hln3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Grisos είπε Αν κρίνω από τις φθηνές b650, έχει να πέσει γέλιο με τις Α620. Με 150 ευρώ θα σου έχει επιπλέον modules a la DIY. Αν θες ας πουμε on board audio θα σου πουλαει kit με το chip μαζί με κολλητήρι μιας χρήσης και οδηγίες. Όπως είναι αυτή τη στιγμή οι τιμές στο ΑΜ5, δεν έχει νοήμα να κοιτάς τα entry lvl όταν λίγο παραπάνω υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 13 ώρες πριν, Arkin είπε Επιτελους Cheaper AMD AM5 motherboards are finally coming, Gigabyte/ASUS A620 spotted https://videocardz.com/newz/cheaper-amd-am5-motherboards-are-finally-coming-gigabyte-asus-a620-spotted Θα αστειεύεσαι φαντάζομαι (με το "επιτέλους"). Η AMD υποσχέθηκε B650 "from 125$", όχι A620. Το A620 είναι για μητρικές των 70-80$ κανονικά. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, malakudi είπε Θα αστειεύεσαι φαντάζομαι (με το "επιτέλους"). Η AMD υποσχέθηκε B650 "from 125$", όχι A620. Το A620 είναι για μητρικές των 70-80$ κανονικά. Το κακό είναι ότι δεν είπαν για Β650 αλλά για ΑΜ5 γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Το κακό είναι ότι δεν είπαν για Β650 αλλά για ΑΜ5 γενικά. Όχι φίλε μου, τα slide έδειχναν X670, X670E, B650, B650E. ΔΕΝ έδειχναν A620. Ντροπή σας να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Δεν υπάρχει καμία μητρική στα 125$. 160$ είναι το φθηνότερο στο newegg (micro-atx) ενώ το πιο φθηνό ATX θέλει 200$! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, malakudi είπε Όχι φίλε μου, τα slide έδειχναν X670, X670E, B650, B650E. ΔΕΝ έδειχναν A620. Ντροπή σας να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Δεν υπάρχει καμία μητρική στα 125$. 160$ είναι το φθηνότερο στο newegg (micro-atx) ενώ το πιο φθηνό ATX θέλει 200$! Παίδες να διαβάζεται ποιο ήρεμα τι γραφεί ο καθένας εδώ μέσα, δεν δικαιολογώ τίποτα, ισα ισα είπα ότι είναι κακό το ότι δεν είπαν για 125 USD για τις Β650 αλλά γενικά για το ΑΜ5 socket. Και να προσθέσω ότι τα 125 USD στο slide αναφέρονται στην ΑΜ5 πλατφόρμα και όχι στα slide με τις μητρικές , φαίνεται ξεκάθαρα στο slide Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από Aten-Ra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Πάντως από Intel μεριά η κατάσταση είναι χειρότερη, για να βρεις καλό atx ξεκλείδωτο πρέπει να πας στα 300 ευρώ, για καλό mitx ακόμα παραπάνω... AMD είναι περίπου 100 ευρώ κάτω. Μόνο κάποια b760 σώζουν λίγο την κατάσταση στους μπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Παίδες να διαβάζεται ποιο ήρεμα τι γραφεί ο καθένας εδώ μέσα, δεν δικαιολογώ τίποτα, ισα ισα είπα ότι είναι κακό το ότι δεν είπαν για 125 USD για τις Β650 αλλά γενικά για το ΑΜ5 socket. Και να προσθέσω ότι τα 125 USD στο slide αναφέρονται στην ΑΜ5 πλατφόρμα και όχι στα slide με τις μητρικές , φαίνεται ξεκάθαρα στο slide Το slide ήταν σε μια παρουσίαση που η λέξη Α620 δεν υπήρχε πουθενά. Αν βγουν και ισχυριστούν πως "συγνώμη, εννοούσαμε τις A620 για 125$" θα είναι για φτύσιμο. Και μόνο που υιοθετείς αυτό το υποθετικό αφήγημα, είναι απαράδεκτο. Αν δε το υιοθετείς, τότε γιατί το αναφέρεις; Μητρική A620 να πάρει η Λίζα και να τη βάλει εκεί που ξέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, malakudi είπε Το slide ήταν σε μια παρουσίαση που η λέξη Α620 δεν υπήρχε πουθενά. Αν βγουν και ισχυριστούν πως "συγνώμη, εννοούσαμε τις A620 για 125$" θα είναι για φτύσιμο. Και μόνο που υιοθετείς αυτό το υποθετικό αφήγημα, είναι απαράδεκτο. Αν δε το υιοθετείς, τότε γιατί το αναφέρεις; Μητρική A620 να πάρει η Λίζα και να τη βάλει εκεί που ξέρει. Πάμε πάλι, εγώ απλά είπα ότι τα 125 USD αναφέρονται στην πλατφόρμα ΑΜ5 και όχι σε Chipset, αυτό έδειξε η ίδια η AMD στα slide. Δεν υιοθέτησα τίποτα, απλά αναφέρω τι έδειξε η AMD. Και το είπα από την αρχή ότι το κακό είναι ότι δεν αναφέρει σε ποιο chipset θα είναι τα 125 USD αλλά γράφουν στο slide μόνο για την ΑΜ5 πλατφόρμα. Τώρα αν όντως είναι για το Α620 τότε όπως είπες μπορούν να το βάλουν εκεί που ξέρουν. Προσωπικά τα έχω πάρει και με τους δυο, θέλω να κάνω upgrade κάποια στιγμή και με τις σημερινές τιμές και στους δυο δεν το κόβω να κάνω. Ο ένας ζητάει 350 ευρώ για 6-core (13600K) και ο άλλος το έχει γ….σει με τις μητρικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, xartemporas είπε Συγνώμη για το offtopic σχόλιό μου. Ποιες "low-end discreet GPUs"; Τις GT1030 και RX550 που ξέχασαν να τις ανανεώσουν με νέα μοντέλα (επίσης ξέχασαν να επαναφέρουν τις τιμές τους κάτω από τα 100(€, $ whatever)! Δεν νομίζω να εννοούν τις (τιμολογιακά = sub100) "low-end" GT730, R5 230! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, TopCLR είπε Συγνώμη για το offtopic σχόλιό μου. Ποιες "low-end discreet GPUs"; Τις GT1030 και RX550 που ξέχασαν να τις ανανεώσουν με νέα μοντέλα (επίσης ξέχασαν να επαναφέρουν τις τιμές τους κάτω από τα 100(€, $ whatever)! Δεν νομίζω να εννοούν τις (τιμολογιακά = sub100) "low-end" GT730, R5 230! 9 teraflop = περίπου η απόδοση του xsx ή ps5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Ο μόνος τρόπος να βγουν τόσο δυνατά igpu είναι να έχουν power management αλά mobile/κονσόλες καθώς δε θα μπορούν να είναι wide λόγω die space/socket. Που σημαίνει ότι όταν η igpu χτυπάει 3+ Ghz για να πιάσει αυτά τα tflop η cpu θα πηγαίνει 2-2.5 Ghz base clock και τούμπαλιν. Επίσης θα πρέπει να έχουν και imc που να αντέχει DDR5 στα 8/9/10 Ghz γιατί θα παίζει και από εκεί τρελή μπουκάλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, ilos είπε Ο μόνος τρόπος να βγουν τόσο δυνατά igpu είναι να έχουν power management αλά mobile/κονσόλες καθώς δε θα μπορούν να είναι wide λόγω die space/socket. Που σημαίνει ότι όταν η igpu χτυπάει 3+ Ghz για να πιάσει αυτά τα tflop η cpu θα πηγαίνει 2-2.5 Ghz base clock και τούμπαλιν. Επίσης θα πρέπει να έχουν και imc που να αντέχει DDR5 στα 8/9/10 Ghz γιατί θα παίζει και από εκεί τρελή μπουκάλα. Η 780Μ θα είναι 10% με 20% επάνω από την σημερινή 680M η οποία είναι κοντά στην RX6400 σε επιδόσεις. Με λίγα λόγια σαν το XBOX Series S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, xartemporas είπε Εγώ ξέρω πώς αγόρασα το DESKMINI X300 με τον 5700G , 32Gb ram 3200 2x NVME , το κουβαλάω στο γραφείο από το σπίτι, και μέσα σε μόλις μία εβδομάδα έχουν πέσει πέντε ακόμα παραγγελίες από συναδέλφους για το ίδιο combo. Μακάρι να βγει το συγκεκριμένο APU, θα το αγοράσω από την πρώτη μέρα με το νέο deskmini που θα βγει από Μάρτη. Ανάσταση θα είναι. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από adtakhs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, adtakhs είπε Εγώ ξέρω πώς αγόρασα το DESKMINI X300 με τον 5700G , 32Gb ram 3200 2x NVME , το κουβαλάω στο γραφείο από το σπίτι, και μέσα σε μόλις μία εβδομάδα έχουν πέσει πέντε ακόμα παραγγελίες από συναδέλφους για το ίδιο combo. Μακάρι να βγει το συγκεκριμένο APU, θα το αγοράσω από την πρώτη μέρα με το νέο deskmini που θα βγει από Μάρτη. Ανάσταση θα είναι. Όταν θα αθροίσεις το κόστος apu + mobo + ddr5 και δεις οτι με τα ιδια χρήματα παίρνεις 5600Χ + b450 + 6700 XT Ίσως να αλλάξεις γνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα