kkatzos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Για πες, Τα μείωσαν; Το CPU soc είναι που λέει 7.75; Ναι, μια χαρά μειώθηκε η κατανάλωση. Αλλά για να δεις το max πρέπει να τρέξεις και κάνα CB. (Με ανοικτό το HWInfo) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, AlexandrosKle είπε @Herald δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντως τσουτσούριασα.....δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα...άλλα επίπεδα πρόσφυσης... Καλά εσύ δεν έχει πρόβλημα απο υπερθέρμανση της cpu. Αρκεί να της λες τα αστεία σου και είσαι σε επίπεδα nitrogen cooling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Να σου πω την αλήθεια δεν βρίσκω πως στο διάολο το βάζω στα 65. Είμαι μέσα στο ashrock bios και δεν μπορώ να βρω πως το κάνω. Μήπως να βάλω της amd το πρόγραμμα; Τα watt του soc πως τα βλέπω; Το 110 πως το έκανες; Ενεργοποιείς PBO και βάζεις PPT 110W (ή 65 αντίστοιχα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, kkatzos είπε Ναι, μια χαρά μειώθηκε η κατανάλωση. Αλλά για να δεις το max πρέπει να τρέξεις και κάνα CB. (Με ανοικτό το HWInfo) Πήγε μέχρι 9.5 watt με cb23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Εμένα δεν αλλάζει το score ανεβάζοντας watt. Το ίδιο βγάζω και με 140/130/110. Εσύ αν το βάλεις 110 θα πέσεις. Ε κρίμα, έτσι μετράμε efficiency, σε iso wattage. Άρα στα 130w βγάζεις 21213 και βγάζω 20315....διαφορά 4% δηλαδή μεταξύ ALD και RPL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Herald είπε Ε κρίμα, έτσι μετράμε efficiency, σε iso wattage. Άρα στα 130w βγάζεις 21213 και βγάζω 20315....διαφορά 4% δηλαδή μεταξύ ALD και RPL. χααχαχαχα σε καλό σου. Και εσύ ψύξη με αστεία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, AlexandrosKle είπε @Herald δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντως τσουτσούριασα.....δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα...άλλα επίπεδα πρόσφυσης... Χωρίς πλάκα - είναι τεράστιο αλμά μπροστά σε efficiency ο zen 4 σε σχέση με Zen 3. Από εκεί που ήταν 20-25% πίσω πέρασε μπροστά, έστω και για 4%. Λογικά θα παραμένει πίσω από RPL αλλά θα το μάθουμε Παρασκευή Μόλις τώρα, Retromaniac είπε χααχαχαχα σε καλό σου. Και εσύ ψύξη με αστεία.... Μα αναγκαστικά σε iso wattage μετράς, αλλιώς πάρε το δικό μου score στα 65w και σύγκρινε το με το δικό σου στα 111w. Ποιός είναι πιο efficient? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Herald είπε Χωρίς πλάκα - είναι τεράστιο αλμά μπροστά σε efficiency ο zen 4 σε σχέση με Zen 3. Από εκεί που ήταν 20-25% πίσω πέρασε μπροστά, έστω και για 4%. Λογικά θα παραμένει πίσω από RPL αλλά θα το μάθουμε Παρασκευή Μα αναγκαστικά σε iso wattage μετράς, αλλιώς πάρε το δικό μου score στα 65w και σύγκρινε το με το δικό σου στα 111w. Ποιός είναι πιο efficient? Δηλαδή αν επεξεργαστής καίει μέχρι 110 watt και έχει μαξ απόδοση εκεί, θα τον πάμε στα 130 με το ζόρι; Πλάκα μου κάνεις τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δηλαδή αν επεξεργαστής καίει μέχρι 110 watt και έχει μαξ απόδοση εκεί, θα τον πάμε στα 130 με το ζόρι; Πλάκα μου κάνεις τώρα; Πρώτον, εσύ μου ζήτησες να τρέξω στα 130. Δεύτερον, όχι - αλλά όταν απαντήσεις γιατί δεν συγκρίνεις το δικό μου score στα 65w με το δικό σου στα 111 θα καταλάβεις και αυτό που σου λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Herald είπε Πρώτον, εσύ μου ζήτησες να τρέξω στα 130. Δεύτερον, όχι - αλλά όταν απαντήσεις γιατί δεν συγκρίνεις το δικό μου score στα 65w με το δικό σου στα 111 θα καταλάβεις και αυτό που σου λέω. Βγάλε το καλύτερο score που μπορείς με τα pcores να δούμε πόσα watt θέλουν. Εμένα θέλουν 110 για το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Βγάλε το καλύτερο score που μπορείς με τα pcores να δούμε πόσα watt θέλουν. Εμένα θέλουν 110 για το καλύτερο. Eμένα 65 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Herald είπε Eμένα 65 Δεν είναι το καλύτερο score στα 65. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Δεν είναι το καλύτερο score στα 65. A σε score εννοείς? Ε ξερώ γώ μπορεί να βγάλει 23-24k στα 200+ watt, τι σημασία έχει? Efficiency δεν ήθελες να συγκρίνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Αντε γειά indeed, τα ξαναλεμε στους zen 5 😂 Δεν βάζεις και ένα στα 300 watt να τα ξανά πούμε στους ζεν1 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @Retromaniac Προσπαθώ να τρέξω στα 111w ακριβώς αλλά δεν μπορώ να το πετυχώ με 0.5 volt increments. Με πάει από τα 104w στα 117w. Εδώ το score Aρά η διαφορά μεταξύ Zen 4 και ALD cores στα 110w είναι 11.5%. Στα 65 και τα 50 δεν ξέρουμε γιατί αρνείσαι να τρέξεις. Από αυτα συμπεραίνουμε 1) Ότι τα zen 3 δεν είχαν απολύτως καμία ελπίδα σε σύγκριση με τα ALD Pcores, παρα τα όσα μας λέγανε τόσο καιρό οι έγκριτοι αδέκαστοι του forum 2) Tα Zen 4 cores δεν έχουν απολύτως καμία ελπίδα απέναντι στα RPL psofio cores, παρά τα επίσης όσα μας λένε οι ίδιοι αδέκαστοι του forum. 3) Τα zen 4 cpus χρειάζονται πανάκριβα cooler, αφού βλέπουμε με 280 AIO στα ίδια watt είσαι 20C πάνω από Intel με single tower aircooler Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα