Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 4 (Raphael/Genoa) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Aten-Ra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για αυτούς που κράζουν όσους πήραν ήδη 7xxx ότι χάσανε κάτσετε να δούμε πρώτα τιμές για 7900 και 7950 3d. μην πούνε τίποτα 1000e / 800e. γιατί αν ο 7950x έχει 550 ευρώ και ο 7950x3d έχει 1000 ευρώ ενώ δεν κερδίζει σε όλα τα bench ίσως δεν πάει τόσο καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Παιδιά τελικά το νήμα αυτό δεν είναι για να συζητάμε για τους επεξεργαστές αλλά για το ποιος έκανε την καλύτερη και την σωστότερη επιλογή ώστε να την πει στους όλους. Προσωπικά αυτό βλέπω πίσω από τα γραπτά όλων μας και νομίζω το ίδιο σε κάθε αντίστοιχο νήμα.

Κάτι σαν ολυμπιακός-παναθηναϊκός έχει καταντήσει.

Για τους επεξεργαστές συζητάμε. Ποιος την είπε σε ποιον? Δεν καταλαβαίνω αυτά τα ανούσια δακρυβρεχτα σχόλια. Πραγματικα

20 χρόνια amd αγοράζουμε και είπες να μπεις να πεις την ανουσιοτητα σου

Ορισμένοι νομίζετε ότι θα μας πείτε και τι θα πούμε. Ένα σχόλιο να μην είναι όπως σας αρέσει αρχίζετε 

14 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Εγώ πάντως τα κλαίω που πήρα 7900x... τι θα κάνω τώρα πείτε μου
🤪

Εγώ προσωπικά αν τον είχα πάρει στα 700 φεύγα θα "έκλαιγα" όταν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει πέσει 200plus και η amd τον επανακυκλοφορουσε. 

• Like 1

4 λεπτά πριν, billeiros είπε

Για τους επεξεργαστές συζητάμε. Ποιος την είπε σε ποιον? Δεν καταλαβαίνω αυτά τα ανούσια δακρυβρεχτα σχόλια. Πραγματικα

20 χρόνια amd αγοράζουμε και είπες να μπεις να πεις την ανουσιοτητα σου

Ορισμένοι νομίζετε ότι θα μας πείτε και τι θα πούμε. Ένα σχόλιο να μην είναι όπως σας αρέσει αρχίζετε 

Ναι ακριβώς αυτό είπα να κάνω....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billeiros είπε

Αυτά είδα και πήγα σε Intel μετά από πολύ καιρό. Plug n play χωρίς reboot κ με uv μάλιστα. 

Και πήρες φθηνή μητρική δλδ σε intel?

Plug n play πιάνεται με ht on ή off ? 

Plug n play αλλά να είσαι θες δεν θες με win11, γιατί στα 10αρια δεν ήταν και τόσο plug n play

Και οι 2 είναι ΓΤΠΚ, προχειρότητες, beta testing, μονό η τιμολόγηση είναι plug n cry    

Επεξ/σία από leros2004

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Plug n play αλλά να είσαι θες δεν θες με win11, γιατί στα 10αρια δεν ήταν και τόσο plug n play

Και οι 2 είναι ΓΤΠΚ, προχειρότητες, beta testing, μονό η τιμολόγηση είναι plug n cry    

Να σου πω εγώ γιατί τα λέει. Είναι στο νήμα για να "συζητήσει" για επεξεργαστές αλλά και για να μας πει εμμέσως, πλην σαφώς, πόσο έξυπνα σκέφθηκε και δεν την πάτησε όπως οι υπόλοιποι. Τι σχέση έχει η συζήτηση για επεξεργαστές με το τι προτίμησε αυτός; Ρητορικό. Όλοι ξέρουμε καμία. Απλά ήθελε να μας το πει και να χαρεί. Και επίσης μας λέει και τι συναισθήματα θα πρέπει να έχουμε. Ότι θα πρέπει να κλαίμε. Και αυτό σχετικό με τη συζήτηση για επεξεργαστές amd κατα τον κύριο αυτόν.

Επεξ/σία από Retromaniac

29 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Εγώ πάντως τα κλαίω που πήρα 7900x... τι θα κάνω τώρα πείτε μου
🤪

Και γώ τον σφραγισμένο 7600Χ που μου βγήκε 50 ευρώ με την πώληση του 3600.

Λογικα θα υπάρχει X3D stock στην Ελλάδα σε λογικές τιμές 🤪

Όποιος αγοράζει day 1 δεν νομίζω να κλαίει τίποτα, ξέρει τι κάνει. Οι περισσότεροι περιμένουν να πέσουν οι τιμές και μετά αγοράζουν. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για αυτούς που αγόρασαν 13900Κ και νόμιζαν ότι θα έχουν το ταχύτερο Gaming CPU μέσα στο 23 αλλά σε δυο μήνες θα χάνουν και από τον 7800Χ3D.

• Like 1
  • Thanks 1

29 λεπτά πριν, billeiros είπε

Εγώ προσωπικά αν τον είχα πάρει στα 700 φεύγα θα "έκλαιγα" όταν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει πέσει 200plus και η amd τον επανακυκλοφορουσε

850 πήγε μαζί με master πριν 2 μήνες + πώληση παλιού hw... ούτε τώρα που έχουν πέσει δεν τα βρίσκεις τόσο 

• Like 1

33 λεπτά πριν, leros2004 είπε

370 ευρώ έδωσα για την Prime z790a όταν αντίστοιχη  αξιόλογη για amd η οποία είχε αυτά που ήθελα ξεκινούσε από 600.windows 11  έχω και κανένα πρόβλημα δε συνάντησα με ht on. Για ποιο λόγο να το κλείσω?? Και μάλιστα είναι πολύ πιο κρύος από τον 5950 που ειχα παίζοντας με -0,1 ταση με μέγιστη κατανάλωση τα 184 watt και τους 74 βαθμούς Κελσίου σε CB23. Αλλά οκ εγώ προφανώς δεν ξερω. Εγώ σε κανέναν δε θέλω να φλεξαρω την επιλογή μου. Δεν είμαι τέτοιος τύπος. 7000 ήθελα να πάρω αλλά με απογοητευσαν. Αλλά με όλο το συμπαθειο δε μπορείτε ορισμένοι να φιμωσετε κανέναν επειδή δε σας αρέσει ο αντίλογος και οι αλήθειες. Αντε συνεχίστε τώρα 

21 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για αυτούς που αγόρασαν 13900Κ και νόμιζαν ότι θα έχουν το ταχύτερο Gaming CPU μέσα στο 23 αλλά σε δυο μήνες θα χάνουν και από τον 7800Χ3D.

Μακάρι να γίνει αυτό που λες αλλά εγώ προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι. Σε κάνα dota και cs μπορει

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, billeiros είπε

370 ευρώ έδωσα για την Prime z790a όταν αντίστοιχη  αξιόλογη για amd η οποία είχε αυτά που ήθελα ξεκινούσε από 600.windows 11  έχω και κανένα πρόβλημα δε συνάντησα με ht on. Για ποιο λόγο να το κλείσω?? Και μάλιστα είναι πολύ πιο κρύος από τον 5950 που ειχα παίζοντας με -0,1 ταση με μέγιστη κατανάλωση τα 184 watt και τους 74 βαθμούς Κελσίου σε CB23. Αλλά οκ εγώ προφανώς δεν ξερω. Εγώ σε κανέναν δε θέλω να φλεξαρω την επιλογή μου. Δεν είμαι τέτοιος τύπος. 7000 ήθελα να πάρω αλλά με απογοητευσαν. Αλλά με όλο το συμπαθειο δε μπορείτε ορισμένοι να φιμωσετε κανέναν επειδή δε σας αρέσει ο αντίλογος και οι αλήθειες. Αντε συνεχίστε τώρα 

Δηλαδή το να λες σε κάποιον ότι θα πρεπε να κλαίει είναι αντίλογος; Μου αρέσει που δεν σου αρέσουν τα δακρυβρεχτα ανούσια  σχόλια. Το δικό σου όλο ουσία και "αντίλογος".

Επεξ/σία από Retromaniac

1 ώρα πριν, billeiros είπε

Εγώ ξέρω ότι όποιος πήρε πριν κάνα δυο μήνες 7000 από amd κλαίει τα λεφτά του τώρα. Και όχι μόνο αυτό. Έβγαλε δυνατότερα cpu κιόλας  μέσα ένα εξάμηνο. . Κερασάκι στην τούρτα οι εξωφρενικές τιμές των μητρικών. Αυτά είδα και πήγα σε Intel μετά από πολύ καιρό. Plug n play χωρίς reboot κ με uv μάλιστα. 

To ότι θα βγουν οι 3D και οι non-X ήταν ψιλογνωστό. Δεν νομίζω ότι αιφνιδιάστηκε κανείς

Μόλις τώρα, hln3 είπε

To ότι θα βγουν οι 3D και οι non-X ήταν ψιλογνωστό. Δεν νομίζω ότι αιφνιδιάστηκε κανείς

Παντού το λέγανε για τους 3d. Aνατρεξε πίσω να το διαπιστώσεις ιδίοις ομμασι. Κάνεις μεγάλο λαθος

6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

+10% στο CP 2077 μόνο ; Νομίζω πάλι πίσω από 13th σ' αυτό το παιχνίδι.

Flra7wVaMAI9rRO?format=png&name=900x900

Για τον 5800Χ3D vs 7800X3D που ο δεύτερος έχει χαμηλά ρολόγια.

Οι 7950Χ3D δεν θα παίζουν σε χαμηλά ρολόγια.

6 λεπτά πριν, billeiros είπε

370 ευρώ έδωσα για την Prime z790a όταν αντίστοιχη  αξιόλογη για amd η οποία είχε αυτά που ήθελα ξεκινούσε από 600.

Κάτσε λίγο... οι μητρικές στο ΑΜ5 έχουν γενικά καλύτερη τιμολόγηση σε σχέση με Z790 αντίστοιχων specs, τι ακριβώς δεν βρίσκεις;

1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Παντού το λέγανε για τους 3d. Aνατρεξε πίσω να το διαπιστώσεις ιδίοις ομμασι. Κάνεις μεγάλο λαθος

Και εγώ αυτό λέω, όλοι ξέραμε πως θα βγούνε οι 3D. Όποιος πήρε ήδη AM5 δεν αιφνιδιάστηκε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δηλαδή το να λες σε κάποιον ότι θα πρεπε να κλαίει είναι αντίλογος; Μου αρέσει που δεν σου αρέσουν και τα δακρυβρεχτα σχόλια. 

Αν η σύγκριση amd με intel cpus εσένα σου δημιουργεί αυτόματα τον παραλληλισμό "οσφπ  vs παο" έχεις θέμα να ξέρεις. 2 εταιρίες βγάζουν cpus. Με τι να τους συγκρίνουμε δλδ για να μη σε προβληματισουμε? Με φούρνους μικροκυμάτων? 

Μεταφορικά εννοούμε το κλάμα. Μη λαικιζεις πιάνοντας λέξεις όπως θες κ  τις τραβάς από το μαλλιά. Δλδ εσένα σου άρεσε αυτό που έκανε η amd?  Δεν απαξιωσε οσους την προτίμησαν?? 

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...