Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 4 (Raphael/Genoa) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Aten-Ra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

163 με το ελληνικό ΦΠΑ*

Εμένα μου το βγάζει αυτόματα πλέον με ελληνικό ΦΠΑ, δεν χρειάζεται να πας στην πληρωμή.

Εντάξει δεν πιστεύω να συνεχίσει με τέτοιο ρυθμό η πτώση γύρω στα 130€ πιστεύω θα έχει τότε και αν πέσει τόσο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
27 minutes ago, Jts said:

Eντάξει δεν πιστεύω να συνεχίσει με τέτοιο ρυθμό η πτώση γύρω στα 130€ πιστεύω θα έχει τότε και αν πέσει τόσο.

Θα έχουμε δλδ την πρώτη νέα γενιά DDR που δεν θα διπλασιάσει την χωρητικότητά της στα ίδια λεφτά με την προηγούμενη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά κάποια στιγμή θα φτάσει και εκεί αλλά να πέσει τόσο πολύ μέχρι τότε χωρίς να βγει και νέο cpu/platform μου φαίνεται δύσκολο.

Επεξ/σία από Jts

• Super Moderators
11 hours ago, Jts said:

Καλά κάποια στιγμή θα φτάσει και εκεί αλλά να πέσει τόσο πολύ μέχρι τότε χωρίς να βγει και νέο cpu/platform μου φαίνεται δύσκολο.

Πάντα αυτά γινόταν, χωρίς να έχει βγει νέα πλατφόρμα.

Αυτό το μαρτύριο της σταγόνας με το letancy στις μνήμες έτσι θα πάει? CL 30, 28, 26, 24.... 18, 16 ή το νέο 16 (των DDR4) θα είναι το 26 (των DDR5) και εκεί θα σταματήσει? Δεν είχα παρακολουθήσει πως εξελίχθηκε το DDR4 στο παρελθόν. 

2 ώρες πριν, nickelodeon είπε

Αυτό το μαρτύριο της σταγόνας με το letancy στις μνήμες έτσι θα πάει? CL 30, 28, 26, 24.... 18, 16 ή το νέο 16 (των DDR4) θα είναι το 26 (των DDR5) και εκεί θα σταματήσει? Δεν είχα παρακολουθήσει πως εξελίχθηκε το DDR4 στο παρελθόν. 

Το 6400/CL32 είναι αντίστοιχο latency με το 3200/16

• Like 3

Βλεπω στο task manger σε φρεσκια εγκατασταση να παιζει ο cpu 7600x χωρις λογω στα 4,5 ghz με με 1 εως 2% σε χρηση Ειναι καποιο bug στα win 11? Δεν βλεπω να τρεχει κατι αλλο εκεινη την στιγμη

5 ώρες πριν, Strategos είπε

με low end κάρτα π.χ. 6700xt έχει κάποιο νόημα να πάς στον 7950x3d αντι για 7950x;

Με ΤΟΣΟ low end κάρτα πας σε 386 40mhz και πολύ είναι. :P :)

9 ώρες πριν, giannis22k είπε

Βλεπω στο task manger σε φρεσκια εγκατασταση να παιζει ο cpu 7600x χωρις λογω στα 4,5 ghz με με 1 εως 2% σε χρηση Ειναι καποιο bug στα win 11? Δεν βλεπω να τρεχει κατι αλλο εκεινη την στιγμη

Settings > System > Power & sleep > Additional power settings. Επέλεξε την ρύθμιση που σε βολεύει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...