nick0lis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 57 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Αλλά έρχεται εργαλείο για delid που το κάνεις με ασφάλεια και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Θα δωθεί στο εμπόριο τέτοιο πράγμα ; Χάνεται αυτόματα η εγγύηση έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, nick0lis είπε Θα δωθεί στο εμπόριο τέτοιο πράγμα ; Χάνεται αυτόματα η εγγύηση έτσι. Ο συγκεκριμένος έχει βγάλει και για παλιότερες cpu και δεν είναι ο μοναδικός. Εννοείτε χάνετε η εγγύηση. Εγώ είχα κάνει delid τον 3770k με τέτοιο εργαλείο πολύ άνετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Με λεπτότερο ihs (όσοι έχουν κατορθώσει επιτυχώς "τροχίσει") βλέπουν μεγάλη διαφορά στην θερμοκρασία και το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος λύνεται. Το delid που θα στοιχίζει γύρω στα 60-80 ευρώ (οπότε αν μοιραστούν το κόστος 2-3 είναι πολύ συμφέρον) αποτελεί φυσικά την λύση. Επίσης δεν λέω ότι δεν μπορεί να λειτουργεί εκεί η cpu. Απλά ότι ναι ανεβάζει πολύ θερμοκρασία. Αλλά αν την λειτουργείς με undervoltage όπως εγώ και μεγαλύτερες ταχύτητες πιάνεις και λογικές θερμοκρασίες. Αρα με τροχο και delid λυνεται το θεματακι με τις υψηλες θερμοκρασιες. Μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Herald είπε Αρα με τροχο και delid λυνεται το θεματακι με τις υψηλες θερμοκρασιες. Μια χαρα Τσακάλι είσαι και δεν στο είχα.... Λύνεται και με undervoltage. Το delid είναι για αυτούς που θέλουν να κάνουν overvoltage για να πιο πολύ o/c. Εγώ που είμαι στους 70 με 100% load είμαι μια χαρά. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Τσακάλι είσαι και δεν στο είχα.... Λύνεται και με undervoltage. Το delid είναι για αυτούς που θέλουν να κάνουν overvoltage για να πιο πολύ o/c. Εγώ που είμαι στους 70 με 100% load είμαι μια χαρά. Μπορει να μην εχουν ολοι τοσο καλο κομμάτι ρε μαν όσο το δικο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) AMD Zen 4 for Socket AM4 Πανωλεθρία στο Μιλάνο 🤭 Έρχονται και οι 3D στα 8/12/16 cores zen4 Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από nick0lis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, nick0lis είπε AMD Zen 4 for Socket AM4 Τραβηγμένο το βρίσκω σαν πιθανότητα, αλλά τεχνικά ok...γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Τραβηγμένο το βρίσκω σαν πιθανότητα, αλλά τεχνικά ok...γίνεται. Σε λίγους μήνες θα μάθουμε ποιες μητρικές θα πάρουν αναβάθμιση bios. Πιθανολογώ b550, Χ570 σίγουρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Πρέπει να πηγαίνουν πολύ χάλια οι πωλήσεις του AM5 για να συμβεί αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πρέπει να πηγαίνουν πολύ χάλια οι πωλήσεις του AM5 για να συμβεί αυτό.. Χάλια πάνε αλλά ούτως ή άλλος έτσι έπρεπε να γίνει εξαρχής. Αφού τα single ccd δεν νοιώθουν από DDR5, ας τους βγάζαν εξαρχής σε am4. Μπορεί απλά να ήθελαν να διώξουν όλο το stock 3d, τώρα που έφυγε φέρνουν τα μικρά στο am4 Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από Herald 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Το I/O die στους zen 4 δεν έχει DDR4 imc, άρα αν το κάνουν χρειάζεται και καινούριο I/O die. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, ilos είπε Το I/O die στους zen 4 δεν έχει DDR4 imc, άρα αν το κάνουν χρειάζεται και καινούριο I/O die. Του zen 3 θα βαλουν λενε. 100w σε idle θα φτάσουμε 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Zen4 threadripper 🚀 up 96c/192t, 12-channel ddr5, 160pcie5x. Παίζει να έχει την μισή κατανάλωση της ιντελο φριτέζας kfc 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, nick0lis είπε Zen4 threadripper 🚀 up 96c/192t, 12-channel ddr5, 160pcie5x. Παίζει να έχει την μισή κατανάλωση της ιντελο φριτέζας kfc 😛 Τουλαχιατον τα intel διαλεγεις - οταν ζεστάνει ο καιρος - να τα αφηνεις σε idle να μην καινε. Τα amd ανοιχτα κλειστα idle η σε 100% load ξεπατωνονται στη καταναλωση 😂 Amd cpu + amd gpu σε multi monitor setup. 250w σε idle, καλη ορεξη 😎 Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, ilos είπε Το I/O die στους zen 4 δεν έχει DDR4 imc, άρα αν το κάνουν χρειάζεται και καινούριο I/O die. Στα 6nm το I/O die αυτή την φορά ddr4. Μια έξυπνη κίνηση της AMD στις τιμές των μητρικών AM5. Δυστυχώς μονόδρομος οι ακριβές μητρικές και οι ακριβές ddr5 στην ιντελ μήπως και πιάσει κανά νουμερακι στα μετρό προγράμματα σε unlimited power. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα