Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 4 (Raphael/Genoa) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Aten-Ra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Οι περισσότεροι reviewers τεστάρουν με σάπιες RAM πάντως και δεν μιλάω μόνο για Intel αλλά ακόμα και στους Ryzen..Τι 5600C40 ρε μλκες να πούμε..

https://www.igorslab.de/en/amd-ryzen-9-7950x3d-gaming-and-workstation-review/3/

O igor τεστάρι 6000cl30 και με τους 2. Average 7% η διαφορά, 0% στα minimums. Kαι άντε πες η ψαλίδα κλείνει με πιο γρήγορες μνήμες, η κατάναλωση όμως - 100w παραπάνω τραβάει ο 900k στο cyberpunk 😮 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Για τα traversal δεν θα αλλάξει κάτι είναι θέμα μηχανής γραφικών. 

Ποια traversals εκεί που πας τάπα 80-100fps, βλέπεις sub 60fps και παίζει τρελό stuttering, ιδίως στο village και όχι μόνο.

Τα μικρά που και που δεν με ενδιαφέρουν, τα έχουμε συνηθίσει πλέον.

Επεξ/σία από Razor333

3 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Ποια traversals εκεί που πας τάπα 80-100fps, βλέπεις sub 60fps και παίζει τρελό stuttering, ιδίως στο village και όχι μόνο.

Τα μικρά που και που δεν με ενδιαφέρουν, τα έχουμε συνηθίσει πλέον.

Κάτι παίζει με το σύστημά σου τότε γιατί εγώ δεν έχω τέτοια, μόνο τα traversal stutters που υπάρχουν και στις κονσόλες. Για το Hogwarts Legacy λέμε σωστά ;

Τώρα είδα ότι για να δουλέψει ο 3d...πρέπει να διαβάσεις το manual. ΛΟΛ, amd lost the plot, κράζαμε τους hybrid cores της intel....Διαβάστε εδώ οδηγίες του τι πρέπει να κάνεις, 😮 

https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-9-7950x3d/5.html

7 λεπτά πριν, Herald είπε

https://www.igorslab.de/en/amd-ryzen-9-7950x3d-gaming-and-workstation-review/3/

O igor τεστάρι 6000cl30 και με τους 2. Average 7% η διαφορά, 0% στα minimums. Kαι άντε πες η ψαλίδα κλείνει με πιο γρήγορες μνήμες, η κατάναλωση όμως - 100w παραπάνω τραβάει ο 900k στο cyberpunk 😮 

Όπως και να 'χει κοιτάμε tests που γίνονται με 4090 σε 720P σωστά για να δούμε διαφορές σε CPU αλλά στην τελική όλοι με τέτοια κάρτα είναι σε 4Κ όπου ακόμα και ο 5800X3D την κρατάει μόνιμα στο 99%.

Μόνο για κάναν παλαβό που θέλει να πάρει 1080P/360/500Hz monitor είναι αυτά που θέλει να ''max-άρει'' το monitor, lol.

5 λεπτά πριν, Armoral είπε

Εγώ ήλπιζα να ανεβάσει τα lows πολύ όπως έκανε ο 5800x3d σε σχέση με τους απλούς zen3.

Εκεί θα είχε νόημα να σκεφτόσουν την αλλαγή.

Τι να αλλάξει στα low ; Όσο η κάρτα είναι στο 99% δεν αλλάζει τίποτα με καλύτερα CPU/RAM, είσαι GPU bound.

Σε simulation και mmo games οι διαφορά είναι πολύ μεγάλη,  για αυτούς που παίζουν κυρίως τέτοια παιχνίδια ακόμα σε 4κ θα δούνε πολύ μεγάλες διαφορές 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως υποψιάζεστε οι περισσότεροι, η AMD παρουσιάζει τον 3D 7800 σε κάνα 2μήνο γιατί ξεφεύγει τελείως σε απόδοση και VFM.

Οι gamers ας περιμένουν αυτόν και μόνο. Όσοι δεν θέλουν αμιγώς gaming αγοράζουν non 3D 7950/13900K άφοβα.

Επεξ/σία από this.is.elia
  • Like 4

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάτι παίζει με το σύστημά σου τότε γιατί εγώ δεν έχω τέτοια, μόνο τα traversal stutters που υπάρχουν και στις κονσόλες. Για το Hogwarts Legacy λέμε σωστά ;

Είσαι ακόμα με 3080ti?

Στο village (1440p ultra RT) δεν την τερματίζει καν ο 13900Κ, βλέπω κάτι 70-80% GPU usage και έχει έντονο stuttering, όπως και χαμηλά σχετικά fps (~60). 

Αλλού έχω 90-120fps και έχει όντως ένα μικρό traversal stuttering που και που, το οποίο οκ το τρως.

9 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Είσαι ακόμα με 3080ti?

Στο village (1440p ultra RT) δεν την τερματίζει καν ο 13900Κ, βλέπω κάτι 70-80% GPU usage και έχει έντονο stuttering, όπως και χαμηλά σχετικά fps (~60). 

Αλλού έχω 90-120fps και έχει όντως ένα μικρό traversal stuttering που και που, το οποίο οκ το τρως.

Eδώ?

Spoiler

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Είσαι ακόμα με 3080ti?

***Άκυρο μιλάς για 3080Ti ; Μήπως ξεμένεις από VRAM ; Είσαι με 16GB RAM ή 32 ;

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι τόσο βγάζει η 4090 χωρίς FG αλλά όταν λες έντονο stuttering τι εννοείς ; Μικρο-κολλήματα έχει, χοντρό stuttering σε φάση να παγώνει για 1-2 seconds η εικόνα, όχι.

1-2 πάγωμα είναι 1000-2000ms, εντάξει είπαμε, αλλά μόνο fluid δεν το λες στο village και είναι εντελώς cpu limited σε αρκετά χαμηλά fps, οπότε μένει να δούμε αν ο 7950x3d μπορεί να κάνει κάποια διαφορά εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...