kkatzos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Ωραια, απτα 245w του 13900k πως μετρησε 490 το hwunboxed? 250w εκαιγε το υπολοιπο συστημα? Ποια 245? Αυτά είναι στο Handbrake. Στο Prime είναι αλλιώς ...the badly tuned power consumption when the chip is allowed to operate without power limits — the chip itself pulled 308W at stock settings during a Prime95 test, pegging all cores at 100C after about 10 seconds (third slide)...
Herald Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, kkatzos είπε Ποια 245? Αυτά είναι στο Handbrake. Στο Prime είναι αλλιώς ...the badly tuned power consumption when the chip is allowed to operate without power limits — the chip itself pulled 308W at stock settings during a Prime95 test, pegging all cores at 100C after about 10 seconds (third slide)... Τελεια, και απο τα 308 πως φτανεις στα 490? Πως τον εψυξε ο hwunboxed και τον καταφερε να τραβηξει 400w? Με ln2 το ετρεχε το τεστ? Ελα ρε μαν τι προσπαθείς να δικαιολόγησεις τωρα...
Retromaniac Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εχετε ξεφυγει ολοι... ε μα τον ρωτάω τι χρήση θέλει και μου λέει τον πηρα για να δω αν τον σηκώνει η ψύχτρα μου. Ε μετά τι να απαντήσει κανεις σοβαρά;
Herald Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε ε μα τον ρωτάω τι χρήση θέλει και μου λέει τον πηρα για να δω αν τον σηκώνει η ψύχτρα μου. Ε μετά τι να απαντήσει κανεις σοβαρά; Εγω σοβαρα στο ειπα, αυτος είναι ο κυριος λογος 1
aki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ θα έλεγα ότι αυτό: είναι σοβαρό πρόβλημα για την AM5 πλατφόρμα με τα τωρινά chipset/mobo. Το AM5 περιορίζεται στα 64gb ram για υψηλές συχνότητες (64 είναι υπερβολή για games) και η "επένδυση" στο μέλλον της τωρινής πλατφόρμας για μελλοντική αναβάθμιση είναι ουτοπική όταν μιλάμε για συνδυασμό content creation + gaming. Μου έχει τύχει προσωπικά τα 64gb να μην φτάνουν δουλεύοντας 3D (ακραία σενάρια, αλλά υπάρχουν). Βέβαια δε γνωρίζω πως είναι η κατάσταση με τους Raptor Lake και τα 128gb ram, ας μας ενημερώσει κάποιος γνώστης.
TR-909 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε @HeraldΤι χρήση κάνεις στον υπολογιστή και παίρνεις τόσο δυνατό και αλλάζεις τόσο συχνά; Το πιο βαρύ workload του παίζει να είναι ο Google Chrome. 😝
Herald Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, TR-909 είπε Το πιο βαρύ workload του παίζει να είναι ο Google Chrome. 😝 Vivaldi τρέχω 😁 1
TR-909 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Πέτρος είπε Την ίδια "δουλειά" έκανες και με τους 5χχχ, όταν είχες λυσσάξει να μας πείσεις ότι ο ξαντεριασμένος 8700Κ σου ήταν ίσα βάρκα-ίσα πανιά με τον 5600Χ... PL+delid+lm+tuning vs stock...κι αυτό ακόμα παλεύεις κι επιμένεις να μας περάσεις οτι είναι normal σύγκριση και κυρίως normal κατάσταση για τον οποιονδήποτε χρήστη. Αυτη η παράγραφος συνοψίζει όλη την πραγματικότητα. Βέβαια το νήμα των ΖΕΝ3 είναι πλέον άβατο με τόσο κόσμο που έχει μαζευτεί. Έτσι θα είναι και του χρόνου τέτοια εποχή που θα μας εκθειάζει τους 6-κορ Μετεωρίτες - αν δεν έχει στήσει στο μεσοδιάστημα ΖΕΝ4 3D. 😉 Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από TR-909 1
Tambas91 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 σε καλο σας γυρνάω από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά και διαβάζω το νήμα... η καλύτερη ψυχαγωγία!!
Retromaniac Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Παίζοντας λίγο με τις advance ρυθμίσεις του PBO που το είχα αφήσει απλα στην αυτόματη ρύθμιση 85c και -30mv, έπεσα σχεδόν ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο! 6
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Παίζοντας λίγο με τις advance ρυθμίσεις του PBO που το είχα αφήσει απλα στην αυτόματη ρύθμιση 85c και -30mv, έπεσα σχεδόν ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο! Να σε ρωτήσω, περα απο y-cruncher και λοιπα, κανεις καποια αλλη χρηση; Σε VM π.χ. πως τα παει;
Retromaniac Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ακόμη πιο επιθετικές ρυθμίσεις. Δεν πίστευα ότι μπορεί να πάει τόσο. 2 λεπτά πριν, morehp είπε Να σε ρωτήσω, περα απο y-cruncher και λοιπα, κανεις καποια αλλη χρηση; Σε VM π.χ. πως τα παει; Κυρίως web development και unity development. Μελλοντικά και video games, μολις παρω καρτα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από Retromaniac 2
Herald Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Ακόμη πιο επιθετικές ρυθμίσεις. Δεν πίστευα ότι μπορεί να πάει τόσο. Κυρίως web development και unity development. Μελλοντικά και video games, μολις παρω καρτα. Για ψύξη τι εχεις αν επιτρέπεται?
Retromaniac Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Herald είπε Για ψύξη τι εχεις αν επιτρέπεται? Be quite silent loop 2 280mm 11 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Be quite silent loop 2 280mm Τέρμα, δεν με αφήνει άλλο. +200 mhz το PBO. 8cores [email protected] 84c και 160watt. Ποιος intel μπορεί να το κάνει αυτό ρε παιδιά; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από Retromaniac 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα