Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Όχι έλεγες ότι ειναι 5-6 μετά την διαίρεση με τα watt. Κολοκύθια θα παίξουμε? Οντως 5-6 ηταν, το εκανα 10% γιατι δεν εχει σημασια, αυτα ειναι ψιχουλα. Αν δεν σου κανει κοπο τρεξε και στα 50w τώρα που βρήκες πως γινεται νσ έχουμε και στα πολυ χαμηλά εναν μπουσουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Στα 65 και τα 50 Έτσι είναι το καρβουνι σου 50-65w κάτι κάνει αλλά δεν κάνει τίποτα τιμολογιακά, στα142w σου ρίχνει Χ2 ο 5950Χ και στα 300w είσαι κατηγορία ζεν1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Απλά για να θυμίσω για προσωπικές επιθέσεις και αξιοπρέπεια... Αυτο ειναι προσωπική επιθεση? 👀 Αφου ο ιδιος έγραψες οτι κυριολεκτικα - ψαχνεις την επιλογή στο bios... Ρε δεν πατε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Herald είπε Κολοκύθια θα παίξουμε? Οντως 5-6 ηταν, το εκανα 10% γιατι δεν εχει σημασια, αυτα ειναι ψιχουλα. Αν δεν σου κανει κοπο τρεξε και στα 50w τώρα που βρήκες πως γινεται νσ έχουμε και στα πολυ χαμηλά εναν μπουσουλα Ναι αλλά σου έτρεξα και στα 65 και τελικά είναι 9.5. Δεν πάνε γραμμικά να κάνεις απλά μια αναγωγή που έκανες. Για αυτό δεν ήταν ούτε 5 εξαρχής, γιατί τα 2 watt διαφορά δεν είχαν καμία ουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, nick0lis είπε Έτσι είναι το καρβουνι σου 50-65w κάτι κάνει αλλά δεν κάνει τίποτα τιμολογιακά, στα142w σου ρίχνει Χ2 ο 5950Χ και στα 300w είσαι κατηγορία ζεν1. Τοσο καιρο για psofia cores γράφεις, ανασκολοπισμος πεφτει μεταξυ zen 3 και ald. Πλεον αποδεδειγμενα. Αντε γεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, malakudi είπε Αυτό αν γίνει θα είναι πολύ καλό, αλλά δε το βλέπω. Μία φήμη από τον Ιούνιο είναι, θα είχε υπάρξει κι άλλη πληροφόρηση από τότε αν ίσχυε. Υπομονή θα κάνουμε μέχρι το 23, κάτι θα ανακοινώσουν. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Herald είπε Αυτο ειναι προσωπική επιθεση? 👀 Αφου ο ιδιος έγραψες οτι κυριολεκτικα - ψαχνεις την επιλογή στο bios... Ρε δεν πατε καλα Μας έχεις για μικρά παιδιά; Ξεκάθαρα ειρωνικό και υποννοείς ότι επίτηδες δεν βάζω και λέω ψέμματα γιατί έχω δει τα νούμερα. Το είπες και σε άλλο ποστ πιο ξεκάθαρα εξάλλου. Ρε φίλε κράτα λίγο αξιοπρέπεια και πες ναι κοροίδευα αλλά τελικά είχα άδικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Ερώτηση πριν με ταπεινωσεις περαιτερω, τα RPL psofio cores που τα κοβεις, Μας έχεις ζαλίσει 🤫 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Herald είπε Αν δεν σου κανει κοπο τρεξε και στα 50w τώρα που βρήκες πως γινεται νσ έχουμε και στα πολυ χαμηλά εναν μπουσουλα Όχι δεν πρόκειται να κάνω άλλες "ανταλλαγές απόψεων μαζί" σε χαιρετώ γιατί ο χρόνος μου μπορεί να μην είναι τόσο πολύτιμος αλλά δεν έχει πέσει και τόσο χαμηλά η αξία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Μας έχεις για μικρά παιδιά; Ξεκάθαρα ειρωνικό και υποννοείς ότι επίτηδες δεν βάζω και λέω ψέμματα γιατί έχω δει τα νούμερα. Το είπες και σε άλλο ποστ πιο ξεκάθαρα εξάλλου. Ρε φίλε κράτα λίγο αξιοπρέπεια και πες ναι κοροίδευα αλλά τελικά είχα άδικο. Σε τι ειχα αδικο? Οτι εχω πει, δικαιώνομαι πανηγυρικα. Ald >>>>> zen 3 Rlp >>>> zen 4 8+8 >>> 7700x Με αυτα διαφωνούν atenra και nickolis, και τελικα σε ολα δικιο ειχα 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, Herald είπε Σε τι ειχα αδικο? Οτι εχω πει, δικαιώνομαι πανηγυρικα. 300w Ald ===zen1 300w Rlp === zen1 8+8 <<<<7700x Με αυτά τελικα σε ολα δικιο ειχα 😝 Εγώ θα συμφωνήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, nick0lis είπε Εγώ θα συμφωνήσω Οσο και να κοπανιεσαι και να τρολλαρις, τα νουμερα ειναι αμείλικτα. Κερνανε τσαγακι, psofio cores > keroZEN cores. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 @nick0lis @Herald πανάθεμα σας δεν ξέρω τι θα κάνατε ο ένας χωρίς τον άλλο... τέτοια σχέση αγάπης μίσους δεν έχω ξαναδεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Tambas91 είπε @nick0lis @Herald πανάθεμα σας δεν ξέρω τι θα κάνατε ο ένας χωρίς τον άλλο... τέτοια σχέση αγάπης μίσους δεν έχω ξαναδεί! Ουτε αγαπη ούτε μισος. Αδιαφορια, απλα τα ψέμματα ειμαι υποχρεωμένος να τα διορθώνω απο οπου και αν προερχονται. Ειπαμε, τεχνολογικό forum, πρέπει να υπάρχει σωστη πληροφορηση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Herald είπε Ουτε αγαπη ούτε μισος. Αδιαφορια, απλα τα ψέμματα ειμαι υποχρεωμένος να τα διορθώνω απο οπου και αν προερχονται. Ειπαμε, τεχνολογικό forum, πρέπει να υπάρχει σωστη πληροφορηση. Ξεκόλα ρε συ @Herald . Δεν έχει νόημα να απαντάτε σε κάθε post που διαφωνείτε. Γράφεις μια δυο φορές την άποψή σου, τέλος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα