Προς το περιεχόμενο

AMD Zen 4 (Raphael/Genoa) AM5 - Ryzen/Threadripper/Epyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, nick0lis είπε

33k 160w δεν έχω αναφέρει, ως συνήθως διαστρεβλώνεις.

Έχω γράψει 30Κ  (4750mhz) 142w κλειστό pbo ανοιχτό CO max 75C.  33K (4900mhz) ανοιχτό pbo + co max 92C. 

Aυτό έγω το έγραψα? 

post.png.3adf4d29c027a33165798a143731c9f7.png

• Thanks 1
  • Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Herald είπε

Yeap, photoshop

fail.png.4e11b7038ea99eb6cbfa150bd8130d1d.png

ρε φιλε το photoshop που κανεις αλλαζει το παρελθον.............

μπορεις να κανεις ενα και για με'να που να λεει οτι κερδισα το τζοκερ?????

🤣🤣🤣

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Herald είπε

Yeap, photoshop

fail.png.4e11b7038ea99eb6cbfa150bd8130d1d.png

Ο δαίμων του τυπογραφείου !

Έκανες update το infohw ή ακόμα το τρέχεις μπαγκαρισμένο 35w 15k ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, nick0lis είπε

Ο δαίμων του τυπογραφείου !

Έκανες update το infohw ή ακόμα το τρέχεις μπαγκαρισμένο 35w 15k ;

??? H έκδοση που τρέχω είναι του Ιανουαρίου του 2022. Υπονοείς ότι αυτό ευθύνεται για το γρασίδι που τρώνε οι zen 3 σε efficiency? Δεκτόν, κάνω update και σου ανεβάζω το ίδιο σκόρ, τι γίνεται μετά? Θα φταίει ο ανάδρομος Ερμής? Eίναι δίσεκτο το έτος? Έχουμε υψηλή ηλιοφάνεια? 

Θα το κάνω μόνο και μόνο για να δώ τι άλλο θα σκαρφιστείς για να μην παραδεχτείς την ανωτερότητα της intel σε efficiency. Το έχω απορία

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nick0lis είπε

Στα bugs πάντα ήταν ανώτερη η ιντελ.

Yeap, TPM bug, ssd read issues, usb disconnects, γνωστά προβλήματα των intel μητρικών εδώ και 2 χρόνια - που θα μείνουν για πάντα άλυτα :P 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τα οποία δεν συμβαίνουν και σε όλους βέβαια, το οποίο είναι μάλλον πρόβλημα γιατί ίσως να τα έφτιαχναν πιο εύκολα. 😛

• Like 1
Δημοσ.
55 minutes ago, Thresh said:

Τα οποία δεν συμβαίνουν και σε όλους βέβαια, το οποίο είναι μάλλον πρόβλημα γιατί ίσως να τα έφτιαχναν πιο εύκολα. 😛

Ε φυσικά (σε μένα δεν έχει σύμβει τίποτα από τα παραπάνω), αλλά να λέμε buggy πλατφόρμα την intel στο νήμα των amd είναι λιγάκι αστείο, πρέπει να το αναγνωρίσεις :P 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Thresh είπε

Αυτό ισχύει για τα usb disconnects (ποτέ δεν είχα ούτε στην x370, ούτε στην x570).

Τα rand4κ sata reads/writes είναι στα τάρταρα σε όλες τις x570. Και δε πρόκειται να φτιαχτεί ποτέ γιατί είναι κατασκευαστικό ελλάτωμα και όχι firmware bug. Τα υπόλοιπα chipset της ASMedia είναι μια χαρά...

Το fTPM φτιάχτηκε μετά από 2 χρόνια με το agesa 1.2.0.7.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ilos είπε

Αυτό ισχύει για τα usb disconnects (ποτέ δεν είχα ούτε στην x370, ούτε στην x570).

Τα rand4κ sata reads/writes είναι στα τάρταρα σε όλες τις x570. Και δε πρόκειται να φτιαχτεί ποτέ γιατί είναι κατασκευαστικό ελλάτωμα και όχι firmware bug. Τα υπόλοιπα chipset της ASMedia είναι μια χαρά...

Το fTPM φτιάχτηκε μετά από 2 χρόνια με το agesa 1.2.0.7.

Ε όχι και μια χαρά, σε B550 ο δεύτερος nvme σε εμένα τουλάχιστον είχε χαμηλά read/writes, ενώ σε x570 έπαιζε μια χαρά full speed όπως και ο πρώτος από το cpu.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Ε όχι και μια χαρά, σε B550 ο δεύτερος nvme σε εμένα τουλάχιστον είχε χαμηλά read/writes, ενώ σε x570 έπαιζε μια χαρά full speed όπως και ο πρώτος από το cpu.

Μηπως ετρεχε με τα μισα lanes ;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Razor333 είπε

Στις b550 το 2ο nvme slot είναι pciegen3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...