για να βγάλεις τα νούμερα που βλέπεις στους ιντελ....άνετα τα βγάζεις τα νούμερα και με b spec ddr4....αυτό βέβαια δεν αλλάζει την τωρινή κατάσταση..... ότι τώρα κάποιος που κοιτάει σε ολική αναβάθμιση δεν αξίζει να πάει σε ιντελ παρά μόνο σε am5 (καλύτερη πλατφόρμα συνολικά και με upgrade path) για μένα...ζυγίζει τις τιμές πάντα...αλλά το am5 είναι το πρώτο που πρέπει να κοιτάξει σίγουρα..... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Frametimes στο cyberpunk και μάλιστα σε medium settings NO RT. Οι 8 πυρήνες βαράνε υπερωρία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nick0lis είπε Η επιλογή του 13600Κ γίνεται από τα 23κ στο cb ενώ είναι λίγο πιο αργός σε πολλές και διάφορες εφαρμογές από τον 7700Χ,μάλιστα. Τόση σοφιά (η επιτυχώς εφαρμοσμένη γνώση του κόσμου και των πραγμάτων) είχα καιρό να συναντήσω. Σε οποιοδήποτε all core workload, ο 13600k είναι καλύτερος του 7700Χ. Rendering, media encoding, code compiling. Φυσικά αν κάποιος θέλει το μέγιστο σε αυτά, θα πάρει 7950Χ όπως πήρα εγώ. Αλλά στα 320 ευρώ, ο 13600K είναι καλύτερος. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από malakudi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, Herald είπε Frametimes στο cyberpunk και μάλιστα σε medium settings NO RT. Οι 8 πυρήνες βαράνε υπερωρία Πάλι τα ίδια; Είπαμε 8 threads δουλεύουν στο CP. Βάζεις το SMT fix και πετάει. Ακόμα να το μάθεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, kkatzos είπε Πάλι τα ίδια; Είπαμε 8 threads δουλεύουν στο CP. Βάζεις το SMT fix και πετάει. Ακόμα να το μάθεις; Ποιο SMT fix κάθε φορά ρε μαν, αμά αρχίσει το game να χρησιμοποιεί SMT πάει το performance, χαιρέτα το. Σε όσα βαριά παιχίδια πάω με το σταυρό στο χέρι (ecores off / 8 cores) μου βγάζει μούντζα η οθόνη - πέφτει φάπα και στα lows και στα average. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, Herald είπε Ποιο SMT fix κάθε φορά ρε μαν, αμά αρχίσει το game να χρησιμοποιεί SMT πάει το performance, χαιρέτα το. Σε όσα βαριά παιχίδια πάω με το σταυρό στο χέρι (ecores off / 8 cores) μου βγάζει μούντζα η οθόνη - πέφτει φάπα και στα lows και στα average. Μα τι λες τώρα; Μια φορά το κάνεις μετά από κάθε update. Σιγά τη διαδικασία . Πιο δύσκολο είναι να ανοίξεις το Steam. Έλα, μην ακούω αστεία επιχειρήματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 374 benchmarks 19 λεπτά πριν, malakudi είπε Σε οποιοδήποτε all core workload Δεν νομίζω, AMD Ryzen 7 7700X 8-Core had the most wins, coming in first place for 55% of the tests. Άσε δε που με το χρονόμετρο η διαφορά είναι άνευ σημασίας του μπροστάρη 13600κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα