Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 4 (Raphael/Genoa) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Aten-Ra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

40 λεπτά πριν, morehp είπε

Αντί να ειρωνεύεσαι μπορεί να βρεις ολες οι πληροφορίες στο διαδίκτυο όπως και τις μετέφερα εδώ. Αν δεν θέλεις να πιστέψεις μπορείς να διασταυρώσεις αυτά που αναφέρω από άλλες πηγές. Χαλάρωσε λιγάκι μην πάθεις κανένα λουμπάγκο.

https://www.chinatimes.com/newspapers/20220418000171-260206?s=03&chdtv

Δεν ειρωνεύομαι, ακόμα. Όταν το κάνω δεν θα είναι καθόλου ευγενικό και χαλαρό.

Μεταφρασμένο, κάπου?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν ειναι μονο στο tpup, στα περισσοτερα / ολα τα reviews βγαζουν τραγικά νουμερα. Δεν ξερω σε τι οφειλεται, απλα το επισημαινω. 

Αρχικά AGESA.

Κακώς-κάκιστα, θέλει ξύλο για αυτό η ΑΜΔ, αλλά έχει να πάρει ακόμα.

• Like 1

45 λεπτά πριν, malakudi είπε

Δε βλέπω να λέει κάτι για υψηλότερη τιμή

Τα κινέζικα σου μάλλον δεν είναι πολύ καλά, αλλά έχεις δίκιο δεν γράφει υψηλότερη τιμή, γράφει ότι κοστίζει τα διπλά.

23 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Δεν ειρωνεύομαι, ακόμα. Όταν το κάνω δεν θα είναι καθόλου ευγενικό και χαλαρό.

Μεταφρασμένο, κάπου?

Απλά πόσταρα κάποιες πληροφορίες. Με περισσή ευκολία πέφτει ειρωνία από εσένα και άλλους και γνώστες των πάντων. Συνεχίζεις να το παίζεις και εγώ δεν ξέρω τι και να απειλείς, μπράβο και συγχαρητήρια νίκησες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, morehp είπε

Τα κινέζικα σου μάλλον δεν είναι πολύ καλά, αλλά έχεις δίκιο δεν γράφει υψηλότερη τιμή, γράφει ότι κοστίζει τα διπλά.

Απλά πόσταρα κάποιες πληροφορίες. Με περισσή ευκολία πέφτει ειρωνία από εσένα και άλλους και γνώστες των πάντων. Συνεχίζεις να το παίζεις και εγώ δεν ξέρω τι και να απειλείς, μπράβο και συγχαρητήρια νίκησες.

Δε ξέρω κινέζικα. google translate το πέρασα και δε βλέπω πουθενά να λέει για υψηλότερη ή ακόμα και διπλή τιμή. Το μόνο που λέει στη μετάφραση είναι "Not only that, the X670 dual-chip architecture means that Xiangshuo's chipset shipments per computer have doubled, and the price contribution has also doubled." που σημαίνει πως η τιμή του X670 είναι δύο φορές η τιμή του B550 (που έφτιαχνε πριν η ASMedia).

Να πάρουμε τι έγραψες αρχικά;

2 ώρες πριν, morehp είπε

1. Μήπως να κατεβάσει τις τιμες στο chipset και λοιπά που χρεώνει τους μητρικάδες;

2.Το chiplet design στις μητρικές;

3. Το redesigned power delivery με components που δεν είναι ευρέως διαθέσιμα;

4.Τα πιο ακριβά MOSFET που χρειάζονται ελέω ανεβασμένου TDP που είναι το μινιμουμ για προδιαγραφή σε μια μητρική; 

5. Λέγεται ότι το B650 κοστίζει όσο το Z790...

1. Τα chipset τα πουλάει η ASmedia. Προσωπικά δε μπόρεσα να βρω σε τι τιμές.

2. Δεν υπάρχει chiplet design, είναι 2 chip το X670/X670E για ευκολότερο heat dissipation.

3. Τι δεν είναι διαθέσιμο; Τα Z690 motherboards οδηγούσαν τον 12900K στα 241W, δε μπορούν με ίδιο κόστος να οδηγήσουν τους Ryzen των 230W; Θυμίζω την Z690-A Pro στα 200 ευρώ.

4. Ομοίως όπως το 3

5. Δεν έφερες στοιχεία γι' αυτό, αλλά για το ότι το X670 φέρνει διπλάσια έσοδα ανά Η/Υ στην ASmedia σε σχέση με το B550.

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 3

1 ώρα πριν, morehp είπε

Στο αρχικό σου μήνυμα, δεν πόσταρες ούτε μια πληροφορία. Κουβέντες από δω κι από εκεί μετέφερες, χωρίς την παραμικρή αιτιολόγηση (ενίοτε και χωρίς να έχουν λογική και νόημα, όπως στο Power delivery που οι 12χχχ/13χχχ ζητάνε αντίστοιχα όπως αναφέρθηκε).

Να κάτσω να ψάξω το τί λέει ο καθένας, δύσκολο. Μπορείς να δώσεις συγκεκριμένες πληροφορίες και πάνω σε αυτές να συζητήσουμε.

Όταν έχεις γράψει το παρακάτω:

2 ώρες πριν, morehp είπε

Αντί να ειρωνεύεσαι μπορεί να βρεις ολες οι πληροφορίες στο διαδίκτυο όπως και τις μετέφερα εδώ. Αν δεν θέλεις να πιστέψεις μπορείς να διασταυρώσεις αυτά που αναφέρω από άλλες πηγές. Χαλάρωσε λιγάκι μην πάθεις κανένα λουμπάγκο.

https://www.chinatimes.com/newspapers/20220418000171-260206?s=03&chdtv

Μην διαμαρτύρεσαι για το πώς σου απαντάνε. Το έχεις χάσει το όποιο "πάτημα".

Όσο για τις "απειλές"...ποιές απειλές? Ότι θα σε ειρωνευτώ άσχημα? Αυτή είναι η απειλή μου? Σοβαρά, όμως?

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Herald είπε

Από το Single Thread στο Multi Thread και εσχάτως στο efficiency.

Ή όπως το λέει και ο λαός με λένε Ρίζο...
(φαντάσου τι έχει να γίνει με τους ZEN43D)

Επεξ/σία από TR-909

5 λεπτά πριν, TR-909 είπε

Από το Single Thread στο Multi Thread και εσχάτως στο efficiency.

Ή όπως το λέει και ο λαός με λένε Ρίζο...
(φαντάσου τι έχει να γίνει με τους ZEN43D)

Bρίσκεις το ένα παιχνίδι που είναι μπροστά ο 7950x με 5%(το amd sponsored btw horizon zero dawn), ενώ καταναλώνει όσο η griliera μου, και αγνοείς τα υπόλοιπα που τρώει κοπρία (μέχρι και 50% στο κεφάλι). LOL

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...