Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 4 (Raphael/Genoa) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

ναι βρε ,για να βρεις τα watt θα κανεις την διαιρεση με το σκορ που εβγαλε στο cb23 1t.

Αν την κανεις θα βρεις τα ακολουθα:

13600k 21watt

13700k 23watt

7900x 43watt

τα ιδια ακριβως watt που δειχνει και στο γραφημμα με το mp3  encode.

Σωστός. Γενικά σωστά μου φαίνονται τα νούμερα , τουλάχιστον για Ιntel, για amd δεν ξέρω / δεν έχω 

Παρακάτω η μεθολογία του

Spoiler

All power measurements on this page are based on a physical measurement of the voltage, current and power flowing through the 12-pin CPU power connector(s), which makes them "CPU only", not "full system." We're not using the software sensors inside the processor, as these can be quite inaccurate and will vary between manufacturers. All measurements are collected and processed at a rate of 30 data points per second, on a separate machine, so the power measurement does not affect the tested system in any way. Our new data processing pipeline allows us to link recorded data precisely with benchmark runs, so we can easily create the charts below.

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1
  • Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Herald είπε

Σωστός. Γενικά σωστά μου φαίνονται τα νούμερα , τουλάχιστον για Ιntel, για amd δεν ξέρω / δεν έχω 

Παρακάτω η μεθολογία του

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

All power measurements on this page are based on a physical measurement of the voltage, current and power flowing through the 12-pin CPU power connector(s), which makes them "CPU only", not "full system." We're not using the software sensors inside the processor, as these can be quite inaccurate and will vary between manufacturers. All measurements are collected and processed at a rate of 30 data points per second, on a separate machine, so the power measurement does not affect the tested system in any way. Our new data processing pipeline allows us to link recorded data precisely with benchmark runs, so we can easily create the charts below.

Α  δεν μετραει με το προγραμμα ,τοτε παω πασο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν είναι leaks ρε παίδες αυτά - απλά πήρε τον 5800x 3d και λέέι αφού είναι 30% πάνω από τον non 3d, άλλο τόσο θα είναι και ο 7950x 3d από τον 7950x

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν είναι leaks ρε παίδες αυτά - απλά πήρε τον 5800x 3d και λέέι αφού είναι 30% πάνω από τον non 3d, άλλο τόσο θα είναι και ο 7950x 3d από τον 7950x

Ναι σαν rumor το εχουν στο reddit ειπα να το βαλω. Δεν χρειαζεται παντως 7950x 3D τι να το κανεις. Για Productivity ειναι δεν χρειαζετε η cache εκει. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Ναι σαν rumor το εχουν στο reddit ειπα να το βαλω. Δεν χρειαζεται παντως 7950x 3D τι να το κανεις. Για Productivity ειναι δεν χρειαζετε η cache εκει. 

Ρεεεε μην τα λες αυτά και σε ακούσουν και ακυρώσουν κανένα 7950x3D!! Εμάς που πήραμε 5950x γιατί δεν έβγαλε 3D δεν μας σκέφτεσαι;!;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Herald είπε

Αν κάνει κανά άστειο και κατεβάσει 12 / 16 P core η Intel στο mainstream

Γιατί αστείο ; Δεν έχει κάτι άλλο, σε μια μητρική τα βάζει όλα … Κλάιν. Το αυτονόητο ο 16 p-sofio core θα είναι 450w  δεύτερο Κλάιν. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nick0lis είπε

Γιατί αστείο ; Δεν έχει κάτι άλλο, σε μια μητρική τα βάζει όλα … Κλάιν. Το αυτονόητο ο 16 p-sofio core θα είναι 450w  δεύτερο Κλάιν. 

Φαντάσου ότι ακόμα και στα 450w οι psofiocore θα είναι πιο efficient από τα φουρνάκια των δίπλα.  Διπλάσιο watt κατανάλωωσε ο 7900x από τον 13700 :P 

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

"...According to these, the theoretical 7950X3D would easily match or beat the gaming performance of the Core i9-13900K..."

Καλά, γιατί επανέρχονται στο gaming performance - αυτό δεν το είχαν λύσει με τον 5800X3D ?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς... αλλά αυτές οι ddr5 6400 cl32 έχουν γίνει ανάρπαστες και τις περιμένω ήδη 10 μέρες.
'Εβαζα μια βίδα την ημέρα για να έχω κάτι να κάνω..

Επίσης διαβάζω ότι η NZXT δίνει νέο bracket για το AM5 αλλά το bracket για AM4 που έχω ήδη κουμπώνει τέλεια και φαίνεται και από το αποτύπωμα της πάστας. Ευκαιρία να τα τσεπώσουν βρήκαν;

1.jpg.174ff1c70c995cf59fdfb4c1011879a7.jpg

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, godslayerxp είπε

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς... αλλά αυτές οι ddr5 6400 cl32 έχουν γίνει ανάρπαστες και τις περιμένω ήδη 10 μέρες.
'Εβαζα μια βίδα την ημέρα για να έχω κάτι να κάνω..

Επίσης διαβάζω ότι η NZXT δίνει νέο bracket για το AM5 αλλά το bracket για AM4 που έχω ήδη κουμπώνει τέλεια και φαίνεται και από το αποτύπωμα της πάστας. Ευκαιρία να τα τσεπώσουν βρήκαν;

1.jpg.174ff1c70c995cf59fdfb4c1011879a7.jpg

την gpu θα την βαλεις vertical?

Πολυ ντουκι η aorus

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

την gpu θα την βαλεις vertical?

Πολυ ντουκι η aorus

Τώρα είμαι χωρίς κάρτα. Όταν πάρω θέλω να τη βάλω vertical (ελπίζω να φτάνουν τα 3 slots με τις γκουμούτσες που έχουν βγάλει) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαζευα το review του puget systems για μια συνθεση που θελω να φτιαξω για  content και ετσι οπως διαβαζα πεφτω πανω σε αυτο

1287159929_Screenshot_20221204-115224_SamsungInternet.jpg.802276bdae6bb702858a58776e73bbd4.jpg

Πανε και κλεινουν το core performance boost.

Eιναι το λιγοτερο τραγικοι οι τυποι για να μην πω πληρωμενοι απο την intel και παρεξηγηθω

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...