Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 4 (Raphael/Genoa) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Aten-Ra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 minutes ago, isaias1983 said:

G skill 32gb ddr5 6000mhz cl32.

Έκανα λάθος κ πήρα cl32...λέτε να παίζουν cl30 η να τις στείλω πίσω κ να πάρω τις σωστές??

Πιθανόν να παίζουν αλλά με την ίδια λογική οι officially rated CL30 μπορεί να παίζουν σε ακόμα καλύτερα secondary και tertiary timings.

Για κάνα 10-20ευρω δεν βρίσκω λόγο να μην πάρεις τις 30άρες, βέβαια φαντάζομαι η διαφορά σε απόδοση θα είναι τύπου 1-2% max, καθώς οι X3D είναι λιγότερο sensitive σε ταχύτητα μνήμης.

(εγώ τις 30άρες πήρα, δεν κουμπώνω προσωρινά κάτι, sooooooon 😀 )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, Teddy77 είπε

Πιθανόν να παίζουν αλλά με την ίδια λογική οι officially rated CL30 μπορεί να παίζουν σε ακόμα καλύτερα secondary και tertiary timings.

Για κάνα 10-20ευρω δεν βρίσκω λόγο να μην πάρεις τις 30άρες, βέβαια φαντάζομαι η διαφορά σε απόδοση θα είναι τύπου 1-2% max, καθώς οι X3D είναι λιγότερο sensitive σε ταχύτητα μνήμης.

Ναι δεν ήταν τα χρήματα το θέμα...απλά έκανα λάθος στη παραγγελία!

Οπότε παραγγέλνω τις σωστές κ στέλνω πίσω τις άλλες!από αμαζον είναι οπότε εύκολη η διαδικασία!

2 minutes ago, isaias1983 said:

Ναι δεν ήταν τα χρήματα το θέμα...απλά έκανα λάθος στη παραγγελία!

Οπότε παραγγέλνω τις σωστές κ στέλνω πίσω τις άλλες!από αμαζον είναι οπότε εύκολη η διαδικασία!

Πως και Άμαζον?

Ελλάδα έχουμε γενικώς καλές τιμές σ'αυτά... Εγώ να καταλάβεις τις πήρα (non rgb) 180€ "βιαστικά" επειδή τις έβλεπα in stock και out of stock αλλά τις βλέπω σήμερα 163 αλλά χαλάλι 😛

2 minutes ago, isaias1983 said:

Amazon=εγγύηση για μένα...

Σκρουτζ κ ελληνικά μαγαζιά αν κ θα ήθελα να τους δώσω τα χρήματα μου με έχουν απογοητεύσει...

Ναι, δε διαφωνώ.

Περισσότερο έχω θέματα με διαθεσιμότητα γιατί εδώ είναι ώρες-ώρες αλήτες, γι'αυτό και ψωνίζω μόνο διαθέσιμα items.

Άντε μεγειά μας, απ'όπου κι αν έρθει!

• Like 1

Μήπως να πάρω 6400 c32 η μπα?

Αφού θα γίνει η αλλαγή έτσι κ αλλιώς...

Ποια είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για μνήμες ανεξαρτήτου τιμής?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, isaias1983 είπε

Μήπως να πάρω 6400 c32 η μπα?

Αφού θα γίνει η αλλαγή έτσι κ αλλιώς...

Ποια είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για μνήμες ανεξαρτήτου τιμής?

6000c30 expo και μην ασχολεισαι

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Teddy77 είπε

Κατά πάσα πιθανότητα ίδιες μνήμες ακριβώς θα είναι απλά rated σε άλλα timings, εξ'ου και η μικρή διαφορά στην τιμή, αλλά αν πάει σε 3d δεν θα έχει και τόσο σημασία. Πιο κάτω σε 6000mhz δύσκολα να παίζει σε am5.

Επεξ/σία από Jts
  • Like 1

20 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Από capframex

Screenshot_20230319_210515_Chrome.jpg

Πολύ καλός ο 3d αλλά όποιος έχει μάτια βλέπει και το μόνιμο πρόβλημα των Ryzen. Δεν πέφτει η κατανάλωση σε light loads ούτε με αίτηση.

1 ώρα πριν, Herald είπε

Πολύ καλός ο 3d αλλά όποιος έχει μάτια βλέπει και το μόνιμο πρόβλημα των Ryzen. Δεν πέφτει η κατανάλωση σε light loads ούτε με αίτηση.

Η κατανάλωση δεν πέφτει γιατί με το curve optimizer πετυχαίνει υψηλότερα ρολόγια.

23 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Η κατανάλωση δεν πέφτει γιατί με το curve optimizer πετυχαίνει υψηλότερα ρολόγια.

Θα ήθελα να δώ power draw σε 4k - γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θα δούμε 40-50w στον 3d 😕 

Παιδιά κούμπωσα τον 7600x στην asus strix b650e-f.

Κανένα tip για ρυθμίσεις bios εκτός από το expo που έβαλα στις μνήμες μέχρι να μπει πάνω ο 7800x3d?

Η να τα αφήσω όλα default?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...