Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 4 (Raphael/Genoa) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Aten-Ra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Όχι έλεγες ότι ειναι 5-6 μετά την διαίρεση με τα watt.

Κολοκύθια θα παίξουμε? Οντως 5-6 ηταν, το εκανα 10% γιατι δεν εχει σημασια, αυτα ειναι ψιχουλα. 

Αν δεν σου κανει κοπο τρεξε και στα 50w τώρα που βρήκες πως γινεται νσ έχουμε και στα πολυ χαμηλά εναν μπουσουλα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Herald είπε

Στα 65 και τα 50

Έτσι είναι το καρβουνι σου 50-65w κάτι κάνει αλλά δεν κάνει τίποτα τιμολογιακά, στα142w σου ρίχνει Χ2 ο 5950Χ και στα 300w είσαι κατηγορία ζεν1. 

• Like 1

4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Απλά για να θυμίσω για προσωπικές επιθέσεις και αξιοπρέπεια...

Αυτο ειναι προσωπική επιθεση? 👀

Αφου ο ιδιος έγραψες οτι κυριολεκτικα - ψαχνεις την επιλογή στο bios... Ρε δεν πατε καλα

Μόλις τώρα, Herald είπε

Κολοκύθια θα παίξουμε? Οντως 5-6 ηταν, το εκανα 10% γιατι δεν εχει σημασια, αυτα ειναι ψιχουλα. 

Αν δεν σου κανει κοπο τρεξε και στα 50w τώρα που βρήκες πως γινεται νσ έχουμε και στα πολυ χαμηλά εναν μπουσουλα

Ναι αλλά σου έτρεξα και στα 65 και τελικά είναι 9.5. Δεν πάνε γραμμικά να κάνεις απλά μια αναγωγή που έκανες. Για αυτό δεν ήταν ούτε 5 εξαρχής, γιατί τα 2 watt διαφορά δεν είχαν καμία ουσία.

1 λεπτό πριν, nick0lis είπε

Έτσι είναι το καρβουνι σου 50-65w κάτι κάνει αλλά δεν κάνει τίποτα τιμολογιακά, στα142w σου ρίχνει Χ2 ο 5950Χ και στα 300w είσαι κατηγορία ζεν1. 

Τοσο καιρο για psofia cores γράφεις, ανασκολοπισμος πεφτει μεταξυ zen 3 και ald. Πλεον αποδεδειγμενα. Αντε γεια. 

• Sad 1

1 ώρα πριν, malakudi είπε

Αυτό αν γίνει θα είναι πολύ καλό, αλλά δε το βλέπω. Μία φήμη από τον Ιούνιο είναι, θα είχε υπάρξει κι άλλη πληροφόρηση από τότε αν ίσχυε.

Υπομονή θα κάνουμε μέχρι το 23, κάτι θα ανακοινώσουν.

• Like 1
  • Sad 1

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Αυτο ειναι προσωπική επιθεση? 👀

Αφου ο ιδιος έγραψες οτι κυριολεκτικα - ψαχνεις την επιλογή στο bios... Ρε δεν πατε καλα

Μας έχεις για μικρά παιδιά; Ξεκάθαρα ειρωνικό και υποννοείς ότι επίτηδες δεν βάζω και λέω ψέμματα γιατί έχω δει τα νούμερα. Το είπες και σε άλλο ποστ πιο ξεκάθαρα εξάλλου.

Ρε φίλε κράτα λίγο αξιοπρέπεια και πες ναι κοροίδευα αλλά τελικά είχα άδικο.

• Like 1

4 λεπτά πριν, Herald είπε

Όχι δεν πρόκειται να κάνω άλλες "ανταλλαγές απόψεων μαζί" σε χαιρετώ γιατί ο χρόνος μου μπορεί να μην είναι τόσο πολύτιμος αλλά δεν έχει πέσει και τόσο χαμηλά η αξία του.

1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Μας έχεις για μικρά παιδιά; Ξεκάθαρα ειρωνικό και υποννοείς ότι επίτηδες δεν βάζω και λέω ψέμματα γιατί έχω δει τα νούμερα. Το είπες και σε άλλο ποστ πιο ξεκάθαρα εξάλλου.

Ρε φίλε κράτα λίγο αξιοπρέπεια και πες ναι κοροίδευα αλλά τελικά είχα άδικο.

Σε τι ειχα αδικο? Οτι εχω πει, δικαιώνομαι πανηγυρικα. 

Ald >>>>> zen 3

Rlp >>>> zen 4 

8+8 >>> 7700x 

Με αυτα διαφωνούν atenra και nickolis, και τελικα σε ολα δικιο ειχα 😝

14 λεπτά πριν, Herald είπε

Σε τι ειχα αδικο? Οτι εχω πει, δικαιώνομαι πανηγυρικα. 

300w Ald ===zen1

300w Rlp === zen1

8+8 <<<<7700x 

Με αυτά τελικα σε ολα δικιο ειχα 😝

Εγώ θα συμφωνήσω 

9 λεπτά πριν, nick0lis είπε

Εγώ θα συμφωνήσω 

Οσο και να κοπανιεσαι και να τρολλαρις, τα νουμερα ειναι αμείλικτα. Κερνανε τσαγακι, psofio cores > keroZEN cores. 

• Sad 1

19 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

@nick0lis @Herald πανάθεμα σας δεν ξέρω τι θα κάνατε ο ένας χωρίς τον άλλο... τέτοια σχέση αγάπης μίσους δεν έχω ξαναδεί!

Ουτε αγαπη ούτε μισος. Αδιαφορια, απλα τα ψέμματα ειμαι υποχρεωμένος να τα διορθώνω απο οπου και αν προερχονται. Ειπαμε, τεχνολογικό forum, πρέπει να υπάρχει σωστη πληροφορηση. 

• Like 1
  • Sad 1

4 λεπτά πριν, Herald είπε

Ουτε αγαπη ούτε μισος. Αδιαφορια, απλα τα ψέμματα ειμαι υποχρεωμένος να τα διορθώνω απο οπου και αν προερχονται. Ειπαμε, τεχνολογικό forum, πρέπει να υπάρχει σωστη πληροφορηση. 

duty_calls.png

Ξεκόλα ρε συ @Herald . Δεν έχει νόημα να απαντάτε σε κάθε post που διαφωνείτε. Γράφεις μια δυο φορές την άποψή σου, τέλος.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...