Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 4 (Raphael/Genoa) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Aten-Ra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/12/2022 στις 7:09 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Στο μεταξύ οι μητρικές έχουν ξεφύγει για τα καλά..Η Hero που κάποτε είχε 300 πλέον πήγε στα 800..Γελοίοι εντελώς.

Ε, μα το future-proof πληρώνεις...

27013.jpg

3 ώρες πριν, AlexandrosKle είπε

Ναι, αλλά οι non-Χ για κάποιες μέρες - μέχρι να ξαναρίξει τις τιμές η amd - θα είναι απο 10 μέχρι και 20 δολλάρια φθηνότεροι απο τους Χ...  Σίγουρη επιτυχία..

Πιστεύω όμως οτι θα έπρεπε παράλληλα να κυκλοφορήσουν κι έναν 5800ΧΤ 3D.

image.png.41e0532e7433dd2f57bb322a741b30ad.png

Επεξ/σία από Eloy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Eloy είπε

Ε, μα το future-proof πληρώνεις...

27013.jpg

Ναι, αλλά οι non-Χ για κάποιες μέρες - μέχρι να ξαναρίξει τις τιμές η amd - θα είναι απο 10 μέχρι και 20 δολλάρια φθηνότεροι απο τους Χ...  Σίγουρη επιτυχία..

Πιστεύω όμως οτι θα έπρεπε παράλληλα να κυκλοφορήσουν κι έναν 5800ΧΤ 3D.

image.png.41e0532e7433dd2f57bb322a741b30ad.png

και εδω το future -proof πληρωνεις ε? 😛

https://www.skroutz.gr/s/38442875/Asus-ROG-Maximus-Z790-Hero-Motherboard-ATX-με-Intel-1700-Socket.html

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Υπάρχουν πέντε συγκεκριμένα άτομα, που σε οποιοδήποτε θέμα έχει να κάνει με την AMD, μπαίνουν μέσα και το κάνουν κ@λος.

Τι κι αν ισχύει η ίδια κατάσταση σε κάθε πλατφόρμα,  μόνο στο θέμα της AMD έχουνε να κατακρίνουν.

Πρέπει να επιλυφθούν οι moderators, μπας και καθαρίσει λίγο η κατάσταση, γιατί βλέπω σε μικρό χρονικό διάστημα να μένει το forum με αυτά τα πέντε συγκεκριμένα άτομα. 

Εγώ προσωπικά το έχω σαν αρχή. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένο hardware, αν δεν με ενδιαφέρει το υλικό , δεν ασχολούμαι.

Γιατί αν ασχοληθώ θα μειώσω την αξία του νήματος που κάποιος συμφορουμίτης στηρίζεται σε αυτό για την επιλογή του, ή την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 11

Απογοητευτικές οι τιμές αν ισχύουν, επίσης τα cooler δεν λένε και πολλά, ειδικά το stealth στον 7600...
Το μόνο καλό είναι πως είδαμε ήδη να ρίχνουν τις τιμές στους Χ, μπορεί να γίνει γρήγορα το ίδιο και στούς νέους.

Ο 7700 επρεπε να ειναι στα 299 msrp να γινει χαμος. Αν και αρκετοι αναμενουν τους 3D οι οποιοι οκ θα δινουν πονο σε gaming αλλα οι τιμες θα ειναι 100% αλμυρες στην αρχη. 

1 ώρα πριν, adtakhs είπε

Υπάρχουν πέντε συγκεκριμένα άτομα, που σε οποιοδήποτε θέμα έχει να κάνει με την AMD, μπαίνουν μέσα και το κάνουν κ@λος.

Τι κι αν ισχύει η ίδια κατάσταση σε κάθε πλατφόρμα,  μόνο στο θέμα της AMD έχουνε να κατακρίνουν.

Πρέπει να επιλυφθούν οι moderators, μπας και καθαρίσει λίγο η κατάσταση, γιατί βλέπω σε μικρό χρονικό διάστημα να μένει το forum με αυτά τα πέντε συγκεκριμένα άτομα. 

Εγώ προσωπικά το έχω σαν αρχή. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένο hardware, αν δεν με ενδιαφέρει το υλικό , δεν ασχολούμαι.

Γιατί αν ασχοληθώ θα μειώσω την αξία του νήματος που κάποιος συμφορουμίτης στηρίζεται σε αυτό για την επιλογή του, ή την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Λογικό να συμβαίνει στα θέματα της amd, αφού συνήθως στα θέματα της amd διαβάζες φανφάρες. Δεν θα δείς σε θέμα της intel κάποιος να γράφει ότι ο 12100 είναι πιο γρήγορος του 7950x, σε θέμα της amd όμως θα διαβάσεις ότι ο 7600 είναι πιο γρήγορος από 13900k (oh yeah, γράφτηκε ουκ ολίγες φορές). Ε οπότε οι λογικά σκεπτόμενοι άνθρωποι θα απαντήσουν και θα γίνει το θέμα μύλος.

2 ώρες πριν, adtakhs είπε

ignore list... αν και δεν λύνει όλα τα προβλήματα, αφού πολλοί μπαίνουν στη διαδικασία να τους απαντήσουν με παράθεση και αναγκαστικά τους "βλέπουμε"

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, adtakhs είπε

Eννοείς οτι αυτό - αν γίνεται - γίνεται μονόπλευρα ? - Διότι αναφέρεσαι ρητά για "οποιοδήποτε θέμα έχει να κάνει με την AMD"... Δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή σου να γίνεται - αν γίνεται - το ίδιο απο την άλλη πλευρά γιατί θα είχες διαμαρτυρηθεί και γι'αυτούς... Σωστά ?

Επεξ/σία από Eloy

Ειμαι πολυ περιεργος για τους zen 4 3d . Αν και δε με ενδιαφερουν σαν αγορα τουλαχιστον για καμια 2ετια :P

Το κυριο σημειο μου με ενδιαφερει ειναι πως οι zen4 3d θα αποφυγουν τη παγιδα να καταστρεψουν σε gaming τους μη 3d - zen 5 . Ναι οκ οι zen 5 μπορει να αργησουν αλλα οποτε κ να κυκλοφορησουν οι zen 4 3d θα πωλουνται ακομα προφανως 

Τωρα με τον 5800 3d οποιος εχει ηδη am4 πολυ πιθανον να μη τα αλλαζε ολα για zen 5 ετσι κι αλλιως ειτε κυκλοφορουσε ο 3d ειτε οχι (η δικια μου περιπτωση )

Απο την αλλη οποιος δεν εχει αμ4  , ε δεν εχει νοημα να αγορασει αμ4 με 58003d παει am5 ή intel , οποτε καπως ισορροπει το πραγμα .

Στο zen4 3d / zen5 δε παιζουν αυτα τα σεναρια ομως 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...