Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 4 (Raphael/Genoa) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Aten-Ra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, malakudi είπε

Ποιο kit έχεις;

Έχω αυτές

Kingston Fury Beast RGB 32GB DDR5 RAM με 2 Modules (2x16GB) και Ταχύτητα 5600 για Desktop (KF556C36BBEAK2-32) | Skroutz.gr

Hynix m-die

Και αν θες να εισαι 100% για το 6000@30 με 20 ευρώ παραπάνω βγαίνουν σε 6000

Kingston Fury Beast RGB 32GB DDR5 RAM με 2 Modules (2x16GB) και Ταχύτητα 6000 για Desktop (KF560C36BBEAK2-32) | Skroutz.gr

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα ποτε επεσε στα 212 αμεσα διαθεσιμος ο 7600x? Τρομερη τιμη. Συν 175 με τις παραπανω ram που προτεινε ο retro+B650e στα 250 και εχεις τελειο σετακι και αργοτερα κουμπωνεις καναν 3D και τελος για αρκετα χρονια. 

https://www.skroutz.gr/s/37822607/AMD-Ryzen-5-7600X-4-7GHz-Επεξεργαστής-6-Πυρήνων-για-Socket-AM5-σε-Κουτί.html

Μεταξυ αυτων των μητρικων πια θα περνατε?

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 6

Τί θα γίνει με την AMD, θα ανακοινώσει ποτέ ημερομηνία διάθεσης για τους 7000X3D; Μπαίνει Φεβρουάριος και με τρώει να φτιάξω καινούριο σύστημα τώρα που πήρα την 4090.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου για 14/2

https://overclock3d.net/news/cpu_mainboard/amd_reveals_ryzen_7000_x3d_s_release_date_-_zen_4_with_a_gaming_boost/1

Επεξ/σία από Grisos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Arkin είπε

Καλα ποτε επεσε στα 212 αμεσα διαθεσιμος ο 7600x? Τρομερη τιμη. Συν 175 με τις παραπανω ram που προτεινε ο retro+B650e στα 250 και εχεις τελειο σετακι και αργοτερα κουμπωνεις καναν 3D και τελος για αρκετα χρονια. 

https://www.skroutz.gr/s/37822607/AMD-Ryzen-5-7600X-4-7GHz-Επεξεργαστής-6-Πυρήνων-για-Socket-AM5-σε-Κουτί.html

Μεταξυ αυτων των μητρικων πια θα περνατε?

Screenshot_1.png

Εγώ γιατί βλέπω τον 7600Χ από τα 250 ευρώ και πάνω ??

Εγώ θα πήγαινα στην Gigabyte

Προσωπικά θα έβαζα αλλά 30-40 ευρώ και θα πήγαινα στην παρακάτω

https://www.skroutz.gr/s/38676002/Gigabyte-B650-Aorus-Elite-AX-rev-1-x-Motherboard-ATX-με-AMD-AM5-Socket.html

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Like 1

9 ώρες πριν, hln3 είπε

MSI

Δες και tomahawk αν παίζει κοντά στην τιμή

Ναι βλεπω και tomahawk η aorus elite AX ιδια ακριβως τιμη στα 265 ειναι και οι 2. 

1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

Εγώ γιατί βλέπω τον 7600Χ από τα 250 ευρώ και πάνω ??

Εγώ θα πήγαινα στην Gigabyte

Προσωπικά θα έβαζα αλλά 30-40 ευρώ και θα πήγαινα στην παρακάτω

https://www.skroutz.gr/s/38676002/Gigabyte-B650-Aorus-Elite-AX-rev-1-x-Motherboard-ATX-με-AMD-AM5-Socket.html

212 ειχε χθες αμεσα ετοιμοπαραδοτος απο mgmanager μετα απο 1 ωρα πηγε 250. Κοιταω και αυτη που προτεινες 50 ευρω πιο ακριβη και την tomahawk και οι 2 αξιολογες μου φαινονται για την τιμη τους. 

10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κοιταω και αυτη που προτεινες 50 ευρω πιο ακριβη και την tomahawk και οι 2 αξιολογες μου φαινονται για την τιμη τους. 

Είσαι καλά ρε?

Θα πάρεις μητρική <400€? Τί είναι αυτά που λες, αν είναι δυνατόν!

Μόλις τώρα, Πέτρος είπε

Είσαι καλά ρε?

Θα πάρεις μητρική <400€? Τί είναι αυτά που λες, αν είναι δυνατόν!

Μεχρι 250 βαρια βαρια 260 δινω για μητρικη μην τρελαθουμε κιολας. 210 ο 7600+150 ram DDR 5 6000+μητρικη μεχρι 250 και τελος. Εκει στα 600 ειναι μια οκ αναβαθμιση απο 8700K που εχω και μελλοντικα κουμπωνω καποιον 3D οταν πεσουν οι τιμες. Ουτε OC με ενδιαφερει ουτε τετοια κολπα πια efficiency cpu θελω να μου δωσει ενα 2x πανω απο 8700k σε premiere pro και σε gaming να με ανεβασει λιγο τα min και ειμαστε κυριοι. Πως δεν τον χτυπησα χθες στα 212. 

• Like 1

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Μεχρι 250 βαρια βαρια 260 δινω για μητρικη μην τρελαθουμε κιολας. 210 ο 7600+150 ram DDR 5 6000+μητρικη μεχρι 250 και τελος. Εκει στα 600 ειναι μια οκ αναβαθμιση απο 8700K που εχω και μελλοντικα κουμπωνω καποιον 3D οταν πεσουν οι τιμες. Ουτε OC με ενδιαφερει ουτε τετοια κολπα πια efficiency cpu θελω να μου δωσει ενα 2x πανω απο 8700k σε premiere pro και σε gaming να με ανεβασει λιγο τα min και ειμαστε κυριοι. Πως δεν τον χτυπησα χθες στα 212. 

o 7600χ παίζει καλύτερα με auto oc με 80-90c profile. Μητρική απο τις 2 ίσως την MSI λόγο καλύτερου powerphase

• Thanks 1

42 λεπτά πριν, malakudi είπε

Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως ο 7600 είναι ακριβότερος.

Με τέτοια χαζοτερτίπια δε θα πάει μακριά η AMD.

Δεν νομίζω ότι ευθύνεται η AMD για αυτό αλλά οι resellers 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Daredevil είπε

o 7600χ παίζει καλύτερα με auto oc με 80-90c profile. Μητρική απο τις 2 ίσως την MSI λόγο καλύτερου powerphase

Για σκετο 7600 η σκετο 7700 σκεφτομουν αλλα βλεπω οι Χ ειναι πιο κατω σε τιμες αυτο κυριως γιατι εχουν καιρο και εχουν φαει price drop ενω οι απλοι ως νεοι δεν μπορουν να τους ριξουν και καλα. Θα πεσουν πιο κατω προφανως σε 2-3 μηνες να παλιωσουν λιγακι. Με OC δεν θελω να παιξω θελω εναν κρυο και ησυχο cpu να στηριξει αψογα την 6800xt κυριως στα min fps που εκει λιγακι τρωει τα ζορια ο 8700k μιας και σε average τα παει περιφημα. Για MSI tomahawk κοιταω και εγω κυριως λογο VRMs που θα στηριξουν πιο ευκολα εναν μεγαλυτερο CPU μελλοντικα. 

Βλεπω εδω σαν overall προτεινουν την AX και την tomahawk σαν high end B650. 

https://tech4gamers.com/best-b650-motherboard/

Επεξ/σία από Arkin

Μόλις τώρα, Daredevil είπε

ε αυτό σου λέω οι Χ με auto oc και profile 80-90c είναι πιο κρύοι. Δεν είναι και κάτι τραγικό να το κανεις 2-3 clicks κάνεις με το amd ryzen master

Εννοεις πιο κρυοι απο τα απλα μοντελα? Οχι πειραζω αρκετα το bios και οτι παρω με UV θα παιξω δεν θα κατσω με 90αρια βαθμους ουτε για αστειο ας χασω ενα 5% σε performance για 30% κατω θερμοκρασιες και ρευμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...