Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, nick0lis είπε Στα 6nm το I/O die αυτή την φορά ddr4. Μια έξυπνη κίνηση της AMD στις τιμές των μητρικών AM5. Δυστυχώς μονόδρομος οι ακριβές μητρικές και οι ακριβές ddr5 στην ιντελ μήπως και πιάσει κανά νουμερακι στα μετρό προγράμματα σε unlimited power. Το ειδαμε το unlimited, με τον παππου στα 65w και τους μισους πυρηνες off ο αλλος ψαχνει ακομα την επιλογή στο bios😂😂 1 1
nick0lis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Herald είπε με τον παππου στα 65w Κάνε πρώτα stable τον παππού 🤭 1
Retromaniac Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Herald είπε Το ειδαμε το unlimited, με τον παππου στα 65w και τους μισους πυρηνες off ο αλλος ψαχνει ακομα την επιλογή στο bios😂😂 Άσε ρε φίλε. Έφαγες ήτα κανονική και στα 110 και στα 130. Προσπαθείς από κάπου να πιαστείς επαναλαμβάνοντας τις ίδιες βλακείες. Εξάλλου είδαμε από το hwinfo ότι πια τραβάει μόνο 9.5 watt το sock. Σταμάτα να τρολλαρεις λοιπόν για να μπορούν να σε παίρνουν σοβαρά οι άλλοι και όχι να κάνεις σαν 5χρονο. 1
Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Retromaniac είπε Άσε ρε φίλε. Έφαγες ήτα κανονική και στα 110 και στα 130. Προσπαθείς από κάπου να πιαστείς επαναλαμβάνοντας τις ίδιες βλακείες. Εξάλλου είδαμε από το hwinfo ότι πια τραβάει μόνο 9.5 watt το sock. Σταμάτα να τρολλαρεις λοιπόν για να μπορούν να σε παίρνουν σοβαρά οι άλλοι και όχι να κάνεις σαν 5χρονο. Σου ειπα, 11% ειναι η διαφορα στα 110w με ald cores. Στα 65 και τα 50 δεν τολμας να ανεβασεις νουμερα. Οποιος εχει λειτουργικο εγκέφαλο καταλαβαινει οτι Rpl >> zen 4 cores σε efficiency. Μην λέμε τα ιδια καθε φορα 5 λεπτά πριν, nick0lis είπε Κάνε πρώτα stable τον παππού 🤭 Και unstable οδοστρωτήρας περναει 🤣 1
malakudi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nick0lis είπε AMD Zen 4 for Socket AM4 Πανωλεθρία στο Μιλάνο 🤭 Έρχονται και οι 3D στα 8/12/16 cores zen4 Αυτό αν γίνει θα είναι πολύ καλό, αλλά δε το βλέπω. Μία φήμη από τον Ιούνιο είναι, θα είχε υπάρξει κι άλλη πληροφόρηση από τότε αν ίσχυε.
Retromaniac Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Herald είπε Σου ειπα, 11% ειναι η διαφορα στα 110w με ald cores. Στα 65 και τα 50 δεν τολμας να ανεβασεις νουμερα. Οποιος εχει λειτουργικο εγκέφαλο καταλαβαινει οτι Rpl >> zen 4 cores σε efficiency. Μην λέμε τα ιδια καθε φορα Και unstable οδοστρωτήρας περναει 🤣 Το έχω βρει απο χθες, αλλά πριν το βρω μου είχες πει δεν πειράζει να μην ανεβάσω. Σε πίστεψα αλλά εσύ το χρησιμοποίησες για τρολάρισμα. Καλύτερα όμως γιατί εκτέθηκες περισσότερο και θα ταπεινωθείς περισσότερο. Πάρε τώρα ένα να έχεις και δεν έχω ψάξει ακόμη πόσο μπορεί να σηκώσει σε ταχύτητα. Θα ανεβάσω και άλλο σε λίγο. 43c, 67w, 18194. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από Retromaniac 2
Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Το έχω βρει απο χθες, αλλά πριν το βρω μου είχε πει δεν πειράζει να μην ανεβάσω. Σε πίστεψα αλλά εσύ το χρησιμοποίησες για τρολάρισμα. Καλύτερα όμως γιατί εκτέθηκες περισσότερο και θα ταπεινωθείς περισσότερο. Πάρε τώρα ένα να έχεις και δεν έχω ψάξει ακόμη πόσο μπορεί να σηκώσει σε ταχύτητα. Θα ανεβάσω και άλλο σε λίγο. 43c, 67w, 18194. Τρελή ταπείνωση. 5% κυριολεκτικα η διαφορα, 271 pts per watt / 258 pts per watt. Αρα zen 4 cores 5% πιο efficient απο ALD psofia cores. Ερώτηση πριν με ταπεινωσεις περαιτερω, τα RPL psofio cores που τα κοβεις, πιο πανω η πιο κάτω απο zen 4? Επισης 2η ερωτηση, οχι οτι εσυ το αμφισβητεις αλλα καποιοι αλλοι το κανουν, αν ανοιξω και τα ecores και αρα πλεον μετρησουμε efficiency σε 8+8, τι λες να γίνει? Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από Herald
Retromaniac Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Herald είπε Τρελή ταπείνωση. 5% κυριολεκτικα η διαφορα, 271 pts per watt / 258 pts per watt. Αρα zen 4 cores 5% πιο efficient απο ALD psofia cores. Ερώτηση πριν με ταπεινωσεις περαιτερω, τα RPL psofio cores που τα κοβεις, πιο πανω η πιο κάτω απο zen 4? Περίμενε έρχεται και αλλο. Η ταπείνωση είναι που έλεγες ότι περνάς οδοστρωτήρας. Μετά που έφαγες ήτα κυριολεκτικά άρχισες να κοροϊδεύεις ότι τάχα δεν το βρίσκω, για τα 65 και πέταγες συνέχεια μπηχτες. Και εκεί τον ήπιες. Εκεί είναι η ταπείνωση ότι θα πέρναγες οδοστρωτήρας και να πετάς μαλακίες και τελικά να χάνεις άσχετα με το ποσό. Μάθημα για την επόμενη φορά, κρατά και μια πισινη. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από Retromaniac 1
Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Περίμενε έρχεται και αλλο. Η ταπείνωση είναι που έλεγες ότι περνάς οδοστρωτήρας. Μετά που έφαγες ήτα κυριολεκτικά άρχισες να κοροϊδεύεις ότι τάχα δεν το βρίσκω, για τα 65 και πέταγες συνέχεια μπηχτες. Και εκεί τον ήπιες. Εκεί είναι η ταπείνωση ότι θα πέρναγες οδοστρωτήρας και να πετάς μαλακίες και τελικά να χάνεις άσχετα με το ποσό. Μάθημα για την επόμενη φορά, κρατά και μια πισινη. Τα εχεις μπερδεμενα. Εγώ χαιρομαι καθε φορα που ανεβαζεις νουμερα (οχι μονο εσυ) για να μπορουμε να κάνουμε συγκρισεις της προκοπης και να μην πετάμε 700% πανω τα zen 4 σε efficiency οπως κανουν μερικοί μερικοί γκουχ γκουχ. Προς το παρον εχουμε, τον καλυτερο 7700x να ειναι 5% και 11% πανω απο 8 ald psofia cores στα 65 και 110w αντιστοιχα. Σε ξαναρωτάω, τα RPL psofia cores, πως τα κοβεις? Θα ειναι πανω η κατω?
Retromaniac Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Herald είπε Τα εχεις μπερδεμενα. Εγώ χαιρομαι καθε φορα που ανεβαζεις νουμερα (οχι μονο εσυ) για να μπορουμε να κάνουμε συγκρισεις της προκοπης και να μην πετάμε 700% πανω τα zen 4 σε efficiency οπως κανουν μερικοί μερικοί γκουχ γκουχ. Προς το παρον εχουμε, τον καλυτερο 7700x να ειναι 5% και 11% πανω απο 8 ald psofia cores στα 65 και 110w αντιστοιχα. Σε ξαναρωτάω, τα RPL psofia cores, πως τα κοβεις? Θα ειναι πανω η κατω? Δεν έχω τίποτε μπερδεμένο. Από προχθες που σου είπα ότι δεν βρίσκω πως το κάνω 65 άρχισες το δούλεμα. Άσε τα μεγάλα λόγια που έλεγες. Και κατηγορούσες κιόλας ότι τα είδα και για αυτό λέω ότι δεν ανεβάζω. Με έλεγες και ψεύτη δηλαδή. Οπότε εσύ τα έχεις "μπερδεμένα" στο μυαλό. Άσε ξέρω πόσο χάρηκες τώρα. Και για ποιο 5% μιλάς; Σου είπα ήταν η πρώτη δοκιμή. Δεν είχα δει πόσο ανεβάζει. Για κάνε υπολογισμό πάλι. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από Retromaniac 1
Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δεν έχω τίποτε μπερδεμένο. Από προχθες που σου είπα ότι δεν βρίσκω πως το κάνω 65 άρχισες το δούλεμα. Άσε τα μεγάλα λόγια που έλεγες. Και κατηγορούσες κιόλας ότι τα είδα και για αυτό λέω ότι δεν ανεβάζω. Με έλεγες και ψεύτη δηλαδή. Οπότε εσύ τα έχεις "μπερδεμένα" στο μυαλό. Άσε ξέρω πόσο χάρηκες τώρα. Και για ποιο 5% μιλάς; Σου είπα ήταν η πρώτη δοκιμή. Δεν είχα δει πόσο ανεβάζει. Για κάνε υπολογισμό πάλι. Τωρα η διαφορα επεσε στο 4.65% μιας και ανεβηκες σε wattage περισσοτερο απο οτι ανεβηκες σε score. Αυτη ειναι η διαφορα με τον δικο μου 12900,με του αλλου παιδιού που ποσταρα ειναι 2.2% η διαφορα παρακαλώ 🤣 Δεν μου απαντάς όμως... Rpl τους βλεπεις πανω η κατω? Υγ1. Εννοειται οτι χαιρομαι, για 2 λογους. Πρωτον γιατι αποδειχτηκε πλεον οτι ειχα δικιο τόσο καιρο που ελεγα οτι οι ald p cores τσαλαπατάνε τα zen 3 cores, και δεύτερον γιατι καταπως φαινεται και τα RPL cores που μολις αγορασα τσαλαπατάνε τα zen 4 cores Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από Herald
Retromaniac Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Herald είπε Τωρα η διαφορα επεσε στο 4.65% μιας και ανεβηκες σε wattage περισσοτερο απο οτι ανεβηκες σε score. Αυτη ειναι η διαφορα με τον δικο μου 12900,με του αλλου παιδιού που ποσταρα ειναι 2.2% η διαφορα παρακαλώ 🤣 Δεν μου απαντάς όμως... Rpl τους βλεπεις πανω η κατω? Υγ1. Εννοειται οτι χαιρομαι, για 2 λογους. Πρωτον γιατι αποδειχτηκε πλεον οτι ειχα δικιο τόσο καιρο που ελεγα οτι οι ald p cores τσαλαπατάνε τα zen 3 cores, και δεύτερον γιατι καταπως φαινεται και τα RPL cores που μολις αγορασα τσαλαπατάνε τα zen 4 cores Παρε με 67watt Όσο για τους rpl δεν είμαι μάγος. Άλλοι κάνουν προβλέψεις και εκτίθονται. Άσε που όταν έλεγα ότι είναι από τα καλύτερα bin πάλι δούλεμα έριχνες και τώρα το χρησιμοποιείς για να μειώσεις την ήττα. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από Retromaniac 1
Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Παρε με 67watt Στο 6 και 8% η διαφορα πλέον. Αμα δεν μου απαντησεις για 6η φορα που σε ρωταω θα αρχίσω πάλι να αναρωτιεμαι... Τα rpl που τα βλεπεις να καταληγουν, πανω η κατω?
Retromaniac Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Herald είπε Στο 6 και 8% η διαφορα πλέον. Αμα δεν μου απαντησεις για 6η φορα που σε ρωταω θα αρχίσω πάλι να αναρωτιεμαι... Τα rpl που τα βλεπεις να καταληγουν, πανω η κατω? Συμπλήρωσα την απάντηση. Περίμενε να μπουν και άλλοι να σου απαντήσουν τώρα. Πραγματικά χέστηκα και αν έβγαλα παραπάνω για τις cpu κτλ. Έχεις τόση άσχημη συμπεριφορά που απλά ευχαριστιέμαι πως κάνεις κωλοτούμπες. Μα καμία αξιοπρέπεια; Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από Retromaniac
Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Συμπλήρωσα την απάντηση. Περίμενε να μπουν και άλλοι να σου απαντήσουν τώρα. Πραγματικά χέστηκα και αν έβγαλα παραπάνω για τις cpu κτλ. Έχεις τόση άσχημη συμπεριφορά που απλά ευχαριστιέμαι πως κάνεις κωλοτούμπες. Μα καμία αξιοπρέπεια; Αφηνω τους χαρακτηρισμόυς και παω στην ουσια. 6 και 11% μπροστα ο καλυτερος 7700x απο ALD psofio cores. Αρα το συμπέρασμα 1) Τα zen 4 cores ειναι χοντρικα 10% πάνω απο τα περυσινα ald cores, αναλογα το wattage 2) Οπως σωστα λέω τοσο καιρο, τα zen 3 τρωγανε τσαλαπατημα σε performance per watt 3) Οπως σωστα λεω τοσο καιρο και διαφωνει ο atenra, ο 8+8 περνάει οδοστρωτήρας πανω απο τον 7700x σε efficiency. 4) Καταπως φαινεται και οι RPL psofio cores θα γαζωνους τους zen 4 σε efficiency, σε αντιθεση με τις αρλουμπολογιες που λεει ο καπεταν νικολας. Αυτα, αν διαφωνείς σε κατι απο τα παραπάνω να το συζητήσουμε, σε προσωπικές επιθεσεις δεν θα απαντησω. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από Herald
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα