leros2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, hln3 είπε Όταν θα αθροίσεις το κόστος apu + mobo + ddr5 και δεις οτι με τα ιδια χρήματα παίρνεις 5600Χ + b450 + 6700 XT Ίσως να αλλάξεις γνώμη και πως θα το μεταφέρει? Η έννοια του deskmini αυτή είναι... Δεν πιάνει χώρο και μεταφέρετε εύκολα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε και πως θα το μεταφέρει? Η έννοια του deskmini αυτή είναι... Δεν πιάνει χώρο και μεταφέρετε εύκολα να κατσει σπιτι του να παιξει ,οριστε μαθαμε τωρα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε και πως θα το μεταφέρει? Η έννοια του deskmini αυτή είναι... Δεν πιάνει χώρο και μεταφέρετε εύκολα Αν μιλάμε για επιδόσεις 6400, υπάρχει και single slot low profile RX 6400... και αν πας σε dual slot single fan έχει και 3060... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, hln3 είπε Αν μιλάμε για επιδόσεις 6400, υπάρχει και single slot low profile RX 6400... και αν πας σε dual slot single fan έχει και 3060... 15 x 15 πόντους είναι όλο όλο βρε... Δεν υπάρχει σύγκριση η φορητότητα του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, hln3 είπε Όταν θα αθροίσεις το κόστος apu + mobo + ddr5 και δεις οτι με τα ιδια χρήματα παίρνεις 5600Χ + b450 + 6700 XT Ίσως να αλλάξεις γνώμη Μιλάει για tiny pc (ίσως λίγο πιο μεγάλο απο Intel NUC στο μέγεθος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Θα βάλει σελοτειπ και θα φτιάξει χερούλι όπως κάνουμε στα δέματα. Γιατί είστε αρνητικοί ρε παιδί μου 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, hln3 είπε Αν μιλάμε για επιδόσεις 6400, υπάρχει και single slot low profile RX 6400... και αν πας σε dual slot single fan έχει και 3060... Για να καταλάβουμε γιατί μιλάμε.... Αν καταφέρουν να έχουν επιδόσεις 7700Χ, με κάρτα γραφικών 6400 +, είναι ένα πλήρες σύστημα. Το συστήματακι τρέχει solidworks .... παρεμπιπτόντως και φυσάει με την Vega, χωρίς να καταναλώνει, χωρίς να πιάνει χώρο, χωρίς να στερείται επεξεργαστικής ισχύος, το αντίθετο. Εν τω μεταξύ, η μη απαίτηση για DGPU, δίνει χώρο για δύο NVME. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από adtakhs 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, adtakhs είπε Για να καταλάβουμε γιατί μιλάμε.... Αν καταφέρουν να έχουν επιδόσεις 7700Χ, με κάρτα γραφικών 6400 +, είναι ένα πλήρες σύστημα. Το συστήματακι τρέχει solidworks .... παρεμπιπτόντως και φυσάει με την Vega, χωρίς να καταναλώνει, χωρίς να πιάνει χώρο, χωρίς να στερείται επεξεργαστικής ισχύος, το αντίθετο. Εν τω μεταξύ, η μη απαίτηση για DGPU, δίνει χώρο για δύο NVME. Τι mobo είναι αυτό; Φαίνεται μικρότερο και από itx, αν βλέπω καλά έχει sodimm? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, Razor333 είπε Τι mobo είναι αυτό; Φαίνεται μικρότερο και από itx, αν βλέπω καλά έχει sodimm? https://www.asrock.com/nettop/AMD/DeskMini X300 Series/index.asp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Ωραία η φωτό με την κούπα αλλά για να δουλέψει χρειάζεται οθόνη, πληκτρολόγιο, mouse, τροφοδοσία ρεύματος ... Για όποιον χρειάζεται φορητότητα ένα laptop είναι καλύτερη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, hln3 είπε Ωραία η φωτό με την κούπα αλλά για να δουλέψει χρειάζεται οθόνη, πληκτρολόγιο, mouse, τροφοδοσία ρεύματος ... Για όποιον χρειάζεται φορητότητα ένα laptop είναι καλύτερη λύση. Όταν μεταφέρεις το deskmini μεταξύ εργασίας και οικιας , έχεις οθόνη στο γραφείο και στο σπίτι. Τα φορητά δεν μπορούν να πιάσουν τις επιδόσεις του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, adtakhs είπε Όταν μεταφέρεις το deskmini μεταξύ εργασίας και οικιας , έχεις οθόνη στο γραφείο και στο σπίτι. Τα φορητά δεν μπορούν να πιάσουν τις επιδόσεις του. Νομίζω ότι αυτά τα κουτιά είναι μικρά για να τα τοποθετείς πάνω στο γραφείο (ή δίπλα ή από κάτω) και να μην πιάνουν χώρο, όχι για να τα παίρνεις μαζί σου. Εμένα πχ μου αρέσουν τα NUC, ακόμα πιο μικρά και καλαίσθητα, αν και είναι μάλλον ακριβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, kirileman είπε Νομίζω ότι αυτά τα κουτιά είναι μικρά για να τα τοποθετείς πάνω στο γραφείο (ή δίπλα ή από κάτω) και να μην πιάνουν χώρο, όχι για να τα παίρνεις μαζί σου. Εμένα πχ μου αρέσουν τα NUC, ακόμα πιο μικρά και καλαίσθητα, αν και είναι μάλλον ακριβά. Δηλαδή επάνω έχει ταμπελακι που λεει "use it only on one place" Θα μας τρελάνετε ρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δηλαδή επάνω έχει ταμπελακι που λεει "use it only on one place" Θα μας τρελάνετε ρε παιδιά; Ναι, δεν το ήξερες; Υπάρχει και σχετικός νόμος (ο οποίος προβλέπει πολύ βαριές ποινές για τους παραβάτες). Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, kirileman είπε Ναι, δεν το ήξερες; Υπάρχει και σχετικός νόμος (ο οποίος προβλέπει πολύ βαριές ποινές για τους παραβάτες). Θέλω να πιστεύω πως καταλαβαίνεις ότι με αυτό κοροϊδεύεις αυτό που είπες και όχι αυτό που είπα εγώ. Ξεμένετε από επιχειρήματα καμιά φορά και μετά λέτε ότι να ναι. Μέχρι και use cases απορρίπτετε έτσι γιατί απλά... Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα