noFEARgr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δεν προκειται να βγει τωρα , στην καλυτερη κατα το καλοκαιρι το κοβω εγω, Καποιο tease βλεπω να κανουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Για τώρα τον Γενάρη λένε οι φήμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DionGR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Ηρθε ο 7600Χ σε συνδυασμο με την Arctic Freezer II 240. Είτε 94c σε CPU benchmark ειναι νορμαλ, είτε έχω λούσει κάτι πολυ άσχημα μετά απο τόσα build... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, DionGR είπε Ηρθε ο 7600Χ σε συνδυασμο με την Arctic Freezer II 240. Είτε 94c σε CPU benchmark ειναι νορμαλ, είτε έχω λούσει κάτι πολυ άσχημα μετά απο τόσα build... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jcb.gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 η νέα γενιά ποιο πολλή σε φούρνο φέρνει παρά σε επεξεργαστή και η μπλε τα ίδια χαλια και χειρότερα ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, DionGR είπε Ηρθε ο 7600Χ σε συνδυασμο με την Arctic Freezer II 240. Είτε 94c σε CPU benchmark ειναι νορμαλ, είτε έχω λούσει κάτι πολυ άσχημα μετά απο τόσα build... Ο επεξεργαστής όσο τον ταΐζεις με καλύτερη ψυκτρα τόσο πιο υψηλά θα χρονίζει κρατώντας την θερμοκρασία κάπου στους 95c. Δεν θα ρίχνει τα temps, αλλά θα ανεβάζει συχνότητα - επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, adtakhs είπε Ο επεξεργαστής όσο τον ταΐζεις με καλύτερη ψυκτρα τόσο πιο υψηλά θα χρονίζει κρατώντας την θερμοκρασία κάπου στους 95c. Δεν θα ρίχνει τα temps, αλλά θα ανεβάζει συχνότητα - επιδόσεις. Αν τον βάλεις στην κατάψυξη δηλαδή θα φτάσει 7-8ghz? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μπορείς πάντα να ρίξεις το ppt θυσιάζοντας λίγες επιδόσεις για αρκετά καλύτερες θερμοκρασίες, όπως βολεύεται ο καθένας. Θεωρητικά οι 95C θεωρούνται νορμάλ για την amd... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Τι γράφετε ρε παλικάρια; Αυτά περί 95C ισχύουν για τους μεγάλους. Ο 7600Χ με καλή ψύξη θα έπρεπε να έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, DionGR είπε Ηρθε ο 7600Χ σε συνδυασμο με την Arctic Freezer II 240. Είτε 94c σε CPU benchmark ειναι νορμαλ, είτε έχω λούσει κάτι πολυ άσχημα μετά απο τόσα build... Εξαρτάται το bench. Γίνε λίγο πιο αναλυτικός. 94c εντωμεταξύ είναι η θερμοκρασία που ξεκινάει να κόβει άρα για να το αξιολογήσεις σωστά πρέπει να συγκρίνεις το σκορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DionGR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Εξαρτάται το bench. Γίνε λίγο πιο αναλυτικός. 94c εντωμεταξύ είναι η θερμοκρασία που ξεκινάει να κόβει άρα για να το αξιολογήσεις σωστά πρέπει να συγκρίνεις το σκορ. Εχεις δικιο. Εχω 1-2 χρονια να ασχοληθω με benchmarking/OCing και τα εχω ξεχασει. Δεν ηταν καν σε CPU specific stress test τυπου prime95, ηταν στο 3DMark Time Spy (non-4k). Οταν μπηκε το CPU test χτυπησε 94 βαθμους. Τα ειδα ολα. Εντωμεταξυ online υπαρχει οτι ναναι πληροφορια. Αλλοι λενε οτι ειναι οκ, αλλοι λενε οτι δεν ειναι οκ. Το γενικο που διαβασα ειναι οτι 90-100 ειναι το οριο, ομως με τοσο καλο cooler γιατι να βρισκομαι τοσο κοντα στο οριο, οεο; 8 ώρες πριν, hln3 είπε Αυτη η CPU ομως εχει 75W υψηλοτερο TDP και επισης τρεχει σε αλλα κλοκια με αλλους πυρηνες. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από DionGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, DionGR είπε Εχεις δικιο. Εχω 1-2 χρονια να ασχοληθω με benchmarking/OCing και τα εχω ξεχασει. Δεν ηταν καν σε CPU specific stress test τυπου prime95, ηταν στο 3DMark Time Spy (non-4k). Οταν μπηκε το CPU test χτυπησε 94 βαθμους. Τα ειδα ολα. Εντωμεταξυ online υπαρχει οτι ναναι πληροφορια. Αλλοι λενε οτι ειναι οκ, αλλοι λενε οτι δεν ειναι οκ. Το γενικο που διαβασα ειναι οτι 90-100 ειναι το οριο, ομως με τοσο καλο cooler γιατι να βρισκομαι τοσο κοντα στο οριο, οεο; Γιατι το πρόβλημα ειναι στο μικρο μεγεθος του ccd, μικρη επιφανεια απαγωγης = δύσκολη ψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, DionGR είπε Αυτη η CPU ομως εχει 75W υψηλοτερο TDP και επισης τρεχει σε αλλα κλοκια με αλλους πυρηνες. Ε και; Ίδια αρχιτεκτονική είναι, τα safe temps δεν αλλάζουν. Αν για κάποιο λόγο δεν σου αρέσει βάζεις είτε eco mode είτε δικά σου thermal limits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DionGR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Herald είπε Γιατι το πρόβλημα ειναι στο μικρο μεγεθος του ccd, μικρη επιφανεια απαγωγης = δύσκολη ψυξη. Ναι το διαβασα αυτο, και οντως το τσιπακι ειναι μικρο. Ομως η ερωτηση ειναι, και ξερω οτι εχω κουρασει ομως ειναι δυσκολο να το χωνεψω, ειναι φυσιολογικο να τρεχει στους 95c τοσο ευκολα με τετοια ψυξη σε ενα οχι τοσο βαρυ benchmark; Σε αυτο δεν μπορω να καταληξω οσο το ψαχνω. Δηλαδη θα παιζω παιχνιδι και θα αραζει στους 75-85c; Μόλις τώρα, hln3 είπε Ε και; Ίδια αρχιτεκτονική είναι, τα safe temps δεν αλλάζουν. Αν για κάποιο λόγο δεν σου αρέσει βάζεις είτε eco mode είτε δικά σου thermal limits Θα το ψαξω παραπανω με το eco mode γιατι το ειχα υποψιν, απλα για την ωρα προσπαθω να καταλαβω εαν οντως ειναι ΟΚ για το τσιπακι να τρεχει συστηματικα σε τετοιες θερμοκρασιες. Ουτως η αλλως στους επεξεργαστες μου κανω undervolt και OC, απλα εχω χαθει λιγο με τα PBO και με αυτα στον συγκεκριμενο. Κατι για PBO Advanced με +25 η -25 διαβαζα. Επίσης κάτι άκυρο. Το afterburner δεν βγαζει CPU temps. Το HWInfo μια βγαζει και μια δεν βγαζει. Διαβασα οτι ειναι γενικα προβλημα αυτο (ισως φταιει η μητρικη;). Εαν το εχει ψαξει κανεις περαιτερω ας μου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα