Armoral Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 49 λεπτά πριν, Grisos είπε Το σίγουρο είναι οτι θα το δικαιούσαι βασικά όχι ότι θα το πάρεις χωρίς να χυθεί αίμα. Δεν πρόκειται να χυθεί κανένα αίμα. Τώρα αν ο καθένας περιμένει να το πάρει σε δύο ημέρες, δε γίνονται έτσι τα πράγματα δυστυχώς και αυτό έχει να κάνει και με την AMD φαντάζομαι. Έχω πάρει κωδικό για 3080 από Πλαίσιο (Cod) όταν αγόρασα 3070 μόνο και μόνο γιατί είχαν ένα μπανεράκι επάνω στην ιστοσελίδα της 3070 που μιλούσε για μία προσφορά που είχε λήξει (αν πατούσες επάνω της και διάβαζες τους όρους το έλεγε καθαρά). Παρά το γεγονός αυτό μου έστειλαν κωδικό μετά από 2 - 3 υπενθυμίσεις τηλεφωνικά που κανονικά δεν είχα το δικαίωμα να πάρω αφού ήταν για άλλο προϊόν. 14 λεπτά πριν, ShooterX είπε Το άλλο σίγουρο είναι επίσης οτι αν αγοράσεις απο plaisio είναι σαν να το πληρώνεις το game με τις τιμές που έχει..🤣 Όταν είναι σε προσφορά όχι. Αγοράζεις όταν πρέπει όχι πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, ShooterX είπε Το άλλο σίγουρο είναι επίσης οτι αν αγοράσεις απο plaisio είναι σαν να το πληρώνεις το game με τις τιμές που έχει..🤣 χαχαχα σωστός, μας διέφυγε. Μη σου πω και 2 Games. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Αυτά τα προγράμματα είναι ανοησίες. Μπορούσε η AMD και η κάθε AMD που θέλει να δίνει δώρα, να έχει ένα site να καταχωρείς το S/N σου, να ανεβάζεις και φωτογραφία της απόδειξης αγοράς, και να μην εμπλέκεται κανένα κατάστημα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για το πλαισιο ναι , εχω ακουσει οτι σε ζοριζει μεχρι να παρεις τον κωδικο για τα "free" games, παντως το mindfactory.de απο το οποιο πηρα τον επεξεργαστη, κατευθειαν μαζι με την παραγγελια μου εδωσαν τον κωδικο που χρειαζομουν για να τσιμπησω το uncharted απο την amd και μάλιστα το ενεργοποιησα με τον προηγουμενο επεξεργαστη(5700x), χωρις καν να τον περιμενω να ερθει.. Έτσι γινονται οι δουλειες. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από xartemporas 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το δεύτερο μέρος με τις X670E. edit: Δυστυχώς δεν έχει τεστ απόδοσης με τα RAM timings που είχε για τις X670. Οπότε αδιάφορο video. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από malakudi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 https://videocardz.com/newz/amd-ryzen-9-7900x-is-now-cheaper-than-7900-non-x-at-microcenter-and-still-comes-with-free-32gb-memory 🥳 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, hln3 είπε https://videocardz.com/newz/amd-ryzen-9-7900x-is-now-cheaper-than-7900-non-x-at-microcenter-and-still-comes-with-free-32gb-memory 🥳 Να δούμε πως θα το δεχθούν όσοι πήγαν τις προηγούμενες μέρες σε απλό 7900 για να γλυτώσουν λίγα χρήματα για ram και gpu... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Eloy είπε Να δούμε πως θα το δεχθούν όσοι πήγαν τις προηγούμενες μέρες σε απλό 7900 για να γλυτώσουν λίγα χρήματα για ram και gpu... Για ποιους απευθύνεσαι ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, Eloy είπε Να δούμε πως θα το δεχθούν όσοι πήγαν τις προηγούμενες μέρες σε απλό 7900 για να γλυτώσουν λίγα χρήματα για ram και gpu... Το bundle με τα 7900Χ + 32GB DDR5 υπάρχει εδώ και καιρό. Άρα μια χαρά θα το πήραν οι 0 άνθρωποι που θα ήθελαν να γλυτώσουν χρήματα για RAM γιατί πολύ απλά θα πήραν τον 7900Χ αφού μαζί με τη RAM ήταν ήδη σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Τώρα ακόμα περισσότερο βέβαια. Αλλά εσένα τι σε κόφτει για το πως θα το δεχτούν; Κοινωνιολόγος ή ψυχολόγος είσαι; 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, kkatzos είπε Το bundle με τα 7900Χ + 32GB DDR5 υπάρχει εδώ και καιρό. Άρα μια χαρά θα το πήραν οι 0 άνθρωποι που θα ήθελαν να γλυτώσουν χρήματα για RAM γιατί πολύ απλά θα πήραν τον 7900Χ αφού μαζί με τη RAM ήταν ήδη σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Τώρα ακόμα περισσότερο βέβαια. Αλλά εσένα τι σε κόφτει για το πως θα το δεχτούν; Κοινωνιολόγος ή ψυχολόγος είσαι; 🤣 Και εγω θα ηθελα να μαθω τι σημαινει "πως θα το δεχτουν". Δηλαδή θα γίνει επανάσταση; Θα ξεσηκωθεί ο κόσμος; Πορείες, διαδηλώσεις; Τι να εννοεί ο ποιητής; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Πόσο μάλλον που μιλάμε για το MC στις ΗΠΑ, όχι για μια γενική κατάσταση/προσφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Τι είναι καλύτερο για AMD, EXPO 6000 CL30 ή XMP 6400 CL32; EXPO 6400 δε φαίνεται να υπάρχει. Έχω ψηθεί για 7950X, και μάλλον θα δώσω τα χρήματά μου στην Asrock αυτή τη φορά που έχει τη ποιο οικονομική X670E και στο VRM test του HWU έχει και πολύ καλά νούμερα. Φοβάμαι λίγο το BIOS support της Asrock αλλά ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, malakudi είπε Τι είναι καλύτερο για AMD, EXPO 6000 CL30 ή XMP 6400 CL32; EXPO 6400 δε φαίνεται να υπάρχει. Έχω ψηθεί για 7950X, και μάλλον θα δώσω τα χρήματά μου στην Asrock αυτή τη φορά που έχει τη ποιο οικονομική X670E και στο VRM test του HWU έχει και πολύ καλά νούμερα. Φοβάμαι λίγο το BIOS support της Asrock αλλά ΟΚ. Να φοβάσαι τα ΒΙΟΣ της Asrock, όχι το ΒΙΟS support. Πριν λίγες μέρες έβγαλε το 20ο (περίπου) για την Χ370 μου (όπως και για σχεδόν όλες τις Χ370, Β350 της), με τις τελευταίες "εξελίξεις" (καλύτερη υποστήριξη/συμβατότητα με τις ADA). Στο αρχικό σου ερώτημα, θα έλεγα όσες μπορούν με tuning να πάνε πιο ψηλά...μήπως και θα "κάτσεις" στο έτοιμο προφίλ εσύ? Ψάξε λίγο για αναφορές για τα αντίστοιχα σετάκια, να δεις τί έχουν καταφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, malakudi είπε Τι είναι καλύτερο για AMD, EXPO 6000 CL30 ή XMP 6400 CL32; EXPO 6400 δε φαίνεται να υπάρχει. Έχω ψηθεί για 7950X, και μάλλον θα δώσω τα χρήματά μου στην Asrock αυτή τη φορά που έχει τη ποιο οικονομική X670E και στο VRM test του HWU έχει και πολύ καλά νούμερα. Φοβάμαι λίγο το BIOS support της Asrock αλλά ΟΚ. Δεν έχει σημασία αν είναι xmp ή expo. Απλά μην δώσεις λεφτά για 6400. Ο memory controller πεφτει στο 1/2 πάνω από τα 6000. Καλύτερα 6000@30. Εμένα με rgb και στα 157 ευρώ αυτή την στιγμή, παίζουν 6000@30-36-36-76 με 1.35v 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δεν έχει σημασία αν είναι xmp ή expo. Απλά μην δώσεις λεφτά για 6400. Ο memory controller πεφτει στο 1/2 πάνω από τα 6000. Καλύτερα 6000@30. Εμένα με rgb και στα 157 ευρώ αυτή την στιγμή, παίζουν 6000@30-36-36-76 με 1.35v Ποιο kit έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα