Herald Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, kkatzos είπε Μην το ξαναπείς αυτό! 🤣 Πόσα avg και πόσα min fps στο CP2077 βγάζει ένας στοκ, με αντίστοιχες μνήμες, 13th ή 12th gen; (Με 1.61 update φαντάζομαι όλες οι συυγκρίσεις, ε;) Αν το κάνει αυτό στο CP θα τρέχει με 8 threads. Χρειάζεται το "fix". Average τα ιδια, 150 βγαζω με 3090. Με 4090 δεν έχω τρεξει. Minimum 90 με 95, με οριακα xmp μνημες 6000 30 34 34 58 Νομιζω ειμαι gpu bound με την 3090 στα average Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Μην το ξαναπείς αυτό! 🤣 Πόσα avg και πόσα min fps στο CP2077 βγάζει ένας στοκ, με αντίστοιχες μνήμες, 13th ή 12th gen; (Με 1.61 update φαντάζομαι όλες οι συυγκρίσεις, ε;) Αν το κάνει αυτό στο CP θα τρέχει με 8 threads. Χρειάζεται το "fix". 13900KF 4090 Pre 1.61 1.61 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Αυτο το cp ρε παιδια ποσα χρονια το παιζετε 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αυτο το cp ρε παιδια ποσα χρονια το παιζετε 😛 Εντάξει καινούριο είναι ακόμα, στο sottr έχω στο steam καμιά 20 ώρες με 1% progress. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Razor333 είπε Εντάξει καινούριο είναι ακόμα, στο sottr έχω στο steam καμιά 20 ώρες με 1% progress. μια απο τα ιδια ,για το Benchmark το εχω οχι γιατι ηθελα να το παιξω βασικα Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε μια απο τα ιδια ,για το Benchmark το εχω οχι γιατι ηθελα να το παιξω βασικα To έχω παίξει εδώ και κάτι αιώνες το game εκτός steam, το πήρα σε κάποιο offer να υπάρχει, γιατί βγάζουν updates ακόμα και πρόσφατα έβαλαν το XeSS και είναι ένα game που μπορείς να το δεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Razor333 είπε Εντάξει καινούριο είναι ακόμα, στο sottr έχω στο steam καμιά 20 ώρες με 1% progress. Αυτο ακριβώς πηγα να γραψω, τουλάχιστον cp ριξαμε και 80 ώρες. Sotr δεν εχω πατησει new game ποτέ 😂 Ο φιλος σου με τον 7950 τι καρτα εχει? Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Herald είπε Νομιζω ειμαι gpu bound με την 3090 στα average Ε τρέξε ένα 1080p με DLSS Ultra Performance να δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, kkatzos είπε Ε τρέξε ένα 1080p με DLSS Ultra Performance να δεις Ε να τρέξω αλλα τα minimum εκει θα μεινουν ρε, τι διαφορα θα δεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Herald είπε Ε να τρέξω αλλα τα minimum εκει θα μεινουν ρε, τι διαφορα θα δεις? Το min δε λέει τίποτα. Όπως και το max. Τα lows (1% κτλ) λένε πολλά, όχι το min. Και βέβαια τα average. Το CP δεν έχει lows αλλά έχει average. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, kkatzos είπε Το min δε λέει τίποτα. Όπως και το max. Τα lows (1% κτλ) λένε πολλά, όχι το min. Και βέβαια τα average. Το CP δεν έχει lows αλλά έχει average. Δεν λενε τιποτα τα minimun? Δηλαδη αμα τρέξω και βγαλω 0 mininum με τον 12900k ενώ ο 7950 βγαζει 75 δεν τρεχει κάστανο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Herald είπε Δεν λενε τιποτα τα minimun? Δηλαδη αμα τρέξω και βγαλω 0 mininum με τον 12900k ενώ ο 7950 βγαζει 75 δεν τρεχει κάστανο? Κάστανο δεν τρέχει για αυτό το ανυπόστατο σενάριο που περιγράφεις. Μπορεί να είναι ένα στιγμιαίο glitch/bug/windows update και 2-3 (ή 5-6-10) από τα 11000 rendered frames να άργησε πολύ. Τα lows 1% από την άλλη λένε πολλά καθώς μιλάμε μάλλον για 10-πλάσιο αριθμό από frames που όντως μπορεί να επηρεάσουν την εμπειρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, kkatzos είπε Κάστανο δεν τρέχει για αυτό το ανυπόστατο σενάριο που περιγράφεις. Μπορεί να είναι ένα στιγμιαίο glitch/bug/windows update και 2-3 (ή 5-6-10) από τα 11000 rendered frames να άργησε πολύ. Τα lows 1% από την άλλη λένε πολλά καθώς μιλάμε μάλλον για 10-πλάσιο αριθμό από frames που όντως μπορεί να επηρεάσουν την εμπειρία. Ε ας το τρεξει 1000 φορες ο razor να δουμε να βαραει 95αρες και ο 7950 αμα ειναι glitch των windows. Γιατι σε intel δεν φαίνεται να γκλιτσαρι 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Herald είπε Ε ας το τρεξει 1000 φορες ο razor να δουμε να βαραει 95αρες και ο 7950 αμα ειναι glitch των windows. Γιατι σε intel δεν φαίνεται να γκλιτσαρι 😝 Καλά, τρέξε εσύ αν μπορείς ένα Ultra Performance και άσε τον καθένα να κρίνει τη χρησιμότητα του κάθε δείκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα