Teddy77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 34 minutes ago, isaias1983 said: G skill 32gb ddr5 6000mhz cl32. Έκανα λάθος κ πήρα cl32...λέτε να παίζουν cl30 η να τις στείλω πίσω κ να πάρω τις σωστές?? Πιθανόν να παίζουν αλλά με την ίδια λογική οι officially rated CL30 μπορεί να παίζουν σε ακόμα καλύτερα secondary και tertiary timings. Για κάνα 10-20ευρω δεν βρίσκω λόγο να μην πάρεις τις 30άρες, βέβαια φαντάζομαι η διαφορά σε απόδοση θα είναι τύπου 1-2% max, καθώς οι X3D είναι λιγότερο sensitive σε ταχύτητα μνήμης. (εγώ τις 30άρες πήρα, δεν κουμπώνω προσωρινά κάτι, sooooooon 😀 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Πιθανόν να παίζουν αλλά με την ίδια λογική οι officially rated CL30 μπορεί να παίζουν σε ακόμα καλύτερα secondary και tertiary timings. Για κάνα 10-20ευρω δεν βρίσκω λόγο να μην πάρεις τις 30άρες, βέβαια φαντάζομαι η διαφορά σε απόδοση θα είναι τύπου 1-2% max, καθώς οι X3D είναι λιγότερο sensitive σε ταχύτητα μνήμης. (εγώ τις 30άρες πήρα, δεν κουμπώνω προσωρινά κάτι, sooooooon 😀 ) Ναι δεν ήταν τα χρήματα το θέμα...απλά έκανα λάθος στη παραγγελία! Οπότε παραγγέλνω τις σωστές κ στέλνω πίσω τις άλλες!από αμαζον είναι οπότε εύκολη η διαδικασία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 2 minutes ago, isaias1983 said: Ναι δεν ήταν τα χρήματα το θέμα...απλά έκανα λάθος στη παραγγελία! Οπότε παραγγέλνω τις σωστές κ στέλνω πίσω τις άλλες!από αμαζον είναι οπότε εύκολη η διαδικασία! Πως και Άμαζον? Ελλάδα έχουμε γενικώς καλές τιμές σ'αυτά... Εγώ να καταλάβεις τις πήρα (non rgb) 180€ "βιαστικά" επειδή τις έβλεπα in stock και out of stock αλλά τις βλέπω σήμερα 163 αλλά χαλάλι 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Amazon=εγγύηση για μένα... Σκρουτζ κ ελληνικά μαγαζιά αν κ θα ήθελα να τους δώσω τα χρήματα μου με έχουν απογοητεύσει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 2 minutes ago, isaias1983 said: Amazon=εγγύηση για μένα... Σκρουτζ κ ελληνικά μαγαζιά αν κ θα ήθελα να τους δώσω τα χρήματα μου με έχουν απογοητεύσει... Ναι, δε διαφωνώ. Περισσότερο έχω θέματα με διαθεσιμότητα γιατί εδώ είναι ώρες-ώρες αλήτες, γι'αυτό και ψωνίζω μόνο διαθέσιμα items. Άντε μεγειά μας, απ'όπου κι αν έρθει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Μήπως να πάρω 6400 c32 η μπα? Αφού θα γίνει η αλλαγή έτσι κ αλλιώς... Ποια είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για μνήμες ανεξαρτήτου τιμής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, isaias1983 είπε Μήπως να πάρω 6400 c32 η μπα? Αφού θα γίνει η αλλαγή έτσι κ αλλιώς... Ποια είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για μνήμες ανεξαρτήτου τιμής? 6000c30 expo και μην ασχολεισαι Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από akoinonitos 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, _Theo_ είπε Με HDMI είσαι; Αν ναι, δοκίμασε με DP. Με DP είμαι... το μόνο που άλλαξα ήταν οι drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Teddy77 είπε Πιθανόν να παίζουν αλλά με την ίδια λογική οι officially rated CL30 μπορεί να παίζουν σε ακόμα καλύτερα secondary και tertiary timings. Για κάνα 10-20ευρω δεν βρίσκω λόγο να μην πάρεις τις 30άρες, βέβαια φαντάζομαι η διαφορά σε απόδοση θα είναι τύπου 1-2% max, καθώς οι X3D είναι λιγότερο sensitive σε ταχύτητα μνήμης. (εγώ τις 30άρες πήρα, δεν κουμπώνω προσωρινά κάτι, sooooooon 😀 ) Κατά πάσα πιθανότητα ίδιες μνήμες ακριβώς θα είναι απλά rated σε άλλα timings, εξ'ου και η μικρή διαφορά στην τιμή, αλλά αν πάει σε 3d δεν θα έχει και τόσο σημασία. Πιο κάτω σε 6000mhz δύσκολα να παίζει σε am5. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από Jts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Από capframex 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 20 ώρες πριν, noFEARgr είπε Από capframex Πολύ καλός ο 3d αλλά όποιος έχει μάτια βλέπει και το μόνιμο πρόβλημα των Ryzen. Δεν πέφτει η κατανάλωση σε light loads ούτε με αίτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Herald είπε Πολύ καλός ο 3d αλλά όποιος έχει μάτια βλέπει και το μόνιμο πρόβλημα των Ryzen. Δεν πέφτει η κατανάλωση σε light loads ούτε με αίτηση. Η κατανάλωση δεν πέφτει γιατί με το curve optimizer πετυχαίνει υψηλότερα ρολόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 23 λεπτά πριν, kkatzos είπε Η κατανάλωση δεν πέφτει γιατί με το curve optimizer πετυχαίνει υψηλότερα ρολόγια. Θα ήθελα να δώ power draw σε 4k - γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θα δούμε 40-50w στον 3d 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Παιδιά κούμπωσα τον 7600x στην asus strix b650e-f. Κανένα tip για ρυθμίσεις bios εκτός από το expo που έβαλα στις μνήμες μέχρι να μπει πάνω ο 7800x3d? Η να τα αφήσω όλα default? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα