billeiros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Τι εννοείς ?? Εγώ βλέπω από Φλεβάρη να έχει φτηνές μητρικές στο ΑΜ5, φτηνά CPU 65W TDP και η πλατφόρμα ήδη να έχει αναβάθμιση σε 3D που θα επεκταθεί και σε ΖΕΝ5. Άρα γιατί στα ίδια λεφτά να πας σε Intel Gen 13 ??? Εγώ βλέπω πάλι πωλήσεις της amd στον πάτο. Ειδικά τους 7000 μόνο στο ράφι τους βλέπεις. Τώρα αν για σένα ήταν μονόδρομος η amd πέρσι για την πλειονότητα του αγοραστικό κοινού πραγματικά απορώ. Μακάρι να ναι δυνατοί οι 3d αλλά να μιλάμε με γεγονότα και όχι να πετάμε έτσι απλα flamebait σχολια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, billeiros είπε Εγώ βλέπω πάλι πωλήσεις της amd στον πάτο. Ειδικά τους 7000 μόνο στο ράφι τους βλέπεις. Τώρα αν για σένα ήταν μονόδρομος η amd πέρσι για την πλειονότητα του αγοραστικό κοινού πραγματικά απορώ. Μακάρι να ναι δυνατοί οι 3d αλλά να μιλάμε με γεγονότα και όχι να πετάμε έτσι απλα flamebait σχολια Από Φλεβάρη είπα θα είναι πάλι μονόδρομος για Gaming σύστημα, δεν μίλησα για πέρσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Από Φλεβάρη είπα θα είναι πάλι μονόδρομος για Gaming σύστημα, δεν μίλησα για πέρσι Είπες θα ναι πάλι μονόδρομος φέτος. Ήταν πέρσι? Το πάλι εμπεριέχει κ μια δόση συνέχειας ξερεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με λιγα λογια αυτος που πηρε zen4 day one και δεν περιμενε χαμενος θα βγει. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, billeiros είπε Είπες θα ναι πάλι μονόδρομος φέτος. Ήταν πέρσι? Το πάλι εμπεριέχει κ μια δόση συνέχειας ξερεις OK μπορεί να μην το έθεσα όπως το ήθελα. 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Με λιγα λογια αυτος που πηρε zen4 και δεν περιμενε χαμενος θα βγει. Δεν νομίζω, δεν θα έχουν χαμηλές τιμές οι 3D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε OK μπορεί να μην το έθεσα όπως το ήθελα. Δεν νομίζω, δεν θα έχουν χαμηλές τιμές οι 3D. Γτ μωρε και εσυ ειχαν χαμηλες οι zen4 οταν βγηκαν? Για εμενα οποιος δεν εχει κανει ακομα αναβαθμιση και θελει καλυτερα να περιμενει κατα το πασχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Armoral είπε ...Εδώ βλέπεις ότι πείθει κόσμο να περιμένει και να αγοράσει τα προϊόντα της εταιρίας παρουσιάζοντας με αυτοπεποίθηση συγκριτικά πλεονεκτήματα, τουλάχιστον όσον αφορά την παρουσίαση. Όχι Up to 1.7x και τα σχετικά που είδαμε στο τμήμα των GPU. Oχι, δεν δουλεύουν έτσι οι εταιρίες τέτοιου μεγέθους... Δεν θέλουν να περιμένεις, θέλουν σήμερα να μπείς στην ιστοσελίδα και να πατήσεις buy it... Αλλά για κάποιο λόγο η amd εξακολουθεί να τα κάνει όλα στραβά... Αντί να ξεκινήσει με 3d, και να συνεχίσει με απλούς x το κάνει ανάποδα με αποτέλεσμα να μένουν απούλητοι οι απλοί γιατί όλοι περιμένουν να δουν τι κάνουν οι 3d (οι οποίοι δεν αργούν και πολύ να έρθουν)...Aποτέλεσμα είναι οι απελπισμένες μειώσεις τιμών σε κάποια SKUs που βλέπουμε κάθε 2-3 βδομάδες... Δείτε τι γλυκά κι ωραία το φέρνει και μας τον πιάνει η intel... Βγάζει τους K και όσοι θέλουν πέφτουν με τα μούτρα γιατί ξέρουν οτι σίγουρα θα είναι οι καλύτεροι της σειράς. Οσοι δεν μπορούν, περιμένουν κανα τρίμηνο και είτε μαζεύουν και καταφέρνουν ν'αγοράσουν K, είτε αγοράζουν φθηνότερα το ξεστοκάρισμα της προηγούμενης γενιάς, είτε έρχεται η δεύτερη κυκλοφορία και παίρνουν έναν non-K. Δεν σε αφήνει να έχεις το χρήμα στο χέρι και να περιμένεις - χάνει λεφτά η ίδια έτσι. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από Eloy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Γτ μωρε και εσυ ειχαν χαμηλες οι zen4 οταν βγηκαν? Για εμενα οποιος δεν εχει κανει ακομα αναβαθμιση και θελει καλυτερα να περιμενει κατα το πασχα Απλά λέω ότι σήμερα έχουν οκ τιμές. Κοίτα και σήμερα να πάρεις έναν ΖΕΝ4 δεν είσαι χαμένος επειδή θα βγουν οι 3D σε δυο μήνες, πολύ απλά γιατί θα είναι ακριβότεροι. Τώρα αν λες για τα ακόμα φτηνότερα μοντέλα των 65W, οκ θα χάσεις κάνα 50ρικο σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Εγώ ξέρω ότι όποιος πήρε πριν κάνα δυο μήνες 7000 από amd κλαίει τα λεφτά του τώρα. Και όχι μόνο αυτό. Έβγαλε δυνατότερα cpu κιόλας μέσα ένα εξάμηνο. . Κερασάκι στην τούρτα οι εξωφρενικές τιμές των μητρικών. Αυτά είδα και πήγα σε Intel μετά από πολύ καιρό. Plug n play χωρίς reboot κ με uv μάλιστα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, billeiros είπε Εγώ ξέρω ότι όποιος πήρε πριν κάνα δυο μήνες 7000 από amd κλαίει τα λεφτά του τώρα. Και όχι μόνο αυτό. Έβγαλε δυνατότερα cpu κιόλας μέσα ένα εξάμηνο. . Κερασάκι στην τούρτα οι εξωφρενικές τιμές των μητρικών. Αυτά είδα και πήγα σε Intel μετά από πολύ καιρό. Plug n play χωρίς reboot κ με uv μάλιστα. Πλήρωσαν πολλά και χάνουν δραματικά στην αξία μεταπώλησης - αλλά είναι για άλλη συζήτηση αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Εδώ λέει ότι θα έχουν ξεκλείδωτο pbo-co, 1.4V cap (πολύ μεγάλο limit, δεν είναι κάποιος ιδιαίτερος περιορισμός) και λογικά cap στο ρολόι του 3Dccd. Οπότε έχουν ξεκλείδωτο tuning, very nice. https://www.tomshardware.com/news/amd-unveils-three-ryzen-7000x3d-v-cache-chips-three-new-65w-non-x-cpus-too 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε Τι εννοείς ?? Εγώ βλέπω από Φλεβάρη να έχει φτηνές μητρικές στο ΑΜ5, φτηνά CPU 65W TDP και η πλατφόρμα ήδη να έχει αναβάθμιση σε 3D που θα επεκταθεί και σε ΖΕΝ5. Άρα γιατί στα ίδια λεφτά να πας σε Intel Gen 13 ??? Από τις τιμές που είδαμε (και δεν είδαμε στους 3D) συν την εμφάνιση των "non-X ZEN4" εκτιμώ ότι το low budget (που είναι και η πλειοψηφία) το σπρώχνει σε ΖΕΝ3 τους οποίους βλέπω να κρατάει καιρό ακόμη. Και γιατί όχι, παραμένει άκρως ανταγωνιστική σαν πλατφόρμα και από πωλήσεις τα πάει εξαιρετικά. Αυτά περί αποτυχίας της AMD σε πωλήσεις τα διαβάζεις μόνο εδώ. Tα στοιχεία άλλα λένε: Τα margins της AMD της επιτρέπουν να ορίζει εκείνη πλέον τη διαμόρφωση τιμών (πως αλλάζουν οι καιροί). Η δε INTEL μετά και την ακύρωση του Meteor Lake στο desktop αναμένεται να έχει ένα πολύ δύσκολο 2023 - σε όλα τα segments (από client έως Server). Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από TR-909 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, TR-909 είπε Από τις τιμές που είδαμε (και δεν είδαμε στους 3D) συν την εμφάνιση των "non-X ZEN4" εκτιμώ ότι το low budget (που είναι και η πλειοψηφία) το σπρώχνει σε ΖΕΝ3 τους οποίους βλέπω να κρατάει καιρό ακόμη. Και γιατί όχι, παραμένει άκρως ανταγωνιστική σαν πλατφόρμα και από πωλήσεις τα πάει εξαιρετικά. Αυτά περί αποτυχίας της AMD σε πωλήσεις τα διαβάζεις μόνο εδώ. Tα στοιχεία άλλα λένε: Τα margins της AMD της επιτρέπουν να ορίζει εκείνη πλέον τη διαμόρφωση τιμών (πως αλλάζουν οι καιροί). Η δε INTEL μετά και την ακύρωση του Meteor Lake στο desktop αναμένεται να έχει ένα πολύ δύσκολο 2023 - σε όλα τα segments (από client έως Server). Μόνο ο 3d άξιζε πέρυσι σαν αγορά. Επίσης το mindfactory δεν αποτελεί δείκτη πωλήσεων της παγκόσμιας αγοράς. 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από billeiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Παιδιά τελικά το νήμα αυτό δεν είναι για να συζητάμε για τους επεξεργαστές αλλά για το ποιος έκανε την καλύτερη και την σωστότερη επιλογή ώστε να την πει στους όλους. Προσωπικά αυτό βλέπω πίσω από τα γραπτά όλων μας και νομίζω το ίδιο σε κάθε αντίστοιχο νήμα. Κάτι σαν ολυμπιακός-παναθηναϊκός έχει καταντήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως τα κλαίω που πήρα 7900x... τι θα κάνω τώρα πείτε μου 🤪 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από godslayerxp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα